- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.481
Ayyyy haberlesiriz canim karsilasirsak ne guzel olur :)Ben aralık başı canim aralığında sonuna doğru transfer olur canim insallah belki karsilasiriz diye sormuştum
Evet canim ikimizde aralıkta karsilasiriz insallah canimAyyyy haberlesiriz canim karsilasirsak ne guzel olur :)
Ben doktor baslangicimi burdan yazarim zaten :)Evet canim ikimizde aralıkta karsilasiriz insallah canim
Bende yazarım canim insallah sonuçlarımizda güzel olur canimBen doktor baslangicimi burdan yazarim zaten :)
İnsallah canim yaaaaa :)Bende yazarım canim insallah sonuçlarımizda güzel olur canim
Hic korkma Canim cok iyi bir doktor hemen başlıyo musunuz tup bebege ben tayfun beyden çok memnunum ikinci tedavi yi aralıkta yapıyoruz insallahÇarşamba tayfun beye gidiyorum ilk defa ve nedense çok korkuyorum.
Canim ben 1.5 yıldır istiyorum olmadı çikolata kistim var doktor ne derse yaparım ben hemen tup bebekten yanayım eşim asilama deneyelim önce diyor bakalım hayırlısı olsun.Hic korkma Canim cok iyi bir doktor hemen başlıyo musunuz tup bebege ben tayfun beyden çok memnunum ikinci tedavi yi aralıkta yapıyoruz insallah
Hakkımızda hayırlısı canım inşallah bebisin hemen gelir sanaCanim ben 1.5 yıldır istiyorum olmadı çikolata kistim var doktor ne derse yaparım ben hemen tup bebekten yanayım eşim asilama deneyelim önce diyor bakalım hayırlısı olsun.
Canim eger istanbul dusunuyosan baskent hastanesi tayfun bağış var bide bulent traş acıbadem galiba onları çok övüyor lar eğer adana dusunuyosan ben baskent tayfun beyin hastasıyım ve hasta nedende doktordan da çok memnunum canim başka yer bilmiyorumMerhabalar kızlar bende mersin tüp bebek merkezinde 1 aşılama 2 tüp bebek tedavisi gördüm sonuncusu dondurulmuş embriyo transferiydi ve malesef 3 negatif sonuç aldım ordan ve suan hem maddi hem manevi büyük bir çöküş içindeyim okadar berbat bir merkezki mersin tüp bebek merkezi asla kimseye önermiyorum tek amacları para ve tamamen ilgisizler hasta psikolojisi onlar için hiç önemli değil düşünün paranın ufak bir meblasını bigün sonra vercez diye 1 aylık tedavimi hiçe saydılar okadar hormon ilaçları aldım hepsi boşa gitti transfer yapılacagı gün bana para yoksa bidahaki ay gelin dediler ve daha neler neler diyecegim oki sakın ha çevrenizden birileri mersinde bu işi yapmaya kalkışır engel olunben yandım başkası yanmasın..ve şimdi araşturma yaptım bahçeci tüp bebek merkezlerini çok öven oldu sizden ricam bana deneyimlerinizi yazarmısınız nereyi önerirsiniz hangidoktoru önerirsiniz çok yoruldum artık güvenebilecegin bir merkez istiyorum..
Teşekkür ederim canım psikolojik olarak biraz toparlanırsam istanbulu deniycem inşaallah hepimizin bu hasreti biter birgünCanim eger istanbul dusunuyosan baskent hastanesi tayfun bağış var bide bulent traş acıbadem galiba onları çok övüyor lar eğer adana dusunuyosan ben baskent tayfun beyin hastasıyım ve hasta nedende doktordan da çok memnunum canim başka yer bilmiyorum
canım çok geçmiş olsunMerhabalar kızlar bende mersin tüp bebek merkezinde 1 aşılama 2 tüp bebek tedavisi gördüm sonuncusu dondurulmuş embriyo transferiydi ve malesef 3 negatif sonuç aldım ordan ve suan hem maddi hem manevi büyük bir çöküş içindeyim okadar berbat bir merkezki mersin tüp bebek merkezi asla kimseye önermiyorum tek amacları para ve tamamen ilgisizler hasta psikolojisi onlar için hiç önemli değil düşünün paranın ufak bir meblasını bigün sonra vercez diye 1 aylık tedavimi hiçe saydılar okadar hormon ilaçları aldım hepsi boşa gitti transfer yapılacagı gün bana para yoksa bidahaki ay gelin dediler ve daha neler neler diyecegim oki sakın ha çevrenizden birileri mersinde bu işi yapmaya kalkışır engel olunben yandım başkası yanmasın..ve şimdi araşturma yaptım bahçeci tüp bebek merkezlerini çok öven oldu sizden ricam bana deneyimlerinizi yazarmısınız nereyi önerirsiniz hangidoktoru önerirsiniz çok yoruldum artık güvenebilecegin bir merkez istiyorum..
Ah canım keşke bizide uyaran olsaydı mersin tüp bebeğin güvenilmez biyer oldugunu ögrendiğimizde artık çok geçti..biraz toparlandıktan sonra düşünecegim adana veya istanbul..bitaraftanda kıbrısı düşünüyo eşim orayısa öven çok ama ben kararsızım rabbim hepimize nasip etsin anneliğicanım çok geçmiş olsunoranın berbat olduğunu biliyorum. mersine yeni geldiğimizde oraya bakalım dedik bir kere gittik Allahtan uyardı tanıdıklarımız bizi ve başından döndük. ben adana başkentte gidiyorum ve çok memnunum. aralıkta başlancak tüp bebeğe tavsiye ederim orayı. esra hoca ve tayfun hoca ikiside iyi ama benim doktorum esra hoca. esra hoca prof olduğundan onun muayene ücreti az daha pahalı tayfun hocanın biraz daha düşükmüş.
Canim benim esimde Kıbrıs'a gidelim dedi ben şimdi değil bizim işyerinde biri var burada okadar cok denedi hiçbiri tutmadi Kıbrıs'a bir kere gitti şimdi 1.5 yaşında oğlu var bide bize söylenen orada döllenen tüm embriyolari koyuyolarmis düşün yaniAh canım keşke bizide uyaran olsaydı mersin tüp bebeğin güvenilmez biyer oldugunu ögrendiğimizde artık çok geçti..biraz toparlandıktan sonra düşünecegim adana veya istanbul..bitaraftanda kıbrısı düşünüyo eşim orayısa öven çok ama ben kararsızım rabbim hepimize nasip etsin anneliği
Evet canım çünkü burada yasal prosüdürlere takılıyolar 35yaş altına 1 tane yerleştiriyolar 35 üstüne 2tane ama kıbrısta öyle bişey yok ama kıbrısta bayagı pahalı işte maddî olarak sanırım 2katını buluyo gerçi onuda gectim korkuyorum ya diyolar başkasının yumurta yada spermini koyarlar falan aklımı bulandırıyolar bilmiyorum ama kıbrıs garanti veriyo ve gebe bırakmadan yollamıyo bunu duydum çok zor bi kararCanim benim esimde Kıbrıs'a gidelim dedi ben şimdi değil bizim işyerinde biri var burada okadar cok denedi hiçbiri tutmadi Kıbrıs'a bir kere gitti şimdi 1.5 yaşında oğlu var bide bize söylenen orada döllenen tüm embriyolari koyuyolarmis düşün yani
:) Tatlim baskasini spermini yada yumurtasini senden habersiz kullanmiyolar. Eger problem esinden yanaysa sana sadece baskasinin spermini oneriyolarmis. Ister turk ister yabanci. Veya yumurtaysa problem baskasinin yumurtasini kullanmak istermisin diolarmis. Benim halamin komsusu yaptirmis. Ikizleri var simdi. Kibris braz pahalli amaEvet canım çünkü burada yasal prosüdürlere takılıyolar 35yaş altına 1 tane yerleştiriyolar 35 üstüne 2tane ama kıbrısta öyle bişey yok ama kıbrısta bayagı pahalı işte maddî olarak sanırım 2katını buluyo gerçi onuda gectim korkuyorum ya diyolar başkasının yumurta yada spermini koyarlar falan aklımı bulandırıyolar bilmiyorum ama kıbrıs garanti veriyo ve gebe bırakmadan yollamıyo bunu duydum çok zor bi karar
Canim seni kimse uyarmadimi yhaAllah belalarını versin MERSİN TÜP BEBEK MERKEZİ doktorunun hayatımı bitirdi ya adam 3 gün oldu arayıp bi açıklama bile yapmadı negatif diyip kapadılar tlfnu ilaçlatı bırak bile demediler 5 saatte bi gebelik tahlilini çalışamadılar laboratuvarları bile yokmuş allahım herşeyi şimdi ögreniyorum kafayı yicem
Ne bilim kız her kafadan bişey çıkıyo artık kime güvencegmi şaştım ama galiba haklısın eger bidaha deneme cesaretimi toplarsam en iisi kıbrıs:) Tatlim baskasini spermini yada yumurtasini senden habersiz kullanmiyolar. Eger problem esinden yanaysa sana sadece baskasinin spermini oneriyolarmis. Ister turk ister yabanci. Veya yumurtaysa problem baskasinin yumurtasini kullanmak istermisin diolarmis. Benim halamin komsusu yaptirmis. Ikizleri var simdi. Kibris braz pahalli ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?