- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.421
Hayırlı olsun yeni tedavin canimbenimde bugün kontrolüm vardı . Önümüzdeki ay adetimin 2. günü yine gidecem . biosteron ,inofolic ve zentius D kullanacağım . kalsiyum iyonofor yöntemi yapılacak bu sefer . çünkü döllenme olmadı . hayırlısı diyoruz .
yumurtanın boş çıkması canımHadi hayırlısı inşallah. Geçmişi okuyamadım pardon cnm. Döllenmemenin kaynağı Sperm mi yumurta mı acaba...
Yapma ya hepsimi boş cikmis canim insallah yeni tedaviyle sağlikli yumurtalarin olur ve hepsi dollenir canimyumurtanın boş çıkması canım
inşaallah canım .onun için doktorum 2 ay ilaç tadavisi verdi .ama moralimi bozmuyorum eminim bebişlerimize kavuşacağız hayırlısıyla. Allah sabrımızı sınıyor diye düşünüyorum .Yapma ya hepsimi boş cikmis canim insallah yeni tedaviyle sağlikli yumurtalarin olur ve hepsi dollenir canim
Kesinlikle oyle canim bizde bizdeki sabır başkasına olsa sabır taşı catlardi bebeklerimiz bir an önce sağlıklı şekilde insallahinşaallah canım .onun için doktorum 2 ay ilaç tadavisi verdi .ama moralimi bozmuyorum eminim bebişlerimize kavuşacağız hayırlısıyla. Allah sabrımızı sınıyor diye düşünüyorum .
Morfoloji fiziksel özellik canımKizlar morfoloji ne demek biliyonuz mu
Ilk randevunsa tahlil yaptığı için hsg te bakiyo onlara göre tedaviye başlıyor canim bende ilk görüşmede çok geç gitmistim canimSelam kızlar. Ben de Adana da tedaviye basliycam tayfun bey e . Yalnız adetliyken randevu vermesi gerekmiyor muydu anlayamadım. Ayın 25inde yumurtlama günüm bile geçmiş oluyor
Saol canim, tedavinde insallah iyi sonuclanir canimMorfoloji fiziksel özellik canım
Hsg yaptırdım ben 9 ay falan oldu tekrar yapar mı kiIlk randevunsa tahlil yaptığı için hsg te bakiyo onlara göre tedaviye başlıyor canim bende ilk görüşmede çok geç gitmistim canim
Yok canim görüşmeye gittiğinde onuda götür bana sulu usg yapti adetim bittikten sonra yaptı canim senin ilk görüşmen mi canımHsg yaptırdım ben 9 ay falan oldu tekrar yapar mı ki
İlk görüşmem olacak kismetse.hazirandan beri ariyorum doktorun sınavı varmış randevu vermedi. Bu ay aradılar beni hemde adetimin ilkn günüydü randevu verebilirdi. Arkadaşıma söyledim o ilk defa aradı ertesi güne randevu vermişler.Yok canim görüşmeye gittiğinde onuda götür bana sulu usg yapti adetim bittikten sonra yaptı canim senin ilk görüşmen mi canım
Canim zaten bazı şeyleri yapmadan tedaviye baslayamazsin kan tahlili istiyolar amh hormonlara bakiyolar sulu usg yapiyo yine muayene ediyo yumurtaliklarin a bakiyo esin test verecek bir sorun yoksa gelecek ay başlar canim ilk görüşme çok önemli çok rahat bir doktor sanada o rahatlığı veriyo canım benim ikinci tedavin aralıkta baslayacak canimİlk görüşmem olacak kismetse.hazirandan beri ariyorum doktorun sınavı varmış randevu vermedi. Bu ay aradılar beni hemde adetimin ilkn günüydü randevu verebilirdi. Arkadaşıma söyledim o ilk defa aradı ertesi güne randevu vermişler.
Ay çok heyecanlıyım ben .Canim zaten bazı şeyleri yapmadan tedaviye baslayamazsin kan tahlili istiyolar amh hormonlara bakiyolar sulu usg yapiyo yine muayene ediyo yumurtaliklarin a bakiyo esin test verecek bir sorun yoksa gelecek ay başlar canim ilk görüşme çok önemli çok rahat bir doktor sanada o rahatlığı veriyo canım benim ikinci tedavin aralıkta baslayacak canim
Yok klomen kullanmaz canım igne tedavisine başlar canim iğneli asilama yapar canim siz raporlu mu yaptiriyosunuz canim neden tup bebek dusunuyosunuzAy çok heyecanlıyım ben .Eşim de test yaptirdi ben hormonlarım a baktırdım. Hepsini sonucunu gostericem zaten. Klomen e başlamaz inşallah klomen kullandım ben inanılmaz kist yaptı bende yumurtaliklarim aşırı cevap vermiş ilaca inşallah Hemen aşılama ve tup bebek tedavisine başlar. Canım benim tsk.ederim yardimci oldun.
Canim bende çikolata kisti var 1.5 yıldır düşünüyorum kismet olmadı. Yaşım 30 hatta 2 ay sonra 31 çok geç kalmak istemiyorum. Tabi herseyin hayirlisi. Rabbim bilir.Yok klomen kullanmaz canım igne tedavisine başlar canim iğneli asilama yapar canim siz raporlu mu yaptiriyosunuz canim neden tup bebek dusunuyosunuz
Cnm inşallah hayırlı olur tedavin. Yaş önemli bir faktör onlar için, çok bekletmez. Gereken tetkikleri yapıp en doğru kararı verir doktorun. Ben de şubatta 31 oluyorum. Acelemiz hep yaştan zaten. Hakkımızda hayırlısı inşallahCanim bende çikolata kisti var 1.5 yıldır düşünüyorum kismet olmadı. Yaşım 30 hatta 2 ay sonra 31 çok geç kalmak istemiyorum. Tabi herseyin hayirlisi. Rabbim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?