- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.221
Randevuyu hemen almayacam zaten, adet oldum ya tahlillere ne zamana randevu vercesiniz diyeCanim Calisiyolar ama randevu varmi bilmiyorum
Randevu vermiyolar dir toplama ya transfer varsa onu yapiyolar dir canim beni pazar bile aramislardiA
Aradim ama acmadilar telefonu canim ya, aklima 29 ekim geldi
Yarın canim ararsın adetımın üçüncü günü kan tahlili bittikten sonra rahim filmi isterler canimRandevuyu hemen almayacam zaten, adet oldum ya tahlillere ne zamana randevu vercesiniz diye
Evet canim gözün aydın kaç tane toplanacak canim insallah hepsi dollenirkızlar yarın opum var .sizinde karnınız şiştimi
3 herhalde daha az olursa önümüzdeki ayda toplanacakEvet canim gözün aydın kaç tane toplanacak canim insallah hepsi dollenir
bu arada sen nasılsın herşey yolundadır umarım.Evet canim gözün aydın kaç tane toplanacak canim insallah hepsi dollenir
Dediklerini fazla çıkıyo canim bana 5-6 dediler bende 7 tane olgun yumurta vardı insallah daha fazla olur canim3 herhalde daha az olursa önümüzdeki ayda toplanacak
Beklemedeyiz canim haftaya cuma belli olacak insallah tutunur bana her an dua ediyorum canim kismet istebu arada sen nasılsın herşey yolundadır umarım.
canım benden 3 yumurta toplandı 1 'i boşmuş . önümüzdeki ay yine opu yapılacak .artık hayırlısı diyoruzDediklerini fazla çıkıyo canim bana 5-6 dediler bende 7 tane olgun yumurta vardı insallah daha fazla olur canim
Hayirlisi olsun canimcanım benden 3 yumurta toplandı 1 'i boşmuş . önümüzdeki ay yine opu yapılacak .artık hayırlısı diyoruz
Hayırlısı canim zaten sen soyluyodun moral bozmak yok canim insallah bebisin gelecek canımcanım benden 3 yumurta toplandı 1 'i boşmuş . önümüzdeki ay yine opu yapılacak .artık hayırlısı diyoruz
aynen moral çok önemli zaten bu sene bu yıl bitmeden bebeklerimiz geliyorHayırlısı canim zaten sen soyluyodun moral bozmak yok canim insallah bebisin gelecek canım
Yilmadan devam ediyoruz canimkızlar şimdi merkezden aradılar maalesef yumurtalar olgun çıkmadı dediler. yarın doktorumla görüşeceğiz .yumurtalar güme gitti anlayacağınız
Ben 32 yasindayim canim sen kaç yasindasinkiKizlar tedavide olan canlar acaba yaslar kac, tedaviye baslayacak en buyuk benmiyim acaba
Cok üzüldüm canim ya bendede 7 tane yumurta oldu 3 tane döllenmiş ve bir tane 3.gun embriyo su kondu canim ikisi donduruldukızlar şimdi merkezden aradılar maalesef yumurtalar olgun çıkmadı dediler. yarın doktorumla görüşeceğiz .yumurtalar güme gitti anlayacağınız
canım benim yaşım 37Kizlar tedavide olan canlar acaba yaslar kac, tedaviye baslayacak en buyuk benmiyim acaba
bakalım yarın doktorumla görüşeceğim o nediyecekCok üzüldüm canim ya bendede 7 tane yumurta oldu 3 tane döllenmiş ve bir tane 3.gun embriyo su kondu canim ikisi donduruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?