Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ayy canim benim bizim sayfadaki en derin hikaye seninkiymis Kizlar okuyosaniz smay bize örnek olsun "yilmak yok" dio. Tatlim gercekten umudun mukemmel. Melegin cennetde, insallah bu dunyada da bi melege sahip olacaksin. Azminin mucadelenin sonucunda mukafatini alacagin hayirli bi evlat diliyorum sana

Bence sen de histereskopi olmuşsun canım. Rahim filmine katlanırsın inşallah. Ama eşler bizden daha gergin oluyor sperm örneği verme konusunda. Gerçekten zor.. amh ilk kez mi bakılcak. kaç yaşındasın canım
Canim rahim filmi ilk degil, 5-6 yil oncede anestezisiz cektirdim, korkmuyorum sadece geriliyorum, amh ilk kez canim yas 36 cunku, esler gergin olmasin yaaaa onlar bizden rahat valla, bize daha cok sey yapiliyooo bence

Canim 5-6 yil once ankarada rahim filmi cektirmistim ve anestezisiz, cok rahat sorunsuz cekildi, bu seferde anestezisiz cekilecek, gerginim evet ama islem sirasinda kendimi rahat birakiyorum ve sorunsuz cekiliyo, rahat olup anestezisiz denesene canim
Deneyemem Calisanlari cok zorlarim. Anestezi verilirken bile agliyorum. Yaptirmak istemiyorum. Islem bitdikten sonra bile uyandigimda nolur yapmayin ben daha uyumadim die bagiriyodum. O denli engel oluyorum. Bu yuzden aslinda bi yandanda onlarin rahat calismasi icin uyutulmak istiyorum. 5 ay once arkadasim baskentde anestesiziz cektirmis hissetmemis bile. O kadar kolaydi dedi. Ama yok iste bende o cesaret yok

Inşallah canım hepimize nasip olur hayırlı sağlıklı bi evlat. Bir kere tattım ya hamileliği yine olacak gibi hissediyorum. 7 ay boyunca hergün şükreder mi insan. Hergün şükrettim. Ama kısmet değilmiş. Hep diyorum umutsuz yaşanmıyor o yüzden moraller yüksek olsun hepimizin inşallah.

Canim benim aynen bende hissetmemistim ve aynen ole olcak korkmuyorum ve rshat durursan hemen bitiyo, sadece yillar oncesinin ayni islemlweri geriyo

Canim rahim filmi ilk degil, 5-6 yil oncede anestezisiz cektirdim, korkmuyorum sadece geriliyorum, amh ilk kez canim yas 36 cunku, esler gergin olmasin yaaaa onlar bizden rahat valla, bize daha cok sey yapiliyooo bence
Benim amh oldukça düşük yaşıma göre. 28 yaşındayken 0.75 idi. Şuan 31 olmak üzereyim. Benim eşimin hastane fobisi var. Ne zaman gitsek surat asık, gergin. Hele de Sperm vermesi gerekiyorsa:) kan da veremez bayılacak gibi olur. Bu yüzden tüm beyleri eşim gibi düşünüyorum sanırım.
Umarım sonuçların güzel çıkar canım. Aynı gün rahim filmi sonucunu göstercek misin Dr a...

Canim benim bizim ilk zamanlarimizi gorseydin esimi sperm testine zorla goturdum ve tup bebege gecmeden once 5 kere asilama oldum, aslinda esler sevmiyor cidden, bide bizim hicbirseyimiz cikmiyo, uzerinden yillar gecince herseyi sil badtan istedi doktorum birde ankaradaydim mersinde yeniyim adanaya yeni basladim, amh hic cekmediler bile hatta esra hoca demedi amh yi ben istiyorum, rahim filmini saat 3,5 a verdiler surekli git gel yapamayiz dedim cunku 3 gune veriyolarmis ama doktorun sistemine hemen duser dediler, tek sorun sonuclar konusmak icinde muayene ucreti alacaklar mi, sadece nasil baslayacaz sonuclara gore konuscaz, bizim doktor pahali acik

Sonuç göstercem dersen ücret talep etmiyorlar canım. Evet Prof olunca biraz farklı bizimkilerden.

Sonuç göstercem dersen ücret talep etmiyorlar canım. Evet Prof olunca biraz farklı bizimkilerden.
Saolsunlar ilgililer, gelmemiz zor olur dedim sisteme giris olur dedler yardimci oluyorlar, saolasin canim valla saat 1,30 esimin kani ve spermiyogrami o arada amh icin bende hallederim sonra 3,5 rahim filmi insallah sonuclara gore bir rota cizecegiz

Saolsunlar ilgililer, gelmemiz zor olur dedim sisteme giris olur dedler yardimci oluyorlar, saolasin canim valla saat 1,30 esimin kani ve spermiyogrami o arada amh icin bende hallederim sonra 3,5 rahim filmi insallah sonuclara gore bir rota cizecegiz
Inşallah her şey yolunda gider ve sorunsuz bir şekilde 1 günde hallederdiniz inşallah.

Canm çok geçmiş olsun okuyunca dayanamdm yazm dedm sizde skinti ne kromozomlara bakldimi bu gebeliklern doğalmi tüp mu bnm de erken dogumum var 2yil oldu ikizlerimi kaybedeli hala unutamadım bende 8kez dusuk yaptm allah yardımcımız olsun

Ya benim hiç umudum yok canım test yapıp umutlanmak istemiyorum kismet degilmis dun çok kotuydum esimle konustuktan sonra rahatladım biz aralıkta tekrar baslayacagiz bu sefer rahmi kqlinlastiracagiz istediğimiz kıvama getireceğiz dedi benim iki tane dondurulmuşum var ama ben tekrar başlamak istedim esim tedavi oluyo ikinciyi istediğinizde tekrar aynı tedaviyi olsun istemiyorum hazır raporlu yaptiriyorum buda öyle olsun dedim kabul etti doktor

Siz tekrar tedavi olacakmisiniz canim

Canim amh kanda bakılıyor kan vereceksin ve sadece amh değil doktor herseyi onda baktir iyi bana sarılığa bile bakmislar haberim yoktu siz raporlu yaptiracaksan iz tüm degerleri istiyolar canım

Teşekkür ederim canım. Sana da Allah kolaylık versin. Tam olarak sorunun ne olduğu bilinmiyor canım. Sadece oğlum tüp bebekti, diğerleri doğal gebelik. Doktorların yorumu yumurtalarım kalitesiz olabilir ya da bebeğin tutunmaya çalıştığı yerde Rahimde sıkıntı olabilir. Genetik testlerimiz yapıldı, pıhtılaşma bakıldı. Her ikisinde de sorun yok. Histereskopi sonrası varsa bir sorun çözülür umarım.

Canim amh kanda bakılıyor kan vereceksin ve sadece amh değil doktor herseyi onda baktir iyi bana sarılığa bile bakmislar haberim yoktu siz raporlu yaptiracaksan iz tüm degerleri istiyolar canım
Amh yi doktor demedi canim benim istiyorum, su an rapor yok rapor icin ugrascam, amh sigortali ne kadar valla bilmiyorum ama digerlerinin fiyatlarini almistim mersine gore uygun baya, bide amh de ben bisey diyecekmiyim yoksa onlar herseye bakiyolar mi soylemeden

kızlar merhaba pazartesi tahliller sonra altından kalkabilecekmiyiz bakacağız, doktorumla konuştuktan sonra, eğer tedaviye start verilirse bu benim ilk olacak ve bir daha maddi anlamda tekrarı zor olur, inşallah ilk denememizde tutar kızlar, kaygılarımla bu yönde inşallah Allahım ilk ve son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…