Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ne bilim kız her kafadan bişey çıkıyo artık kime güvencegmi şaştım ama galiba haklısın eger bidaha deneme cesaretimi toplarsam en iisi kıbrıs
Bence sen once bi adanaya git. Bak baskent cok guzel. Ben 28 yasindayim bana 2 embriyo transfer ettiler. 2 negatif sonuc aldiysan 2 de koyuyolar 3 de

Be
ben hiç bilmiyodum böyle lanet bi merkez oldugunu oranın ilk denemeyi yaptık olmadı ikincide dondurulmuşlarım oradaydı tam tedaviye başladım transfer günü para yüzünden bizi geri çevirler bidahaki aya tekrar okadar tedaviyi gördüm ve ben sırf dondurulmuşlarım orda diye oraya mahkum kaldım belkide ölü embriyo koydular çünkü daha sonra kadın doğumcuyla görüştümde dediki mersin tüp bebek merkezi en eski teknolojiyi kullanıyo ve dondurma teknolojileri yok hiç bir kadın dogumcu tavsiye etmiyo dedi ama ben bunu ögrendiğimde artık çok gecti

İ
İşim garip tarafıda bu hiç problem yok deniliyo ne bende ne eşimde

geçmiş olsun zor günler yaşamışsınız .bende adanada Turan Çetin tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum 2. denemem.ilkide oradadaydı tavsiye ederim.

28 yaşın 2 emriyo koymuşlar burası benim yasım 30 yalvardım 3 embriyom vardı koyundedim yasak dedi 1 tane koydu
Ilk iki denemede hic bir merkez 35 yas altina birden fazla embriyo transfer etmiyo. Bende ilk adana acibademde denemistim memnun kalmadim sonra baskente gitdim. Bizde problem esimin degerleri dusuk ve %50 si hareketli. 1 negatif sonucla acibademden cikip baskente gitdim. Allah binkere bulent beyden razi olsun evlatlarini ona bagislasin. Ben cok memnun kaldim kendisinden. Tedavileri sonucu hala cocugum yok 2 negatifte ondan aldim ama olsun diorum en azindan adam arastiriyo, inceliyo. Biz problem esimden kaynakli die gitmemize ragmen yinede sana bakicaz bi ole ilerlicez demisti. Meger rahim kapaliymis benim ici yapisikmis. Ameliyat felan oldum kendisine. Diger doktorlar gbi paracida degil. Mesela son gitdigimde bana artik git braz dinlen biraz ara verelim sen vucudundaki bu hormonlari at arın öle gel genetik tani yapalim dedi. Istese yine baslar yine yapardi. Ama yapmadi. Cok prosfosyonel ilerliyolar. Bulent bey olsun. Tayfun bey olsun esra hoca zaten profosor o zaten muhtesem. Aklinda olsun. Madem probleminiz yok git arastirsinlar belki tup bebek bile yapmaz size

Zaten zoruma giden 2 negatif sonuçtan çok ilgisizlik araştırma yapmamak bunların yaptıgı tek tahlil her drun yapacagı klasik hormon tahlilleri okadar..

Canım kötü bir hastanede başlamak moralini bozmasın. Adanada çok iyi merkezler var. Başkente gidiyorum ben. Doktorumu da çok seviyorum. Oraya her gidişimde içim umutla doluyor. Bebeğime bir adım daha yaklaştığımızı hissediyorum. Dilerim maddiyatı toparlayıp gidersin. Gerçi önce tetkikleri yaptırıp tüp olayını erteleyebilirsin.

inşallah nasip olur amin :)

istersen bir kere adanaya git bir doktorla görüş ondan sonra tam karar ver canım

Herkese iyi akşamlar... Ben de uzun zamandır çocuk isteyenlerdenim.Klomen ve pregnyl kullandım ancak etkisi olmadı.bu surecte 2 kere kımyasal gebelik geçirdim.hsg cekıldı ve y şeklinde rahımım oldugu soylendı.Benzer hikayesı olan varsa yardımcı olabilir mi?operasyon gecırmem gerekıyormus

Merhaba geçmiş olsun cnm. Ben bikaç hafta önce benzer bi operasyon geçirdim. Basit bişi ama adı ameliyat sonuçta. Benim de rahmim darmış genişletildi. Sonucunda ağrı duymuyorsun, kanama oluyor bi süre. Başkentte oldum. Sorun yaşamadım çok şükür.

Cok tesekkur ederim,sana da gecmis olsun.Baskente gidiyorum ben de esra hanim doktorum,memnunum da.Ama aynen dedigin gibi ameliyat iste.genel anestezi ile mi yapti yoksa sedasyon mu? Bi de sonraki surec biraz uzun galiba balon falan takiliyormus

Cok tesekkur ederim,sana da gecmis olsun.Baskente gidiyorum ben de esra hanim doktorum,memnunum da.Ama aynen dedigin gibi ameliyat iste.genel anestezi ile mi yapti yoksa sedasyon mu? Bi de sonraki surec biraz uzun galiba balon falan takiliyormus
Ben sonraki süreci bilmiyorum cnm bende sanırım o tarz bir işleme gerek yok. Genel anestezi altında değil. Gerçi ben farkını anlamadım ama sonuçta uyudum ve uyandım acı duymadım. Her şey yolunda idi. Gününe karar verdiniz mi, bence bir an önce olsun bitsin. Ben erteledim sürekli bu kadar basit bişi olduğunu bilsem hemen yaptırırdım...

cevapların ve aydınlatman ıcın cok tesekkur ederım:) adet olmam gerekıyor ondan sonra randevu verılecekmıs.Adetten hemen sonra yapılan bır ışlemmış,rahim şekli düzeltilecek.Bunca yıldır bu rahımle yasamısım haberım yok:)

Canim rahmin duzeldikten sonra normal yolla bebegin olur inşallah yani rahim duzeldikten sonra Şansın artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…