Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ben hiç öyle dusunmemistim benim esimde sayı çok az morfoloji zaten kötü ama doktor bunu hiç soylemedi mikroenjeksiyon yapıldı hareketli sperm olmadı yeter döllenmesi için dedi canim zaten biz en iyisi ni seçiyoruz bunun üstüne iki ay daha edim tedavide olacak Aralijta daha iyi cikar belki daha neler öğreneceğiz ben ondan şüphelendim ama dollendi sonuçta diye benden kaynakli diye düşündüm

merhaba kızlar, tam kan sayımım normal çıkmış, hastaneden aradılar bugün, amh ise 10-15 güne çıkıcakmış, onun sonucunu bekliyorum bakalım, sizler naparsınız

Yarın histereskopi var. Tüp tedavisi öncesi Bülent hocayı görmek iyi gelicek. Biraz motivasyona ihtiyacım var. Eşim ve ben doktorumuza çok güveniyoruz. Bu arada G gulsahhh01 canım sence histereskopiden sonraki 2 gün dinlenmem gerekir mi. Rapor alsam mı acaba, işe gitmemde sıkıntı olur mu.

Canim ben Ixin aldım çok agrim olmustu bir gün sonrasını bence al canim dinlenirsin bide hafif kanaman olabilir orkid al yanına bide Esortman altı giyin canim ben kola gittim cok pisman oldum işlem sonrası giydirdiklerinde çok zorlandim canim bide anestezili mi yaptiracaksin canim eger anestesiz yaptiracaksan gitmeden bir ağrı kesici iç canim

G gulsahhh01 canım
Anestezili olcaktır muhtemelen. Anestezi almadan olmaz sanırım bu işlem. Ben de eşofmanla gitmeyi düşünüyorum canım rahat olur. Teşekkür ederim. Buarada ağlama artık cnm 1 ay dinlen, hem bedenin hem ruhun dinlensin... biraz kendine vakit ayır. Yürüyüş yap, çok iyi geliyor rahatlıyor insan. Film izle, komedi aşk iyi gelir. kitap oku sinemaya git, dua et... Hatta kadınlar kulübüne girme biraz rahatla canım bebek fikrinden uzaklaş bence. Küçücük bir tavsiye canım.

bnmde öyle oldu canm

allah yardmcın olsun ben 2 kez oldum cok zor degıl korkma canm

Sağol canim insallah sende de bisey cikmaz bebisin de en kisa zamanda gelir canim

Çok şükür histeroskopim yapıldı. Iyiyim şuan ama kanamayı böyle çok beklemiyordum ama olması çok çok doğal tabi. Sonuçta bi ameliyat. 2 ay korunma sürecimiz var. Bu korunma süreçlerinde çok stressiz oluyorum, beklenti olmayınca keyifler yerinde oluyor. Ama 2 ayın da çabucak hayırla geçmesini diliyorum.

Cok cok gecmis olsun.

geçmiş olsunnn canm

Cok sevindim senin adina canim kanama normal benim cok agrim olmustu 6 gün kanamam oldu canim insallah bebişine daha çok yaklasmisdindir canim

Gecmis olsun canim

geçmiş olsun tatlım

benimde bugün kontrolüm vardı . Önümüzdeki ay adetimin 2. günü yine gidecem . biosteron ,inofolic ve zentius D kullanacağım . kalsiyum iyonofor yöntemi yapılacak bu sefer . çünkü döllenme olmadı . hayırlısı diyoruz .

Hadi hayırlısı inşallah. Geçmişi okuyamadım pardon cnm. Döllenmemenin kaynağı Sperm mi yumurta mı acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…