- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.201
Ben baskentte yaptiriyorum tayfun bey Insallah hakkimizda hayirlisi olur canim heyecanliyim bide karın agrim cok fazla geceden beri bitirdi beniCanim ben sabah hastanedeydim. Oyle 3.gun 5.gun die bakmamak lazim. Bence tutacaksa tutuyor. Allahtan iste. Bol dua et. Doktor bey bazen embriyo kotu oluyo ama o bile tutabiliyo dedi. Banada genetik tani yapilacak. 3 ay tedaviye ara verilecek daha sonra dusuklerimin sebebi arastirilacak. Embriyolarim supermis ama bak olmayinca olmuyo gulsah. 5.gun du yine dustu. Rabbim hayirlisini versin bolca dua et. Senin doktorun kim bu arada?
Alla allah neden acaba. Hemsire odasini arayip sorsana canim. Herseyi cevapliyolar sagolsun cok iyiler.Ben baskentte yaptiriyorum tayfun bey Insallah hakkimizda hayirlisi olur canim heyecanliyim bide karın agrim cok fazla geceden beri bitirdi beni
hadi hayırlısı olsun sen acaba tutunurmu diye düşünme hoşgeldin de bebişineInsallah canim ya benim yarın transferim var 3. Gün embriyo şu bugun aradilar işte acaba 3.gun tutunuyomu
Insallah tutunur annesinehadi hayırlısı olsun sen acaba tutunurmu diye düşünme hoşgeldin de bebişine
Slm canim bugun transferim oldu 1.kalite 3.gun embriyo şu tek bir tane koydular haftaya cuma test gunu hayirlisi bakalımmerhaba kızlarrrrr, gününüz güzel tedavileriniz güzel olumlu geçsin inşallah
Slm canim bugun transferim oldu 1.kalite 3.gun embriyo şu tek bir tane koydular haftaya cuma test gunu hayirlisi bakalım
Insallah canim ya çok değişik bi duygu içimde embriyo var ya çok heyecanliyimTatlim hayirli olsun transferin. Hadi bakalim gelsin simdi cuma gunu
hayırlı olsun canımInsallah canim ya çok değişik bi duygu içimde embriyo var ya çok heyecanliyim
hayırlı uğurlu olsun canıımmmm, Allahım inşallah yüzünü güldürsünSlm canim bugun transferim oldu 1.kalite 3.gun embriyo şu tek bir tane koydular haftaya cuma test gunu hayirlisi bakalım
o içindeki embriyo büyüsün tutunsun önce fındık sonra sağlıklı bir minnoş olsun inşallahInsallah canim ya çok değişik bi duygu içimde embriyo var ya çok heyecanliyim
Sağol canimhayırlı olsun canım
Amin canim benim insallah annesini 9 ay boyunca birakmazo içindeki embriyo büyüsün tutunsun önce fındık sonra sağlıklı bir minnoş olsun inşallah
Sağol canim benim allah hepimize anneligi yaşatsin canimhayırlı uğurlu olsun canıımmmm, Allahım inşallah yüzünü güldürsün
İnsallah canimmm insallahAmin canim benim insallah annesini 9 ay boyunca birakmaz
Amiiiinnnnn canimmSağol canim benim allah hepimize anneligi yaşatsin canim
Canim Calisiyolar ama randevu varmi bilmiyorumKizlar bugun hastane tatil mi
Aradim ama acmadilar telefonu canim ya, aklima 29 ekim geldiCanim Calisiyolar ama randevu varmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?