- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.361
Tatlim kolay gelsin. Bol bol sans diliyorum sana. O kapi var yha hani ilk giristeki.. la havle ceke ceke gir besmeleyle basla insallah bu defa Allahin izniyle olacak.Canlar yarin tahlil zamaniiiiiii rahimmmmm filmiiiiiiii, korku degil bendeki gerginlikkkk
hadi rastgele diyelim .bebişe kavuşmak için girdiğimiz yollar zor fakat sonu güzel olsun inşaallahCanlar yarin tahlil zamaniiiiiii rahimmmmm filmiiiiiiii, korku degil bendeki gerginlikkkk
Insallah herşey çok iyi gidecek canim insallah hicbisey cikmayacak canimCanlar yarin tahlil zamaniiiiiii rahimmmmm filmiiiiiiii, korku degil bendeki gerginlikkkk
Tamam canim insallah guzel olurTatlim kolay gelsin. Bol bol sans diliyorum sana. O kapi var yha hani ilk giristeki.. la havle ceke ceke gir besmeleyle basla insallah bu defa Allahin izniyle olacak.
İnsallah canim, sonrasinda da hemen baslanir insallahhhInsallah herşey çok iyi gidecek canim insallah hicbisey cikmayacak canim
Ayyyyy aminnn insallah canimmmhadi rastgele diyelim .bebişe kavuşmak için girdiğimiz yollar zor fakat sonu güzel olsun inşaallah
Bu ay dinlendirir galiba film cektiriyosun ya gelecek ay başlar canim tahminimİnsallah canim, sonrasinda da hemen baslanir insallahhh
Sanirim canim, ya bide bisiy sorcam 2012 yilinin rahim filmimi buldum doktorum kabul etse keskeeee bide rahim filminde ne kadar sonra iliski oluyo, unutmusum herseyiiBu ay dinlendirir galiba film cektiriyosun ya gelecek ay başlar canim tahminim
Ben geçen yol cektirdim doktor kabul etti ama senin çok olmuş belki kendi görmek isteyecek canim ben filmden sonra 6 gün kanamam oldu oyuzden ilişki olmamisti antibiyotik ve agri kesici veriyolar 3 gun ici yosun canim benim cok agrim olmustu canim insallah sende bisey cikmaz canimSanirim canim, ya bide bisiy sorcam 2012 yilinin rahim filmimi buldum doktorum kabul etse keskeeee bide rahim filminde ne kadar sonra iliski oluyo, unutmusum herseyii
Onceki cektirdigimde ne kanama ne agri olmustu canim, cok rahat olmustu, bakalim insallah hersey guzel olur yaaaaBen geçen yol cektirdim doktor kabul etti ama senin çok olmuş belki kendi görmek isteyecek canim ben filmden sonra 6 gün kanamam oldu oyuzden ilişki olmamisti antibiyotik ve agri kesici veriyolar 3 gun ici yosun canim benim cok agrim olmustu canim insallah sende bisey cikmaz canim
Eger tikaniklik yoksa çok Rahatmis canim insallah guzel haberlerle gelirsin canim benimOnceki cektirdigimde ne kanama ne agri olmustu canim, cok rahat olmustu, bakalim insallah hersey guzel olur yaaaa
Adanadayiz canim insallahhhEger tikaniklik yoksa çok Rahatmis canim insallah guzel haberlerle gelirsin canim benim
Ben hic bilmiyorum canim ama yanlis değilse fiyatta küçük düşüş oluyordu sanirimGünaydın kizlar şimdi aralıkta ikinci denemeyi yapacam ya hastaneye ne kadar oduyorum fiyat degisiyomu
Ne zaman film cektiriyosun tahlilde yaptiriyosunuz demi merak ediyorum seniAdanadayiz canim insallahhh
Insallah oyle olur canim biraz düşsün ama ben tum tedaviyi tekrar yaptiracagim yumurtalarımi tekrar donduracagim canimBen hic bilmiyorum canim ama yanlis değilse fiyatta küçük düşüş oluyordu sanirim
Canim hsg sen kurtuldum, eski hsg mi kabul ettiler, amh için kan verdim, iki kolumuda deldi kan alan, rapor için amh düşük cikmazsa asilama yaptirmak zprundayimNe zaman film cektiriyosun tahlilde yaptiriyosunuz demi merak ediyorum seni
Canim ben rapor olmazsa ne kadar dedim, SSK bile olsa 6000 hastane aliyo ilaçlar ayri, rapor varsa 3000 hastane aliyo 1000 lira ilaç parasi valla yeni tüp bebekte fiyat düşüklüğü olmayabilir gibi, herşeyden para aliyolar çünkü, bide canim raporun her tüp bebekte geçerli mi acabaInsallah oyle olur canim biraz düşsün ama ben tum tedaviyi tekrar yaptiracagim yumurtalarımi tekrar donduracagim canim
Evet raporu yeniliyor lar 19 Kasım'a kadar evrakların var zaten bidaha yenileyerek yaparlar 3 tane hakkim var doktor raporlu zaten devlet karşılıyor dedi canım ben sordum ama fiyati bilmiyorum bakalım işte seninde gozunaydin canim insallah sonuclar in iyi cikar caninCanim ben rapor olmazsa ne kadar dedim, SSK bile olsa 6000 hastane aliyo ilaçlar ayri, rapor varsa 3000 hastane aliyo 1000 lira ilaç parasi valla yeni tüp bebekte fiyat düşüklüğü olmayabilir gibi, herşeyden para aliyolar çünkü, bide canim raporun her tüp bebekte geçerli mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?