- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.261
Hamilelerin duası kabul olurmus canim benim için dua edermisin canim cinsiyet için erken canim ama erkekse cikabilir misinsallah canim. cuma gunu seninde sonucun insallah pozitif cikar. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. daha erken ama belki doktor cinsiyetle ilgili bisey seyler cok heycanliyim.
İnsallah canimhadi bakalim insallah hayirlisi olur canm
Canim benim kimine bu hastane yariyo kimine digeri, benim dusuncem nerde olurs nasil olursa bir sekilde Allahtan oluyo, daha bugun ankarada ssk da yaptirn arkadasim hamileyim dedi, arkadasimda guatrdan tut amh dusuklugune bicok sey cikmisti, guzel kalbini uzme sakin, evet para kapiyi araliyo, bir kere yaptirmalik birikim yapiyoruz olmayin husran napcaz sasiriryoruz, herseyin hayirlisi artikmerhaba arkadaslar bır tup bebek maceram bugun yıne sonlandı8 gebelık yasadm 4 kez kendılınden gebe kaldm 3 tup 1 asılama ve hepsı gebelıkle sonuclandı ama kaybettım hep bu sefer pgt.......(cgh) yapalım dedık arastırma merkezı dıe baskente karar verdık 25 yumurta toplnadı 16sı 5.gune gıttı ankaradan uzman geldı 7sı cghye gıttı 7bınlıra odedım sadece o işleme 2 tane saglam dedıer tek tek transfer edıldı 2 sde negatıf ömrumde ılkeez negatıfı burda yasadım malesef beyaz serumlar ıgneler ılaclar yapılmayan kalmadı ben basknetn pgtde basarılı oldugnu dusunmuyorm bılgınız olsun dıe yazıyorum arkadaslarm hakkımızda hepımızın hayırlısı
Canim benim cok zor bebegin cennete seni bekliyorum öyle düşün allah yardimcin olsun canim sen guclu olmalısın bebegin sana gelecek biraz sabır canim cok zorlu bir dönem ama sonu insallah bebisle olacak lütfen moralini bozma canim sen bi kere hamile kalmissin yine kalacaksin canim10 ay önce Sezeryan oldum, bebeğim melek oldu. 2 aydır korunmuyoruz. Bu sefer gebelik doğal olacak diye çok umutlandım. Ama 2. Ayda yine sonuç hüsran. Bu ay histreskopi olcam bir aksilik olmazsa. 1 ay daha deneyip eğer olmazsa ocak adetimde tedaviye başlamayı düşünüyorum. Tabi Bülent Hoca onaylarsa. Ama bugün kırmızıyı görünce yıkıldım. 5 yıl oldu evleneli. Çoğu zaman iyiyim güçlüyüm, bazen de bugünkü gibi çok keyifsiz ve umutsuz. Yoruldum sanırım yaşadıklarımdan. Dışarıya güçlü görünüp kendimle kaldığımda yıkık bir smay görmekten yoruldum.
Inşallah canım. Ama bazen insan kötü oluyor işte. Hayaller suya düşüyor yine mi diyorum. Gebelikten önce de böyle olurdum adetin ilk günleri. Yarına bişeyim kalmaz inşallah. Senin de test günün yaklaşıyor sanırım. Yanılmıyorum dimi? Hakkında hayırlısı canım. Sonucunu alıp pozitifi gördüğünü hayal et:)Canim benim cok zor bebegin cennete seni bekliyorum öyle düşün allah yardimcin olsun canim sen guclu olmalısın bebegin sana gelecek biraz sabır canim cok zorlu bir dönem ama sonu insallah bebisle olacak lütfen moralini bozma canim sen bi kere hamile kalmissin yine kalacaksin canim
Cok zorlu bi donem hepimiz güçlü olmak zorundayizInşallah canım. Ama bazen insan kötü oluyor işte. Hayaller suya düşüyor yine mi diyorum. Gebelikten önce de böyle olurdum adetin ilk günleri. Yarına bişeyim kalmaz inşallah. Senin de test günün yaklaşıyor sanırım. Yanılmıyorum dimi? Hakkında hayırlısı canım. Sonucunu alıp pozitifi gördüğünü hayal et:)
Canimsin, bazen sozun bittigi yer oluyor, dış guclu ic firtinali bizde ama yilmayacagiz, son yumurtlamaya kadar, hayirlisiInşallah canım. Ama bazen insan kötü oluyor işte. Hayaller suya düşüyor yine mi diyorum. Gebelikten önce de böyle olurdum adetin ilk günleri. Yarına bişeyim kalmaz inşallah. Senin de test günün yaklaşıyor sanırım. Yanılmıyorum dimi? Hakkında hayırlısı canım. Sonucunu alıp pozitifi gördüğünü hayal et:)
Dün gece öyle bir kötü oldum işte. Şimdi iyiyim. Evet son yumurtaya kadar umut vardır :)Canimsin, bazen sozun bittigi yer oluyor, dış guclu ic firtinali bizde ama yilmayacagiz, son yumurtlamaya kadar, hayirlisi
Dun bende nedensiz esime sarilip hungur hungur agladim, bazen zayif oluyoruz isteDün gece öyle bir kötü oldum işte. Şimdi iyiyim. Evet son yumurtaya kadar umut vardır :)
Canim benim son iki gün insallah cuma sonucum çok iyi olur çok teşekkür ederim canim cok heyecanliyim gece uyuyamiyorum bana kalsa şimdiden test yaptiririm ama esim izin vermiyoG gulsahhh01 nasilsin canim. Yarin son gune giriyosun. 4 gözle ben bile cumayi bekliyorum senin icin. Cok meraktayim
İnsallah bebisin seninle, insallah pozitifi alicaksin.
Sabret gulsahcim 2 gun sonra bebisin sana burdayim diyecek :)Canim benim son iki gün insallah cuma sonucum çok iyi olur çok teşekkür ederim canim cok heyecanliyim gece uyuyamiyorum bana kalsa şimdiden test yaptiririm ama esim izin vermiyo
Ayy insallah canim benim cok merak ediyorum yaSabret gulsahcim 2 gun sonra bebisin sana burdayim diyecek :)
Ay yok sakın sakın yapma aman diyim. Ben 3 defa ayni hatayi yaptim. Sen yapma. En saglikli gununde yapmak. Hic degilse tam degeri goruyosun. Allah korusun deger braz az olsa bu defa kimyasal gebelik mi acaba die ömrunden ömur gidiyo. Kendi kendini yiyip bitiriyosun. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin zatenCanim benim son iki gün insallah cuma sonucum çok iyi olur çok teşekkür ederim canim cok heyecanliyim gece uyuyamiyorum bana kalsa şimdiden test yaptiririm ama esim izin vermiyo
Haklısın canım bekliyorum cumayi biran once gelse teşekkür ederim canimAy yok sakın sakın yapma aman diyim. Ben 3 defa ayni hatayi yaptim. Sen yapma. En saglikli gununde yapmak. Hic degilse tam degeri goruyosun. Allah korusun deger braz az olsa bu defa kimyasal gebelik mi acaba die ömrunden ömur gidiyo. Kendi kendini yiyip bitiriyosun. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin zaten
Hormonlardan hormonlardan fazla şeyapmamak lazimKizlar bugun hiç iyi değilim akşam eve geldikten sonra bir ağlamaya başladım var ya hiç sebepsiz galiba ben cok korkuyorum hemde cokkk
Canim benim cok zormuş ya insallah tutunmustur bebisim şu iki gün sanki hiç geçmeyecek gibi offffHormonlardan hormonlardan fazla şeyapmamak lazim
Ahh bu tüp bebek şaka bi tarafa valla mahvolduk ben artik arsizliga vuruyorum da bakma iste amaa amann gulsah kiz bak benide aglatacan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?