Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

İnşallah canim ama rapor inşallah halledebilirim, yoksa çok pqhali

İnşallah canim ama rapor inşallah halledebilirim, yoksa çok pqhali
Ama 6000 cok ya bence hepsi 6000 ilaçlarla birlikte çünkü ben orda ken birileri ile konusurken 4000 gibi bişey diyolar di ignelere 6000 dediler sen onu arastir canım hastaneye sor bukadar fark olmaz canim devlet ilk deneme %30 unu oduyo canim

Kizlar raporluyla raporsuz tup ucretleri arasinda 500 milyon oynamiyomu? Ilaclarda sadece cok buyuk faydasi var die biliyorum raporun. Biz raporlu yaptirdik 3500tu. Arti bi iki uygulamada daha doktorumuz onermisti. Cip ve kamera sistemi embriyoyu yerinde takip etmek icin 1.200 de ona odemistik. Dondurulmuslar denenirkende rapordan hakkiniz gidiyo. Benim mesela 1 tup daha sonra 1 dondurulmus transfer yapildi. Son 1 hakkim kaldi.

Hastaneye sordum canim iste dediler bana raporlu iken 3000 arti ilaclar oda artik 1000 civari sanirim, ama sigortali olsan bile raporun yoksa 6000 dediler, bide her doktor cagirdiginda muayene ucreti vericen, bende napcagimi sastim, allahtan onceki hsg mi kabul etti esra hoca, sadece amh yaptirdim bide tam kan sayimi, amh 10-15 gune cikiyoda tam kan sayimi yarina, esim spermi mersinde yaptircak, smearde univ. Hastanesine giderim, hatta mersin univ. Hastanesinde tup bebek acildiysa bi islemler nasil sorcam valla, altindan nasil kalkcaz bilemedim

Valla canim benim hic bi halt anlamadim, rapor yoksa herseye para istiyolar sadece onu cozdum

Muayene ilk gittiğinde sonra 200 veriyosun toplamaya kadar başka para odemiyorum ya çok fark olmaması lazım canim hepsi beraber 6000 demislerdir ben 4000 ilaçlar 1500-2000 toplam dir çünkü raporlu devlet yarısını odemiyor ki bu kadar farkı hastane kabul etmez canim cok fazla canim

Valla canim benim hic bi halt anlamadim, rapor yoksa herseye para istiyolar sadece onu cozdum
Alla allah bende sastim. Eee her yumurta takibine gittiginde ucretmi odicen. Insallah ole degildir. Sen yinede doktora yhada hemsirelere sor bdaha sekreterler konusmaya aciz hele sira alirkenkiler agzindan cikan lafi anlamiyoruz gevelemelerinden. Pahalliymis yoksa

O ne canim ben ikincisinde de tüm hepsini yaptiracagim hazır esim tedavi oluyo şimdide Embriyolari dondururuz sonra bidaha yaptırdıgımızda dondurulmuslar la yaparız doktor tamam dedi

artniyetizm canım sevindim rahim filmini bulduğuna. Biraz gergindin çünkü. İnşallah kan sonuçları ve amh da olumlu sonuçlanır. Sen sıranı savdın şimdi sıra bende inşallah . Çarşamba günü histereskopi.

O ne canim ben ikincisinde de tüm hepsini yaptiracagim hazır esim tedavi oluyo şimdide Embriyolari dondururuz sonra bidaha yaptırdıgımızda dondurulmuslar la yaparız doktor tamam dedi
Bizde esimde problem oldugundan fertecip (yanlis yazmis olabilirim) yani en hizli giden spermi izlenip seciliyo. Kaliteliyi aliyolarmis dogru hatirliyosam boyle bseydi. Arti bi de hergun embriyolari normal ortamlarindan disari cikarip takibini yapip geri yerine koyuyorlarmis. Buda isisini etkileyebilir die. Microlu bi uygulama onermislerdi. Yani embiriyo yerinde kaliyo etrafina kamera yerlestirip normal ortaminda gozluyolar. Iki yontem biri cip digeri kamera tatlim. Tabii doktor bize bu yapilirsa daha saglikli sonuc alinir dedi bizde yaptirmistik. Gerek gorurlerse sanada onerebilirler.

Aralik erken degilmi? Acaba biraz dinlensenmi gulsah. Ben de boyle ardiardina 3 defa yaptirdim cok yiprandim. Doktorla gorustunmu sen ne dedi tekrar baslayalim dio mu?

inşallah canım güzel bir şekilde son bulur, rahat rahat bitirirsin işini, amh için bir kan verdim sol kolumu morarttı şişirdi kan almadaki kızcağız

Bir ay ara yeter dedi canim bana kalsa bu ay yapalım dedim doktor olmaz dedi benim esim büyük ihtimal aralıkta igne tedavisi bitecek sadece bir ignesi kalacak bende o bitene kadar bende ikinci tedaviyi olayım dedim canim hazır rahim alismis canim doktor zaten bir ay sonra gel dedi

Anladim tatlim. Tabii her hastaya farkli yontem uyguluyolar. Bana 3 ay dinlenme verdi. (2 kimyasal yasadim diedir belkide)
Gercii 6 ay belki 1 sene bile bekliyebilirim. Hakkimizda hayirlisi olsun...

Anladim tatlim. Tabii her hastaya farkli yontem uyguluyolar. Bana 3 ay dinlenme verdi. (2 kimyasal yasadim diedir belkide)
Gercii 6 ay belki 1 sene bile bekliyebilirim. Hakkimizda hayirlisi olsun...
Tayfun bey miydi doktorun bana kalsa bu ayda denerdim ama rahim dinlensin dedi canim gelecek ay tekrar baslariz dedi sana bir mi iki mi embriyo koydular canim bana 1 3.gun embriyosu kondu tutmadi canim

Tayfun bey miydi doktorun bana kalsa bu ayda denerdim ama rahim dinlensin dedi canim gelecek ay tekrar baslariz dedi sana bir mi iki mi embriyo koydular canim bana 1 3.gun embriyosu kondu tutmadi canim
Yok tatlim. Benim doktorum bulent bey. 3. Denemem die 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Mola dedik biz artik. Bakalim zaten bdaha ki sefere genetik tani yapilacak öle.. ama uzun bi sure ara vericem cunku cok yiprandim. Sukrediyorum en azindan tuple bile olsa umut var diebiliyorum ama yinede cok cok yorucu. Negatif olsa aglican zirlican susucan. Ama hep kimyasal kii 4. Denemem bile kimyasal yine sonuclanabilirmis. Bizim spermlerde sorun var. Tek seferde 16 18 yumurta topluyolar ama sperm gelisimini durduruyo. Eee hal boyle olunca da pozitifi goruyosun ama arttimi deger artacakmi gunler yıl oluyo. Ben uzulunce esim suclaniyo, hircinlasiyo. Evliligimiz yipraniyo, uzaklasiyoruz biz. Bunun yani sira maddi zorluklarda cabasi. Her deneme 6 - 7 bin. Doluyum heralde amma yazdim yine

Benim esimdede sorun var o tedavi oluyo zaten bizimde tutamadı ondan kaynakli olabilirmi canim ya bende geçen bunu düşündüm doktor size sperm den kaynakli mi böyle oluyo dedi dollenir o sonuçta embriyo oluyo off ya ne zor işler ya ben benden kaynakli tutunmamıştı dedim

Spermden kaynakli diemem dedi. Ama neden kimyasal yasiyorum dedigimdede "sen neden tup bebek merkezindesin" dedi. Bende esimin spermleri saglikli degil sayisi cok az demistim. Eee o zaman? Demisti. Yanii saglikli degerleri yok. Embriyoda tutuyo ama gelisip ilerlemiyo. Bi yerden sonra duruyo demisti. Hatta 1 tane bile cok iyi olsa bu kiz normal yolla bile hamile kalir demisti esime. Belkide pihtilasma sorunu var dedi. Bilemeyiz dedi. Sonra sen bi git dinlen, bi 3 ay ara verelim sonra ikinizi birden arastiralim ondan sonra yeniden tup bebek icin baslayalim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…