- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.301
Gülşahcım seni çok iyi anlıyorum canım ama kendini çok fazla yıpratma. Her yıkılmamın ardından hep yeni planlar yaptım ben, yeni hedefler koydum kendime. Sen de kendini toparlamaya çalış. Iyi ol. Bu da bizim imtihanımız. Güzel günler gelicek inşallah.Kizlar degerim 5.5 cikmis negatif 1 saattir agliyorum
Ben hitereskopi oldum o ay bize yasaktı canim antibiyotik kullanacaksınız rahim işlem goruyo diye istemiyo lar tabi doktorun karar verecek canimArkadaşlar aramızdan biri histereskopi olmuştu, kimdi hatırlayamadım. Histereskopiden sonra cinsel ilişkiye ara veriliyor mu.. Ara veriliyorsa kaç gün? Ovulasyon boşa gitmesin istiyorum. Ah bu ben, 5 yıldır doğal olmamış, olan da düşük olmuş. Hâlâ tüp bebek tedavisinden önce bir umut diyorum. Bir güzellik bir mucize bekliyorum :)
Cok kotuyum cok umudum vardı ama kismet bu at ara verecegiz gelecek ay tekrar baslayacagiz bakalım bide degerim 5 in ustu oyuzden adet olmazsa testi tekrarla dediGülşahcım seni çok iyi anlıyorum canım ama kendini çok fazla yıpratma. Her yıkılmamın ardından hep yeni planlar yaptım ben, yeni hedefler koydum kendime. Sen de kendini toparlamaya çalış. Iyi ol. Bu da bizim imtihanımız. Güzel günler gelicek inşallah.
Anladım canım demek bu ay boş gecicek. Kararımız kasım aralık doğal denemek ocak adetinde de tedaviye başlamaktı ama belki Marta falan bırakırız. Yaş olacak 31...amh yerlerde sürünüyor. Neyse hayırlısıBen hitereskopi oldum o ay bize yasaktı canim antibiyotik kullanacaksınız rahim işlem goruyo diye istemiyo lar tabi doktorun karar verecek canim
Benimde amh dusuk cikti insallah normal olur canim Yengeyede amh dusuk tup bebek yaptırın demisler simdi normal 2 çocuğu var tek yumurta yeter canimAnladım canım demek bu ay boş gecicek. Kararımız kasım aralık doğal denemek ocak adetinde de tedaviye başlamaktı ama belki Marta falan bırakırız. Yaş olacak 31...amh yerlerde sürünüyor. Neyse hayırlısı
Evet değerin 5 ve üzeri olunca tekrarlamak lazım. Benim değerlerim de çok saçmaydı. Biara kimyasal dediler. Ilacı iğneyi bıraktım. Sonra tekrar yükselmişti. 46-139-200-197-500 melek oğlumda değerler böyleydi.Cok kotuyum cok umudum vardı ama kismet bu at ara verecegiz gelecek ay tekrar baslayacagiz bakalım bide degerim 5 in ustu oyuzden adet olmazsa testi tekrarla dedi
Canim bence sağlıksız gebelik tutunmaya cak ki oyuzden adet olmayı bekleyeceğim umutlanmak istemiyorum canimEvet değerin 5 ve üzeri olunca tekrarlamak lazım. Benim değerlerim de çok saçmaydı. Biara kimyasal dediler. Ilacı iğneyi bıraktım. Sonra tekrar yükselmişti. 46-139-200-197-500 melek oğlumda değerler böyleydi.
Histereskopi rahim filmimiydi canimAnladım canım demek bu ay boş gecicek. Kararımız kasım aralık doğal denemek ocak adetinde de tedaviye başlamaktı ama belki Marta falan bırakırız. Yaş olacak 31...amh yerlerde sürünüyor. Neyse hayırlısı
Hayır canım. Daha farklı bi operasyon. Kamerayla Rahime giriyor gerekli ise işlem de yapıyor. Tüpleri Polip varsa açmak, rahim duvarında bi sıkıntı varsa müdahale etmek gibi. Yani benim de duyduklarım bunlar. Genel ya da lokal anestezi altında 20 dakikalık falan bi işlemmiş. Video izlemeye çalıştım ama pek izleyemedim.. kanlı falan bi videoydu:)Histereskopi rahim filmimiydi canim
Tatlim ben olmustum. Tam hatirlamiyorum ama histeroskopi sonrasi zaten bi 1 hafta kanamam olmustu. Daha sonra kesildim fakat ben bi daki regliye kadar iliskiye girmedim. 1 ay 1 bucuk ay ara vermistim. Dikkat et derim enfeksiyon felan kapma aman Allah korusun. Hemsirenide arayip sorabilirsin, bisey demedimi doktorun.Arkadaşlar aramızdan biri histereskopi olmuştu, kimdi hatırlayamadım. Histereskopiden sonra cinsel ilişkiye ara veriliyor mu.. Ara veriliyorsa kaç gün? Ovulasyon boşa gitmesin istiyorum. Ah bu ben, 5 yıldır doğal olmamış, olan da düşük olmuş. Hâlâ tüp bebek tedavisinden önce bir umut diyorum. Bir güzellik bir mucize bekliyorum :)
Henüz olmadım canım. Operasyon Haftaya çarşamba inşallah bi aksilik olmazsa. Geçen ay olcaktım aslında ama grip olunca yapmadılar. Akşam da eşimle konuştuk Mart ayına ertelemeye karar verdik tedavi başlangıcını. Histereskopiden sonra bi kaç ay deneyelim istiyoruz. Bakalım hayırlısı.Tatlim ben olmustum. Tam hatirlamiyorum ama histeroskopi sonrasi zaten bi 1 hafta kanamam olmustu. Daha sonra kesildim fakat ben bi daki regliye kadar iliskiye girmedim. 1 ay 1 bucuk ay ara vermistim. Dikkat et derim enfeksiyon felan kapma aman Allah korusun. Hemsirenide arayip sorabilirsin, bisey demedimi doktorun.
Canim gec cevap verdim kusura bakma ev seriyorum temizlik felan derken bakamadim sayfaya. Yaa benim ilkinde degerim 10 dan 20 ye katlamisti ama siyah su gelmisti hastanede igne felan yapip mudahale etmislerdi ama ertesi gun zaten 11 e inince kanamada baslamisti. Ama bu defa 1 hafta geciktim. Hatta ilkinde cok cok fazla hastalanmistim 20 gun surmustu. Fakat bu sefer siradan basit bi regli gecirdim. Sadece cok fazla belim agrimisti. Kiz allahtan umut kesilmez gulsah du sen 2 gun sonra yine testi tekrarla. Gerci umut vermek istemem ama bellimi olur Hersey Allahtan ol derse olur sıkma canini Rabbim büyük.Bende kimyasal diye düşünüyorum canım kismet canim yanıyor neden tutmadi bugün doktor arayacak beni hemşire çok uzgundu insallah ikincisinde bilmiyorum sadece çok yoruldum kafam allak Bulak senin kimyasal di peki nezaman adet oldun canim
Hmmm anladim canim. Ben senlemi konustum kiHenüz olmadım canım. Operasyon Haftaya çarşamba inşallah bi aksilik olmazsa. Geçen ay olcaktım aslında ama grip olunca yapmadılar. Akşam da eşimle konuştuk Mart ayına ertelemeye karar verdik tedavi başlangıcını. Histereskopiden sonra bi kaç ay deneyelim istiyoruz. Bakalım hayırlısı.
Aralik ayinda rahim ici polip ameliati olmustum canim anestezili, isimleri aklimda kalmiyor :) pazartesi rahim filmi cekilcek, spermiyogram yapilcak, amh olcak, gerginim baya :)Hayır canım. Daha farklı bi operasyon. Kamerayla Rahime giriyor gerekli ise işlem de yapıyor. Tüpleri Polip varsa açmak, rahim duvarında bi sıkıntı varsa müdahale etmek gibi. Yani benim de duyduklarım bunlar. Genel ya da lokal anestezi altında 20 dakikalık falan bi işlemmiş. Video izlemeye çalıştım ama pek izleyemedim.. kanlı falan bi videoydu:)
Sağol cnmHmmm anladim canim. Ben senlemi konustum ki
Biri korkuyodu anlatmistim hatda cok basit die. Sabahi gidicekti. Hatta sali sabahimiydi :)
Eşde sorun yoksa histeroskopi sonrasi dogal yolla gebe kalan cok. Ben diger sayfalarda okumustum. Insallah microenjeksiyona gerek kalmadan hamile kalirsin.
Bizim sperm sorunumuzda oldugundan mecbur tedavi denemistik. Dilerim sana gerek kalmaz. Tekrardan cok gecmis olsun
Artniyetizm filmi anestezilimi cektiriceksin pazartesi gunu. Ben ilkini anestezili cektirdim. 3 ay sonra genetik tani yapilacak bizede doktor yeniden cekicez dedi simdiden strese dustumAralik ayinda rahim ici polip ameliati olmustum canim anestezili, isimleri aklimda kalmiyor :) pazartesi rahim filmi cekilcek, spermiyogram yapilcak, amh olcak, gerginim baya :)
Gülşah seni merak ettim girdim umutla sayfaya çok üzüldüm canmmm allah sabrını arttrsn doktorun kimdi canmCok kotuyum cok umudum vardı ama kismet bu at ara verecegiz gelecek ay tekrar baslayacagiz bakalım bide degerim 5 in ustu oyuzden adet olmazsa testi tekrarla dedi
Bence sen de histereskopi olmuşsun canım. Rahim filmine katlanırsın inşallah. Ama eşler bizden daha gergin oluyor sperm örneği verme konusunda. Gerçekten zor.. amh ilk kez mi bakılcak. kaç yaşındasın canımAralik ayinda rahim ici polip ameliati olmustum canim anestezili, isimleri aklimda kalmiyor :) pazartesi rahim filmi cekilcek, spermiyogram yapilcak, amh olcak, gerginim baya :)
Canim 5-6 yil once ankarada rahim filmi cektirmistim ve anestezisiz, cok rahat sorunsuz cekildi, bu seferde anestezisiz cekilecek, gerginim evet ama islem sirasinda kendimi rahat birakiyorum ve sorunsuz cekiliyo, rahat olup anestezisiz denesene canimArtniyetizm filmi anestezilimi cektiriceksin pazartesi gunu. Ben ilkini anestezili cektirdim. 3 ay sonra genetik tani yapilacak bizede doktor yeniden cekicez dedi simdiden strese dustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?