- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.281
Canim benim yaaaaKizlar bugun hiç iyi değilim akşam eve geldikten sonra bir ağlamaya başladım var ya hiç sebepsiz galiba ben cok korkuyorum hemde cokkk
Gülşah inşallah güzel sonuç alırsın allah emeklerini boşa cikarmasin arkadaşimCanim benim cok zormuş ya insallah tutunmustur bebisim şu iki gün sanki hiç geçmeyecek gibi offff
Cok tesekkur ederim insallah yarın pozitif sonuc alırım hepimiz aliriz insallahCanim benim yaaaaguclu olmaya calis nolursun, insallah iyi sonuclancak
Insallah canim bi an boş bulundum ya tutmazsa dedim başladım ağlamaya bekliyorum yarini canimGülşah inşallah güzel sonuç alırsın allah emeklerini boşa cikarmasin arkadaşim
Belirtn varmı canm birseyler hissediyormusunInsallah canim bi an boş bulundum ya tutmazsa dedim başladım ağlamaya bekliyorum yarini canim
Ya sanki var sağ tarafta çok agrim var karnim da karıncalanma hissediyorum goguslerim çok şişti ve uçları çok agiriyo bide belinde ayagima vuran bir ağrı özellikle iki gündür çok var bide ayaklarım buz gibi çok Usuyorum bide pazartesi günü nden beri çok uykum var sadece uyumak istiyorum öyle belki bunlar ilacın etkisi bolmiyorumBelirtn varmı canm birseyler hissediyormusun
İnsallah bebisin etkisi canim :)Ya sanki var sağ tarafta çok agrim var karnim da karıncalanma hissediyorum goguslerim çok şişti ve uçları çok agiriyo bide belinde ayagima vuran bir ağrı özellikle iki gündür çok var bide ayaklarım buz gibi çok Usuyorum bide pazartesi günü nden beri çok uykum var sadece uyumak istiyorum öyle belki bunlar ilacın etkisi bolmiyorum
hadi inşaallah bebiş geliyordur .son 1 gün çok heyecanlıYa sanki var sağ tarafta çok agrim var karnim da karıncalanma hissediyorum goguslerim çok şişti ve uçları çok agiriyo bide belinde ayagima vuran bir ağrı özellikle iki gündür çok var bide ayaklarım buz gibi çok Usuyorum bide pazartesi günü nden beri çok uykum var sadece uyumak istiyorum öyle belki bunlar ilacın etkisi bolmiyorum
İnsallah bebisin etkisi canim :)
Hemde ne heyecan kalbim duracak ya bu gece uyuyamam galibahadi inşaallah bebiş geliyordur .son 1 gün çok heyecanlı
Nerde verdin cnm. Devletde verseydin. Insallah pozitif olunca tekrarlicaksin.Kizlar kan verdim bekliyorum kalbim duracak çok heyecanliyim nolur dua edin bana
Ayyyy hadi insallah caniiiimmmmKizlar kan verdim bekliyorum kalbim duracak çok heyecanliyim nolur dua edin bana
canım benim hiç moralini bozma bende aynı duyguyu yaşadım . fakat hep hayırlısını dilemiyormuyuz zaten demekki bebeğinize kavuşmanız için hayırlı bir zaman değilmiş.Kizlar degerim 5.5 cikmis negatif 1 saattir agliyorum
Canim benim agla rahatla, icine atma, ama kendini hemen toparla guclu olmaliyiz, ne dedik son yumurtamiza kadar savasacagiz, bebisin bu sefer degilmis ama insallah bekletmeden gelicek, uzmeee canim kendini, 7 yildir mucadele veriyorum guclu olmak zorundayizKizlar degerim 5.5 cikmis negatif 1 saattir agliyorum
Cok kotuyum herseyi yaptım ama tutmadi canim ağlayıp duruyorum Tutamıyorum kendimicanım benim hiç moralini bozma bende aynı duyguyu yaşadım . fakat hep hayırlısını dilemiyormuyuz zaten demekki bebeğinize kavuşmanız için hayırlı bir zaman değilmiş.
Sağol canim bende çok yoruldum dayanamıyorum offfCanim benim agla rahatla, icine atma, ama kendini hemen toparla guclu olmaliyiz, ne dedik son yumurtamiza kadar savasacagiz, bebisin bu sefer degilmis ama insallah bekletmeden gelicek, uzmeee canim kendini, 7 yildir mucadele veriyorum guclu olmak zorundayiz
Ayy canim benim. Kiz bu tutmus heralde gulsah kimyasal miki 5.5 diosun. Benimde 11. Gunde 6 cikmisti. 9. Gunde 19 felandi. Sen simdi gununde yaptigin icin yuksekligini gormemiste olabilirsin. Ayy kuzum benim uzulme nolur seni cok iyi anliyorum. Suanda icinde kopan firtinalari tahmin edebiliyorum. Rabbim bize de evlat vericek bak sabret nolur. Dua edicezKizlar degerim 5.5 cikmis negatif 1 saattir agliyorum
Bende kimyasal diye düşünüyorum canım kismet canim yanıyor neden tutmadi bugün doktor arayacak beni hemşire çok uzgundu insallah ikincisinde bilmiyorum sadece çok yoruldum kafam allak Bulak senin kimyasal di peki nezaman adet oldun canimAyy canim benim. Kiz bu tutmus heralde gulsah kimyasal miki 5.5 diosun. Benimde 11. Gunde 6 cikmisti. 9. Gunde 19 felandi. Sen simdi gununde yaptigin icin yuksekligini gormemiste olabilirsin. Ayy kuzum benim uzulme nolur seni cok iyi anliyorum. Suanda icinde kopan firtinalari tahmin edebiliyorum. Rabbim bize de evlat vericek bak sabret nolur. Dua edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?