- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.241
Ben 32 yasindayim canim sen kaç yasindasinki
Bende 36 yasindayim, kendimi en buyuk saniyodum yas yakinligi olunca yalnizligim gitticanım benim yaşım 37
Hayirlisi olsun insallah iyi seylerle yola devam edersinbakalım yarın doktorumla görüşeceğim o nediyecek
Ben 28 ama ara verdim bi kac artik beklerim diorum.Kizlar tedavide olan canlar acaba yaslar kac, tedaviye baslayacak en buyuk benmiyim acaba
Arada dinlenmek lazim canim yoksa nevrin donuyo,bende ara vermistim yeniden basliyorumBen 28 ama ara verdim bi kac artik beklerim diorum.
Ayy canim benim hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsinKizlar tahliller icin randevumu aldim, 9 kasimda adanadayiz, heyecanlandim valla, ozellikle rahim filmi olunca cok heyecan oldu
Ayyy insallah canimmm hayirlisiiiAyy canim benim hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin
Gunaydin canim iyiyiz sen nasilsin ben cumayi bekliyorum test yaptiracağız geçen hafta transfer oldu 3.gun embriyosu çok korkuyorum seninde öyleydi galibagunaydin kizlarr nasilsinizz
evet canim benimde 3. gun embriyosuydu. olsun canm. insallah guzel haberini aliriz. korkmana hic gerek yok. hakkinda hayirlisi bugun kontrole gitcem hersey yolunda simdilik.Gunaydin canim iyiyiz sen nasilsin ben cumayi bekliyorum test yaptiracağız geçen hafta transfer oldu 3.gun embriyosu çok korkuyorum seninde öyleydi galiba
Cok sukur yolundaymis yolundaymis canim ben iyi şeyler duymadigim icin korkuyorum canim bakalim cumaya az kaldı sem hissetmismiydinevet canim benimde 3. gun embriyosuydu. olsun canm. insallah guzel haberini aliriz. korkmana hic gerek yok. hakkinda hayirlisi bugun kontrole gitcem hersey yolunda simdilik.
canim ben aslinda olmayacagini dusunmustum. transfer masasindan direk ayaga kaldirdi bulent bey beni. yuruyeceksin dedi. hemen tualete gittim kalkar kalkmaz. beni kaldirdiklarina gore embriyo kotuydu tutunmayacaklarini bildikleri icin kaldirdilar diye dusundumCok sukur yolundaymis yolundaymis canim ben iyi şeyler duymadigim icin korkuyorum canim bakalim cumaya az kaldı sem hissetmismiydin
Benide hemen ayağa kaldırmış ama ben hemen lavaboya gitmedim eve gidince kadar gitmedim çok tuttum kendimi insallah tutunmustur bebeğim sende insallah saglikla kucagina alirsin canimcanim ben aslinda olmayacagini dusunmustum. transfer masasindan direk ayaga kaldirdi bulent bey beni. yuruyeceksin dedi. hemen tualete gittim kalkar kalkmaz. beni kaldirdiklarina gore embriyo kotuydu tutunmayacaklarini bildikleri icin kaldirdilar diye dusundumama hisdetmedim canim. cuma test yaptirdim 112 ayy nasil sevindim. hala hissetmiyorum bisey. bakalim bugün buyumus mu gorcez
hadi hayırlısı olsun bakalım bence için rahat olsun rahim filminden daha çok stres yaptıracak ağrılar yaşıyosun. inşaallah herşey yolunda gider . benimde bu ay yumurtalarımın durumuna bakılacak. Aralıkta diğer denemeye devam edeceğiz kısmet olursaKizlar tahliller icin randevumu aldim, 9 kasimda adanadayiz, heyecanlandim valla, ozellikle rahim filmi olunca cok heyecan oldu
canım sende sürekli yatıyormusun,yoksa günlük işlerini yapıyormusunBenide hemen ayağa kaldırmış ama ben hemen lavaboya gitmedim eve gidince kadar gitmedim çok tuttum kendimi insallah tutunmustur bebeğim sende insallah saglikla kucagina alirsin canim
Gunaydin canim, pazartesi tahlillere basliyorus :)gunaydin kizlarr nasilsinizz
Hadi hayirlisi canim hepimiz icinhadi hayırlısı olsun bakalım bence için rahat olsun rahim filminden daha çok stres yaptıracak ağrılar yaşıyosun. inşaallah herşey yolunda gider . benimde bu ay yumurtalarımın durumuna bakılacak. Aralıkta diğer denemeye devam edeceğiz kısmet olursa
insallah canim. cuma gunu seninde sonucun insallah pozitif cikar. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. daha erken ama belki doktor cinsiyetle ilgili bisey seyler cok heycanliyim.Benide hemen ayağa kaldırmış ama ben hemen lavaboya gitmedim eve gidince kadar gitmedim çok tuttum kendimi insallah tutunmustur bebeğim sende insallah saglikla kucagina alirsin canim
hadi bakalim insallah hayirlisi olur canmGunaydin canim, pazartesi tahlillere basliyorus :)
Ben dun ise basladin geçen hafta iki gün yattım kardeşim yanımda kaldı yemeği temizliği hep o yaptı ben arada yürüdüm cumadan sonra esimle yapıyoruz ama kendimi yormuyorumcanım sende sürekli yatıyormusun,yoksa günlük işlerini yapıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?