- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.441
4597249 canimkızlar başkent hastanesinin numarası kaç acaba. arıyorum arıyorum açmıyolar. yanlış aramış olamam sanırım
Saol canim, internetten bulmus aramistim acmadilar, saatlerce surekli aradim acmadilar, acaba numara degisti de ben mi yanlis ariyorum oldum, 3 saat sonra ulastim ve kalayladim, yogunuz ondan dedi, sinir ettiler tam bilgileri yok, tahlil sonucunu vercem, cumadan beri kovalamaca yasiyoruz4597249 canim
Sonucu verdin mi canım bu ay yoğunlar canim hem esra hanim tayfun beyin ilk randevulari bu ay ulaşmana sevindim canim doktor görüştümu seninle sonuclarla ilgiliSaol canim, internetten bulmus aramistim acmadilar, saatlerce surekli aradim acmadilar, acaba numara degisti de ben mi yanlis ariyorum oldum, 3 saat sonra ulastim ve kalayladim, yogunuz ondan dedi, sinir ettiler tam bilgileri yok, tahlil sonucunu vercem, cumadan beri kovalamaca yasiyoruz
İsin ilginc yani iste bu canim, doktorlar yogun ve olmayinca danismadakiler organize edemiyolar, bugun esra hoca yokmus o yuzden befru hemsireyide baska tarafa gondermisler, ikisinede ulasamiyorum, ben cuma aradim paxartesi befru orda olacak dediler cuma rahatsizmis, tamam dedim peki ben pazartesi sonucu ulastirayim dedim, o gun fax cekin dediler, esimde teknolojiden uzaklar mi niye mail kullanmiyolar degince bugun ordaki kizlara mail adresi var doktorun ona gondereyim diyorum, doktorun dosyasinda gormesi lazim diyo, e beee kizim mailden al ciktini yada sole befruya alsin ciktiyi, yok kafalari basmiyo garipler, dedim teknoloji cagindayiz mail kullanmak lazim degil mi cevap veremiyolarSonucu verdin mi canım bu ay yoğunlar canim hem esra hanim tayfun beyin ilk randevulari bu ay ulaşmana sevindim canim doktor görüştümu seninle sonuclarla ilgili
Cok sacmalamislar canim ya sonucta o sonucun bir şekilde doktorun görmesi lazım mail Arsan kadın zaten mailleri ne bakiyo biz esimin sonuclarini mail atmistim doktor bir gün sonra bize ulaşmıştı bide hemşirenin teli olmalı sende ben hemşire yi akşam 6 da aradım bana hemen döndü canim esra çok yoğun ya canim yetısemıyo dur canim ama hemşire dönemli sana biz onların ağzına bakıyoruz birsey varmi yokmu diye sonuçta zor bir donem geciriyoruzİsin ilginc yani iste bu canim, doktorlar yogun ve olmayinca danismadakiler organize edemiyolar, bugun esra hoca yokmus o yuzden befru hemsireyide baska tarafa gondermisler, ikisinede ulasamiyorum, ben cuma aradim paxartesi befru orda olacak dediler cuma rahatsizmis, tamam dedim peki ben pazartesi sonucu ulastirayim dedim, o gun fax cekin dediler, esimde teknolojiden uzaklar mi niye mail kullanmiyolar degince bugun ordaki kizlara mail adresi var doktorun ona gondereyim diyorum, doktorun dosyasinda gormesi lazim diyo, e beee kizim mailden al ciktini yada sole befruya alsin ciktiyi, yok kafalari basmiyo garipler, dedim teknoloji cagindayiz mail kullanmak lazim degil mi cevap veremiyolar
ayyyy sorma canım yaaaaaa sabah sabah da gerdiler beni. ya doktor olmuyo ya hemşire. şimdide sabah aradım hemşirede çok yoğun diyorum konuşmam lazım. sorun neydi diyorlar. cumadan beri sorunumu anlatıyorum ilerleme yok diyorum. önce o şekilde befru hanımla konuşturamayız diyolar dosyanızın çıkarılması lazım sonra ben bastırınca bir bakalım befruya diyolar sonra yoğun diyolar. sonra numaranızı alalım size dönüş yapsın befru hanım diyolar ondan sonra tepem attı sizde görünmüyo mu numaram dedim. varda dosyanızda diyo. hay Allahım sabah sabah çileden çıktımCok sacmalamislar canim ya sonucta o sonucun bir şekilde doktorun görmesi lazım mail Arsan kadın zaten mailleri ne bakiyo biz esimin sonuclarini mail atmistim doktor bir gün sonra bize ulaşmıştı bide hemşirenin teli olmalı sende ben hemşire yi akşam 6 da aradım bana hemen döndü canim esra çok yoğun ya canim yetısemıyo dur canim ama hemşire dönemli sana biz onların ağzına bakıyoruz birsey varmi yokmu diye sonuçta zor bir donem geciriyoruz
Şaka gibi ya haklısın çileden çıkmaya canim fax cektirdinmi canım Hemsireleri n numarasi varsa ordan direk ara ben öyle şeyler yaşamadım çok memnun kaldik hastaneden canın bide amh ciktimi canim moralini bozmaayyyy sorma canım yaaaaaa sabah sabah da gerdiler beni. ya doktor olmuyo ya hemşire. şimdide sabah aradım hemşirede çok yoğun diyorum konuşmam lazım. sorun neydi diyorlar. cumadan beri sorunumu anlatıyorum ilerleme yok diyorum. önce o şekilde befru hanımla konuşturamayız diyolar dosyanızın çıkarılması lazım sonra ben bastırınca bir bakalım befruya diyolar sonra yoğun diyolar. sonra numaranızı alalım size dönüş yapsın befru hanım diyolar ondan sonra tepem attı sizde görünmüyo mu numaram dedim. varda dosyanızda diyo. hay Allahım sabah sabah çileden çıktım
Faks cekmedim daha canimda bugunde befrucukla konusamadim, amh de yarin yada ertesi gun cikmasi lazim, yarin gene arayacagim anlayacagin :)Şaka gibi ya haklısın çileden çıkmaya canim fax cektirdinmi canım Hemsireleri n numarasi varsa ordan direk ara ben öyle şeyler yaşamadım çok memnun kaldik hastaneden canın bide amh ciktimi canim moralini bozma
Böyle şeylerin olmasi insanın canını sıkıyor böyle bir dönemde bu olmaz canim neyse canını sıkma tedaviye başlayınca öyle olmuyo hersey için ariyo lar canim o konuda için rahat olsun canimFaks cekmedim daha canimda bugunde befrucukla konusamadim, amh de yarin yada ertesi gun cikmasi lazim, yarin gene arayacagim anlayacagin :)
İnsallah canimda iste ister istemez insan parayi bastirdiginda iyi muamele ediyolar duygusunu aliyosun, zaten oranin hastasiyim her tedaviye gittigimde takir takir prof parasi aliyosun danismaya yada telefona bakacak bilgili adam al, esra hoca yogunsa diger hastalariyla ilgilenecek care bul hastanecek, neyse artik insallah iyi olur, bu bolge de baska alternatif yok malesefBöyle şeylerin olmasi insanın canını sıkıyor böyle bir dönemde bu olmaz canim neyse canını sıkma tedaviye başlayınca öyle olmuyo hersey için ariyo lar canim o konuda için rahat olsun canim
Yok canim esra çok iyi benim bir arkadaşım var Esra hocada tedavi olmuş ilkinde tutmus canim banada dedi baskentten başka yer düşünme diye canim ve tedaviye başladığında hersry için ariyo lar ve sen daha çok hemşire lerle muhatap oluyosun canim hep onları ariyo sun merak etme bunları düşünme inşallah ilk tedavinde bebisin sımsıkı tutunacak canimİnsallah canimda iste ister istemez insan parayi bastirdiginda iyi muamele ediyolar duygusunu aliyosun, zaten oranin hastasiyim her tedaviye gittigimde takir takir prof parasi aliyosun danismaya yada telefona bakacak bilgili adam al, esra hoca yogunsa diger hastalariyla ilgilenecek care bul hastanecek, neyse artik insallah iyi olur, bu bolge de baska alternatif yok malesef
İnsallah canim, insallah hepimizin bebisi tutunsun tedaviler pozitif sonuc versinYok canim esra çok iyi benim bir arkadaşım var Esra hocada tedavi olmuş ilkinde tutmus canim banada dedi baskentten başka yer düşünme diye canim ve tedaviye başladığında hersry için ariyo lar ve sen daha çok hemşire lerle muhatap oluyosun canim hep onları ariyo sun merak etme bunları düşünme inşallah ilk tedavinde bebisin sımsıkı tutunacak canim
Amin canim insallahİnsallah canim, insallah hepimizin bebisi tutunsun tedaviler pozitif sonuc versin
Selam canım. İyiyim ben, sen ne yaptın sonuçlarını ulaştırabildin mi doktora?amh sonucunu öğrenmiş miydin...merhaba hanımlar nasılsınız
Slm canim iyiyiz sen nasilsin doktora ulaşabilidinmi amh ciktimi canimmerhaba hanımlar nasılsınız
Slm canim nasilsin nasil gidiyo hayatSelam canım. İyiyim ben, sen ne yaptın sonuçlarını ulaştırabildin mi doktora?amh sonucunu öğrenmiş miydin...
Canım 1 hafta oldu histeroskopiye. Ara ara kanama oluyor. Ağrı sızı yok şükür. Hayırlı bi şekilde Ocak ayını bekliyorum.Slm canim nasilsin nasil gidiyo hayat
Ne yapayım ben canim gelecek ayı bekliyorum insallah guzel sonuclar aliriz canim hsg de bisey cikmadi demi canimCanım 1 hafta oldu histeroskopiye. Ara ara kanama oluyor. Ağrı sızı yok şükür. Hayırlı bi şekilde Ocak ayını bekliyorum.
Bunun dışında yediğime içtiğime dikkat ediyordum ama 2 aylık korunma sürecine girince biraz rahatlık oldu sanırım pilavlı ekmekli yemeklere başladım yeniden. Benim hamile kalırsam kilo almamam lazım. O yüzden dikkat ediyordum. Sanırım fazla kaçırmamalıyım. Kilo almak çok kolay ama vermek çok zor oluyor.
G gulsahhh01 sen napıyosun canım beklemede misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?