- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.401
Yok tatlim. Benim doktorum bulent bey. 3. Denemem die 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Mola dedik biz artik. Bakalim zaten bdaha ki sefere genetik tani yapilacak öle.. ama uzun bi sure ara vericem cunku cok yiprandim. Sukrediyorum en azindan tuple bile olsa umut var diebiliyorum ama yinede cok cok yorucu. Negatif olsa aglican zirlican susucan. Ama hep kimyasal kii 4. Denemem bile kimyasal yine sonuclanabilirmis. Bizim spermlerde sorun var. Tek seferde 16 18 yumurta topluyolar ama sperm gelisimini durduruyo. Eee hal boyle olunca da pozitifi goruyosun ama arttimi deger artacakmi gunler yıl oluyo. Ben uzulunce esim suclaniyo, hircinlasiyo. Evliligimiz yipraniyo, uzaklasiyoruz biz. Bunun yani sira maddi zorluklarda cabasi. Her deneme 6 - 7 bin. Doluyum heralde amma yazdim yine
Ben hiç öyle dusunmemistim benim esimde sayı çok az morfoloji zaten kötü ama doktor bunu hiç soylemedi mikroenjeksiyon yapıldı hareketli sperm olmadı yeter döllenmesi için dedi canim zaten biz en iyisi ni seçiyoruz bunun üstüne iki ay daha edim tedavide olacak Aralijta daha iyi cikar belki daha neler öğreneceğiz ben ondan şüphelendim ama dollendi sonuçta diye benden kaynakli diye düşündümSpermden kaynakli diemem dedi. Ama neden kimyasal yasiyorum dedigimdede "sen neden tup bebek merkezindesin" dedi. Bende esimin spermleri saglikli degil sayisi cok az demistim. Eee o zaman? Demisti. Yanii saglikli degerleri yok. Embriyoda tutuyo ama gelisip ilerlemiyo. Bi yerden sonra duruyo demisti. Hatta 1 tane bile cok iyi olsa bu kiz normal yolla bile hamile kalir demisti esime. Belkide pihtilasma sorunu var dedi. Bilemeyiz dedi. Sonra sen bi git dinlen, bi 3 ay ara verelim sonra ikinizi birden arastiralim ondan sonra yeniden tup bebek icin baslayalim dedi.
Canim ben Ixin aldım çok agrim olmustu bir gün sonrasını bence al canim dinlenirsin bide hafif kanaman olabilir orkid al yanına bide Esortman altı giyin canim ben kola gittim cok pisman oldum işlem sonrası giydirdiklerinde çok zorlandim canim bide anestezili mi yaptiracaksin canim eger anestesiz yaptiracaksan gitmeden bir ağrı kesici iç canimYarın histereskopi var. Tüp tedavisi öncesi Bülent hocayı görmek iyi gelicek. Biraz motivasyona ihtiyacım var. Eşim ve ben doktorumuza çok güveniyoruz. Bu arada G gulsahhh01 canım sence histereskopiden sonraki 2 gün dinlenmem gerekir mi. Rapor alsam mı acaba, işe gitmemde sıkıntı olur mu.
Cok sevindim canim insallah amh ta dusuk cikmaz canim ben toparlanmaya Calisiyorum canim ne zaman tek kalsam agliyorummerhaba kızlar, tam kan sayımım normal çıkmış, hastaneden aradılar bugün, amh ise 10-15 güne çıkıcakmış, onun sonucunu bekliyorum bakalım, sizler naparsınız
Saol canim, ama rapor icin amh ne cikacak kafam karisik vallaCok sevindim canim insallah amh ta dusuk cikmaz canim ben toparlanmaya Calisiyorum canim ne zaman tek kalsam agliyorum
bnmde öyle oldu canmKizlar raporluyla raporsuz tup ucretleri arasinda 500 milyon oynamiyomu? Ilaclarda sadece cok buyuk faydasi var die biliyorum raporun. Biz raporlu yaptirdik 3500tu. Arti bi iki uygulamada daha doktorumuz onermisti. Cip ve kamera sistemi embriyoyu yerinde takip etmek icin 1.200 de ona odemistik. Dondurulmuslar denenirkende rapordan hakkiniz gidiyo. Benim mesela 1 tup daha sonra 1 dondurulmus transfer yapildi. Son 1 hakkim kaldi.
allah yardmcın olsun ben 2 kez oldum cok zor degıl korkma canmYarın histereskopi var. Tüp tedavisi öncesi Bülent hocayı görmek iyi gelicek. Biraz motivasyona ihtiyacım var. Eşim ve ben doktorumuza çok güveniyoruz. Bu arada G gulsahhh01 canım sence histereskopiden sonraki 2 gün dinlenmem gerekir mi. Rapor alsam mı acaba, işe gitmemde sıkıntı olur mu.
Sağol canim insallah sende de bisey cikmaz bebisin de en kisa zamanda gelir canimG gulsahhh01 canım
Anestezili olcaktır muhtemelen. Anestezi almadan olmaz sanırım bu işlem. Ben de eşofmanla gitmeyi düşünüyorum canım rahat olur. Teşekkür ederim. Buarada ağlama artık cnm1 ay dinlen, hem bedenin hem ruhun dinlensin... biraz kendine vakit ayır. Yürüyüş yap, çok iyi geliyor rahatlıyor insan. Film izle, komedi aşk iyi gelir. kitap oku sinemaya git, dua et... Hatta kadınlar kulübüne girme biraz rahatla canım bebek fikrinden uzaklaş bence. Küçücük bir tavsiye canım.
Cok cok gecmis olsun.Çok şükür histeroskopim yapıldı. Iyiyim şuan ama kanamayı böyle çok beklemiyordum ama olması çok çok doğal tabi. Sonuçta bi ameliyat. 2 ay korunma sürecimiz var. Bu korunma süreçlerinde çok stressiz oluyorum, beklenti olmayınca keyifler yerinde oluyor. Ama 2 ayın da çabucak hayırla geçmesini diliyorum.
geçmiş olsunnn canmÇok şükür histeroskopim yapıldı. Iyiyim şuan ama kanamayı böyle çok beklemiyordum ama olması çok çok doğal tabi. Sonuçta bi ameliyat. 2 ay korunma sürecimiz var. Bu korunma süreçlerinde çok stressiz oluyorum, beklenti olmayınca keyifler yerinde oluyor. Ama 2 ayın da çabucak hayırla geçmesini diliyorum.
Cok sevindim senin adina canim kanama normal benim cok agrim olmustu 6 gün kanamam oldu canim insallah bebişine daha çok yaklasmisdindir canimÇok şükür histeroskopim yapıldı. Iyiyim şuan ama kanamayı böyle çok beklemiyordum ama olması çok çok doğal tabi. Sonuçta bi ameliyat. 2 ay korunma sürecimiz var. Bu korunma süreçlerinde çok stressiz oluyorum, beklenti olmayınca keyifler yerinde oluyor. Ama 2 ayın da çabucak hayırla geçmesini diliyorum.
Gecmis olsun canimÇok şükür histeroskopim yapıldı. Iyiyim şuan ama kanamayı böyle çok beklemiyordum ama olması çok çok doğal tabi. Sonuçta bi ameliyat. 2 ay korunma sürecimiz var. Bu korunma süreçlerinde çok stressiz oluyorum, beklenti olmayınca keyifler yerinde oluyor. Ama 2 ayın da çabucak hayırla geçmesini diliyorum.
geçmiş olsun tatlımÇok şükür histeroskopim yapıldı. Iyiyim şuan ama kanamayı böyle çok beklemiyordum ama olması çok çok doğal tabi. Sonuçta bi ameliyat. 2 ay korunma sürecimiz var. Bu korunma süreçlerinde çok stressiz oluyorum, beklenti olmayınca keyifler yerinde oluyor. Ama 2 ayın da çabucak hayırla geçmesini diliyorum.
hayırlısı olsun canımmmmbenimde bugün kontrolüm vardı . Önümüzdeki ay adetimin 2. günü yine gidecem . biosteron ,inofolic ve zentius D kullanacağım . kalsiyum iyonofor yöntemi yapılacak bu sefer . çünkü döllenme olmadı . hayırlısı diyoruz .
hakkında hayırlısı canmbenimde bugün kontrolüm vardı . Önümüzdeki ay adetimin 2. günü yine gidecem . biosteron ,inofolic ve zentius D kullanacağım . kalsiyum iyonofor yöntemi yapılacak bu sefer . çünkü döllenme olmadı . hayırlısı diyoruz .
Hadi hayırlısı inşallah. Geçmişi okuyamadım pardon cnm. Döllenmemenin kaynağı Sperm mi yumurta mı acaba...benimde bugün kontrolüm vardı . Önümüzdeki ay adetimin 2. günü yine gidecem . biosteron ,inofolic ve zentius D kullanacağım . kalsiyum iyonofor yöntemi yapılacak bu sefer . çünkü döllenme olmadı . hayırlısı diyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?