- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.341
Zaten tedavi ye başlarken amh i istemek zorunda ona göre iğne tedavisi başlıyorlar canim senin demen gerek yok onlar kan verirken neye bakacaklar ini sisteme ekliyor lar canim insallah hersey istediğine göre gider siz neden rapor cikartmiyo sunuzAmh yi doktor demedi canim benim istiyorum, su an rapor yok rapor icin ugrascam, amh sigortali ne kadar valla bilmiyorum ama digerlerinin fiyatlarini almistim mersine gore uygun baya, bide amh de ben bisey diyecekmiyim yoksa onlar herseye bakiyolar mi soylemeden
Insallah canim valla bizde cok zorlaniyoruz 2 tedavi için kredi cekecegiz ama elden gelen bisey yok insallaj bebislerimiz bizi artık bekletmez canim sana sımsıkı tutunur benim transfer günü bi kadınla konuştuk 38 yaşında 2 embriyo koymuşlar ikiside tutmus canim ve esra hocanın hastası insallah sende oyle olursun canimkızlar merhaba pazartesi tahliller sonra altından kalkabilecekmiyiz bakacağız, doktorumla konuştuktan sonra, eğer tedaviye start verilirse bu benim ilk olacak ve bir daha maddi anlamda tekrarı zor olur, inşallah ilk denememizde tutar kızlar, kaygılarımla bu yönde inşallah Allahım ilk ve son olur
Neden tutmuyo ki çok zor canim biz bir tane tutmadi yikildik allah size sabır versin canim insallah rahimde bisey yoktur canimTeşekkür ederim canım. Sana da Allah kolaylık versin. Tam olarak sorunun ne olduğu bilinmiyor canım. Sadece oğlum tüp bebekti, diğerleri doğal gebelik. Doktorların yorumu yumurtalarım kalitesiz olabilir ya da bebeğin tutunmaya çalıştığı yerde Rahimde sıkıntı olabilir. Genetik testlerimiz yapıldı, pıhtılaşma bakıldı. Her ikisinde de sorun yok. Histereskopi sonrası varsa bir sorun çözülür umarım.
Canım doktorun istem yapması gerek amh için bence. Rutin testlerin içinde istenen bi hormon değil bildiğim kadarıyla. Sen yine de sor. Buarada Sperm testiniz hastanede mi yoksa dışarda özel bi lab. var orda mı bakılacak. .spermde dna hasarı için gereken testi biz dışarda yaptırmıştır. Atatürk caddesinde Düzen Laboratuvarında yaptırmıştır.Amh yi doktor demedi canim benim istiyorum, su an rapor yok rapor icin ugrascam, amh sigortali ne kadar valla bilmiyorum ama digerlerinin fiyatlarini almistim mersine gore uygun baya, bide amh de ben bisey diyecekmiyim yoksa onlar herseye bakiyolar mi soylemeden
canım benim hikayem şöle, 7 yıllık evliyim, evlendikten sonra normal kadın doğuma gidiyordum arada sadece kontrol için ve gebelik öncesi kontrolümüz olsun diye, hep süper iyi normal çıktık eşimle, sonra yıllar geçti hiç korunmadım hayatımda ve hiç tutmadı hiç hamile kalmadım hep adet oldum, dedim bir gariplik mi var herşey temiz ama sonra ankaradaki doktora başladım (başlamaz olaydım) kan tahlili rahim filmi sperm testi hepsini istedi ana öncesinde klomenle tedaviye başlattı 6 kere ve olmadı, sonrasında istediği tahlilleri verdik hepsi temiz güzel, bu sefer başladı aşılamaya ama ilaçlı, 5 kere ilaçlı aşılama oldum, artık takatım kalmadı, bu psikoloji evliliğimede yansıdı işler iyice berbat oldu ve doktor artık istiyosan bir daha aşılama yaparım ama tüp bebeğe geçicez dedi ve ben orda artık ara vermek istiyorum dedim kaldıracak gücüm yoktu, neyse mersine taşındık adanaya başladım, esra hocayla görüştük muayene oldum rahimde polip buldu hemen ameliyat yaptı, sonrasında ben sordum rapor olayını aşılamaların boşa gitmiş dedi ve insafsızca 5 kere yaptılar, ya 2 kere iğneli olmam lazımmış rapor için yada normal ücret, amh yi dedi ankaradaki arkadaş, amh si düşük çıkınca 2. evliliği olmasına rağmen hemen rapor çıkmış, bu tahlillerden sonra bir bakıcaz rapor olayı için uğraşcam bakalım ne olacakZaten tedavi ye başlarken amh i istemek zorunda ona göre iğne tedavisi başlıyorlar canim senin demen gerek yok onlar kan verirken neye bakacaklar ini sisteme ekliyor lar canim insallah hersey istediğine göre gider siz neden rapor cikartmiyo sunuz
inşallah başlarız ve tutar canım yaaaInsallah canim valla bizde cok zorlaniyoruz 2 tedavi için kredi cekecegiz ama elden gelen bisey yok insallaj bebislerimiz bizi artık bekletmez canim sana sımsıkı tutunur benim transfer günü bi kadınla konuştuk 38 yaşında 2 embriyo koymuşlar ikiside tutmus canim ve esra hocanın hastası insallah sende oyle olursun canim
spermiyogram için kışlada yapıcaz dediler ordan randevu verdiler canım, spermde dna hasarı şu bu demediler, zaten yıllar öncede yapılmıştı ankarada düzende gayet güzel çıktı herşey, işte bizde sorun çıkmaması büyük sorun, sağlıklı görünüyor herşey ama hamile kalamıyorum 7 yıldır tek bir ay olmadıCanım doktorun istem yapması gerek amh için bence. Rutin testlerin içinde istenen bi hormon değil bildiğim kadarıyla. Sen yine de sor. Buarada Sperm testiniz hastanede mi yoksa dışarda özel bi lab. var orda mı bakılacak. .spermde dna hasarı için gereken testi biz dışarda yaptırmıştır. Atatürk caddesinde Düzen Laboratuvarında yaptırmıştır.
doktor demedi zaten amh yi daha ama ben hastane ile konuştum istersen yapılır dediler, yani doktoruma ulaşmak zaten çok zor, telefonla görüşemiyorum birde mersindeyiz hastane adanada, ankarada arkadaşa amh yapmışlar rapor öle çıkmış, rapor içinde uğraşcam, amh ne çıkar yaparlar mı doktorumla önce konuşabilirmiyim bilmiyorum ama hastanenin bir saçmalığı esra hocayla konuşmam lazım muayene değil diyorum ücret yatırmanız lazım diyor, kadına soru soracağım onada muayene ücreti demişlerdi bu çok saçmaCanım doktorun istem yapması gerek amh için bence. Rutin testlerin içinde istenen bi hormon değil bildiğim kadarıyla. Sen yine de sor. Buarada Sperm testiniz hastanede mi yoksa dışarda özel bi lab. var orda mı bakılacak. .spermde dna hasarı için gereken testi biz dışarda yaptırmıştır. Atatürk caddesinde Düzen Laboratuvarında yaptırmıştır.
Eger erkekte sorun yoksa amh ta hemen çıkıyo bizde esimde sorun vardı hala tedavi oluyo canım ben ilk gittiğinde hemen tahlil yaptirdik 2 -3 tup kan almışlardı onda hormonlara amh a sarılık testi bide bendw cm lik kist vardi onun için baktilar canım inşallah rapor alabilirsin biz raporlu hastane 3000 igneler 900 tuttu canim bide il kontrol 92 odedikcanım benim hikayem şöle, 7 yıllık evliyim, evlendikten sonra normal kadın doğuma gidiyordum arada sadece kontrol için ve gebelik öncesi kontrolümüz olsun diye, hep süper iyi normal çıktık eşimle, sonra yıllar geçti hiç korunmadım hayatımda ve hiç tutmadı hiç hamile kalmadım hep adet oldum, dedim bir gariplik mi var herşey temiz ama sonra ankaradaki doktora başladım (başlamaz olaydım) kan tahlili rahim filmi sperm testi hepsini istedi ana öncesinde klomenle tedaviye başlattı 6 kere ve olmadı, sonrasında istediği tahlilleri verdik hepsi temiz güzel, bu sefer başladı aşılamaya ama ilaçlı, 5 kere ilaçlı aşılama oldum, artık takatım kalmadı, bu psikoloji evliliğimede yansıdı işler iyice berbat oldu ve doktor artık istiyosan bir daha aşılama yaparım ama tüp bebeğe geçicez dedi ve ben orda artık ara vermek istiyorum dedim kaldıracak gücüm yoktu, neyse mersine taşındık adanaya başladım, esra hocayla görüştük muayene oldum rahimde polip buldu hemen ameliyat yaptı, sonrasında ben sordum rapor olayını aşılamaların boşa gitmiş dedi ve insafsızca 5 kere yaptılar, ya 2 kere iğneli olmam lazımmış rapor için yada normal ücret, amh yi dedi ankaradaki arkadaş, amh si düşük çıkınca 2. evliliği olmasına rağmen hemen rapor çıkmış, bu tahlillerden sonra bir bakıcaz rapor olayı için uğraşcam bakalım ne olacak
Tedaviye başladığın zaman istediğin kadar ariyo sun canim ordaki kişide bilgi veriyo canim ne istersen sor canim ben tedavi boyunca hep hemşirelerle konuştum herseyi onlar konusuyo igneyi nasıl yapacağını hepsini doktor muayene yapiyo hemen hemşire ye gonderiyo canimdoktor demedi zaten amh yi daha ama ben hastane ile konuştum istersen yapılır dediler, yani doktoruma ulaşmak zaten çok zor, telefonla görüşemiyorum birde mersindeyiz hastane adanada, ankarada arkadaşa amh yapmışlar rapor öle çıkmış, rapor içinde uğraşcam, amh ne çıkar yaparlar mı doktorumla önce konuşabilirmiyim bilmiyorum ama hastanenin bir saçmalığı esra hocayla konuşmam lazım muayene değil diyorum ücret yatırmanız lazım diyor, kadına soru soracağım onada muayene ücreti demişlerdi bu çok saçma
En sinir bozucu şey de sebepsiz infertilite. Bi sorun olsa çaresine bakılır. Ama doktorların söylediği de tıp herşeyi her sorunu bulamayabilir. Aynı durum bizde de var. Buarada Amh 1 in altında çıkarsa direk rapor alabilirsin evet. Ücret konusuna da gelince çok haklısın canım. Esra hoca için özel bir durum mu acaba. Ben pek rastlamadım bu duruma. Yani 10 gün geçse bile sonuç göstericeksem ücret alınmadı.doktor demedi zaten amh yi daha ama ben hastane ile konuştum istersen yapılır dediler, yani doktoruma ulaşmak zaten çok zor, telefonla görüşemiyorum birde mersindeyiz hastane adanada, ankarada arkadaşa amh yapmışlar rapor öle çıkmış, rapor içinde uğraşcam, amh ne çıkar yaparlar mı doktorumla önce konuşabilirmiyim bilmiyorum ama hastanenin bir saçmalığı esra hocayla konuşmam lazım muayene değil diyorum ücret yatırmanız lazım diyor, kadına soru soracağım onada muayene ücreti demişlerdi bu çok saçma
inşallah rapor alabiliriz canım, eğer rapor alamaz isek fiyat artıyo hatta özelden giriş yaparsan 6000 tl ilaçları hiç bilmiyorum, bide esra hocanın muayene ücreti 200 lira, ssk dan 140 mı neydiEger erkekte sorun yoksa amh ta hemen çıkıyo bizde esimde sorun vardı hala tedavi oluyo canım ben ilk gittiğinde hemen tahlil yaptirdik 2 -3 tup kan almışlardı onda hormonlara amh a sarılık testi bide bendw cm lik kist vardi onun için baktilar canım inşallah rapor alabilirsin biz raporlu hastane 3000 igneler 900 tuttu canim bide il kontrol 92 odedik
canım valla bilemedim işte biz temmuzda mı ne bi gittik hastaneye esra hocayla konuşacağız diye, danışmaya anlattık durumu ücret ödemeniz lazım dediler, ama belki bişiy olmayacak dedik ama illa ücreti aldı asık suratlı duvar gibi bi kadın, sonra esra hocayla konuştuk kararınızı verin tahlilleri yaptırın gelin bakalım duruma dedi ve onada dedim ücret aldılar hocam diye direk makbuzu iptal ettirdi, benimde başıma ilk defa geldi valla, birde amh bakalım ne çıkar eşimin spermleri çok iyi idi inşallah bu seferde de iyi olur, dediğin gibi sebepsiz infertifite gerçekten daha yıpratıyoooEn sinir bozucu şey de sebepsiz infertilite. Bi sorun olsa çaresine bakılır. Ama doktorların söylediği de tıp herşeyi her sorunu bulamayabilir. Aynı durum bizde de var. Buarada Amh 1 in altında çıkarsa direk rapor alabilirsin evet. Ücret konusuna da gelince çok haklısın canım. Esra hoca için özel bir durum mu acaba. Ben pek rastlamadım bu duruma. Yani 10 gün geçse bile sonuç göstericeksem ücret alınmadı.
Iki katı çok fazla canim ya bizde oyle degil insallah bu kadar emek bosa gitmez caniminşallah rapor alabiliriz canım, eğer rapor alamaz isek fiyat artıyo hatta özelden giriş yaparsan 6000 tl ilaçları hiç bilmiyorum, bide esra hocanın muayene ücreti 200 lira, ssk dan 140 mı neydi
Aynen canim inşallah boşa gitmez hayirlisi bakalimIki katı çok fazla canim ya bizde oyle degil insallah bu kadar emek bosa gitmez canim
inşallah ne sorun varsa çözülsün canm allah yardmcın olsunTeşekkür ederim canım. Sana da Allah kolaylık versin. Tam olarak sorunun ne olduğu bilinmiyor canım. Sadece oğlum tüp bebekti, diğerleri doğal gebelik. Doktorların yorumu yumurtalarım kalitesiz olabilir ya da bebeğin tutunmaya çalıştığı yerde Rahimde sıkıntı olabilir. Genetik testlerimiz yapıldı, pıhtılaşma bakıldı. Her ikisinde de sorun yok. Histereskopi sonrası varsa bir sorun çözülür umarım.
pınar hanmmı takıbını yaptı bnm takıbıde o yaptı transfere tayfun bey gırdıTayfun bey canım ama biz tedaviye başladığınızda yoktu toplama ve transferi o yaptı aralıkta tekrar yapacağız insallah tutunur canim
Evet canim pınar hanim ilgilendi toplama ve transferi tayfun bey yaptıpınar hanmmı takıbını yaptı bnm takıbıde o yaptı transfere tayfun bey gırdı
Yok canim yapmayacağım bugün kahve leke geliyo canim zaten kimyasal di umudum yoktuG gulsahhh01 canım var mı bir değişiklik kanama ya da lekelenme... yarın mı yoksa pztsi mi kan vericeksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?