Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim gunaydin adanada biz baskente gidiyoruz ilk denemem negatif doktorum öğün beni aradı benimle yarım saat konuştu bu beni çok etkilemişti ben arayacağı ni dusunmemistim ben cok memnunum ordan ve doktorumdan tayfun bey doktorum zaten baskent düşünürsen ya esra yada tayfun diyolar canim diğerleri için bisey söyleyemem hiç gidip görüşmedim canim

Canım ben turan çetin de tedavi oluyorum.merkezden ve doktorlardan çok memnunum .doktorum ne zaman arasam cevaplıyor.dendiği gibi paracı bir yer değil hatta ödemeyi biz iki seferde yaptık bir şey demediler . peresonel ve hemşireler güler yüzlü doktorlar elinden geleni yapıyorlar ilk denememi de orada yaptırdım . sonuç negatifti fakat ona rağmen orada devam ediyorsam memnunum demektir . hakkında hayırlısı neresiyse orası olsun

kızlar merhaba
amh sonucum haftaya kaldı
tüp bebeğe aralıkta başlamaya karar verdik
hakkında hayırlısı olsun. ama inanıyorumki bu kadar engellere rağmen bunları aşacağız ve çok yakında hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız . hemen hemen hepimizin bir sebepten önümüzdeki aya veya ocağa kaldı.

aynen hayırlısı canım
amh da çıktı benim 3.62 çıkmış
bir engel maddiyatı toparlamak. Allahın izniyle aralıkta inşallah

Sen gelecek aya mi yaptiriyosun canim benimde ikinci tedavim gelecek aya kısmetse

Tsk ederm canım cvb verdgn için suan düşünme asamasindayim inşallah doğru olana karar vereblriz senin içinde hakkinda hayırlısı inşallah bu kez olumlu sonuçlar alirsnz

Tşkler canım hayırlısı olsn hpimz için inşallah

Canim sonuc çok iyi gözün aydın inşallah hemencecik kavusursun bebişine canim benim aralıkta bende yaptiriyorum ınsallh aralık bize ugurlu gelır canim
saol canım ama telefonda befru ile gülüştük, ben rapor istiyom her şekilde engel bunlar ve herşey normal çıkıyo çocuk neden çıkmıyo dedim :) bu ay maddiyatı toplayamayız o yüzden aralıkta başlayacağız canım bide befru dediki ssk varsa prim dökümü götürürsek hastane ücreti 3000 e düşüyoooo ve ilaçlar 1500 ise 1000 oluyomuş, buna çok sevindim valla, aynen hakkımızda hayırlısı

Raporlu fiyati bu canim bizde 3000 hastane ödedik 1000 ilaç igne ödedik canim ikincisi nasıl olur bilmiyorum

Bizde gelecek ay tedavi oluyoruz canim ayın kaçında bellimi canim

slm cnm umarım en doğru kararı verirsin hastane ve Dr seçiminde. Ben başkente gidiyorum. Bülent bey doktorum. Şiddetle ve ısrarla tavsiye ediyorum...

slm cnm umarım en doğru kararı verirsin hastane ve Dr seçiminde. Ben başkente gidiyorum. Bülent bey doktorum. Şiddetle ve ısrarla tavsiye ediyorum...
Yaa ay tamamen kafam karıştı ufff inşallah emekelriniz boşa çıkmaz canım tsk ederm cvb verdgn icn

Yaa ay tamamen kafam karıştı ufff inşallah emekelriniz boşa çıkmaz canım tsk ederm cvb verdgn icn
Canim hic kafanı karıştırma söyle yapabilirsin tüm merkezlere gidip on görüşme yaparsın hangisi kafana uyarsa orada baslarsin ama baskeny için ayin bir günü randevu alabiliyorsunuz tedavi zamanında günler ayarlaniyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…