Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Gunaydin canim iyiyiz sen nasilsin ben cumayi bekliyorum test yaptiracağız geçen hafta transfer oldu 3.gun embriyosu çok korkuyorum seninde öyleydi galiba
evet canim benimde 3. gun embriyosuydu. olsun canm. insallah guzel haberini aliriz. korkmana hic gerek yok. hakkinda hayirlisi bugun kontrole gitcem hersey yolunda simdilik.

evet canim benimde 3. gun embriyosuydu. olsun canm. insallah guzel haberini aliriz. korkmana hic gerek yok. hakkinda hayirlisi bugun kontrole gitcem hersey yolunda simdilik.
Cok sukur yolundaymis yolundaymis canim ben iyi şeyler duymadigim icin korkuyorum canim bakalim cumaya az kaldı sem hissetmismiydin

Cok sukur yolundaymis yolundaymis canim ben iyi şeyler duymadigim icin korkuyorum canim bakalim cumaya az kaldı sem hissetmismiydin
canim ben aslinda olmayacagini dusunmustum. transfer masasindan direk ayaga kaldirdi bulent bey beni. yuruyeceksin dedi. hemen tualete gittim kalkar kalkmaz. beni kaldirdiklarina gore embriyo kotuydu tutunmayacaklarini bildikleri icin kaldirdilar diye dusundum ama hisdetmedim canim. cuma test yaptirdim 112 ayy nasil sevindim. hala hissetmiyorum bisey. bakalim bugün buyumus mu gorcez

Benide hemen ayağa kaldırmış ama ben hemen lavaboya gitmedim eve gidince kadar gitmedim çok tuttum kendimi insallah tutunmustur bebeğim sende insallah saglikla kucagina alirsin canim

Kizlar tahliller icin randevumu aldim, 9 kasimda adanadayiz, heyecanlandim valla, ozellikle rahim filmi olunca cok heyecan oldu
hadi hayırlısı olsun bakalım bence için rahat olsun rahim filminden daha çok stres yaptıracak ağrılar yaşıyosun. inşaallah herşey yolunda gider . benimde bu ay yumurtalarımın durumuna bakılacak. Aralıkta diğer denemeye devam edeceğiz kısmet olursa

Hadi hayirlisi canim hepimiz icin

Benide hemen ayağa kaldırmış ama ben hemen lavaboya gitmedim eve gidince kadar gitmedim çok tuttum kendimi insallah tutunmustur bebeğim sende insallah saglikla kucagina alirsin canim
insallah canim. cuma gunu seninde sonucun insallah pozitif cikar. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. daha erken ama belki doktor cinsiyetle ilgili bisey seyler cok heycanliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…