- 7 Ekim 2014
- 363
- 350
- 133
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.501
Bence sen once bi adanaya git. Bak baskent cok guzel. Ben 28 yasindayim bana 2 embriyo transfer ettiler. 2 negatif sonuc aldiysan 2 de koyuyolar 3 deNe bilim kız her kafadan bişey çıkıyo artık kime güvencegmi şaştım ama galiba haklısın eger bidaha deneme cesaretimi toplarsam en iisi kıbrıs
ben hiç bilmiyodum böyle lanet bi merkez oldugunu oranın ilk denemeyi yaptık olmadı ikincide dondurulmuşlarım oradaydı tam tedaviye başladım transfer günü para yüzünden bizi geri çevirler bidahaki aya tekrar okadar tedaviyi gördüm ve ben sırf dondurulmuşlarım orda diye oraya mahkum kaldım belkide ölü embriyo koydular çünkü daha sonra kadın doğumcuyla görüştümde dediki mersin tüp bebek merkezi en eski teknolojiyi kullanıyo ve dondurma teknolojileri yok hiç bir kadın dogumcu tavsiye etmiyo dedi ama ben bunu ögrendiğimde artık çok gectiCanim seni kimse uyarmadimi yhacok uzuldum. Benim mersindeki jinekologum bile sakin buralarda dökülme direk adanaya git demisti. Gecen hafta yine gitdim mersindeki doktoruma kizlar asil en guzel merkez anotalia ymis ankara mi ne demisti yanlis hatirlamiyosam. Mesela o beni iste mersin deki tup bebek merkeziyle ilgili uyarmisti. Sizde problem ne canim?
İşim garip tarafıda bu hiç problem yok deniliyo ne bende ne eşimdeBe
ben hiç bilmiyodum böyle lanet bi merkez oldugunu oranın ilk denemeyi yaptık olmadı ikincide dondurulmuşlarım oradaydı tam tedaviye başladım transfer günü para yüzünden bizi geri çevirler bidahaki aya tekrar okadar tedaviyi gördüm ve ben sırf dondurulmuşlarım orda diye oraya mahkum kaldım belkide ölü embriyo koydular çünkü daha sonra kadın doğumcuyla görüştümde dediki mersin tüp bebek merkezi en eski teknolojiyi kullanıyo ve dondurma teknolojileri yok hiç bir kadın dogumcu tavsiye etmiyo dedi ama ben bunu ögrendiğimde artık çok gecti
28 yaşın 2 emriyo koymuşlar burası benim yasım 30 yalvardım 3 embriyom vardı koyundedim yasak dedi 1 tane koyduBence sen once bi adanaya git. Bak baskent cok guzel. Ben 28 yasindayim bana 2 embriyo transfer ettiler. 2 negatif sonuc aldiysan 2 de koyuyolar 3 de
geçmiş olsun zor günler yaşamışsınız .bende adanada Turan Çetin tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum 2. denemem.ilkide oradadaydı tavsiye ederim.Be
ben hiç bilmiyodum böyle lanet bi merkez oldugunu oranın ilk denemeyi yaptık olmadı ikincide dondurulmuşlarım oradaydı tam tedaviye başladım transfer günü para yüzünden bizi geri çevirler bidahaki aya tekrar okadar tedaviyi gördüm ve ben sırf dondurulmuşlarım orda diye oraya mahkum kaldım belkide ölü embriyo koydular çünkü daha sonra kadın doğumcuyla görüştümde dediki mersin tüp bebek merkezi en eski teknolojiyi kullanıyo ve dondurma teknolojileri yok hiç bir kadın dogumcu tavsiye etmiyo dedi ama ben bunu ögrendiğimde artık çok gecti
Teşekkürler canım allah hepimizin yardımcısı olsungeçmiş olsun zor günler yaşamışsınız .bende adanada Turan Çetin tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum 2. denemem.ilkide oradadaydı tavsiye ederim.
Ilk iki denemede hic bir merkez 35 yas altina birden fazla embriyo transfer etmiyo. Bende ilk adana acibademde denemistim memnun kalmadim sonra baskente gitdim. Bizde problem esimin degerleri dusuk ve %50 si hareketli. 1 negatif sonucla acibademden cikip baskente gitdim. Allah binkere bulent beyden razi olsun evlatlarini ona bagislasin. Ben cok memnun kaldim kendisinden. Tedavileri sonucu hala cocugum yok 2 negatifte ondan aldim ama olsun diorum en azindan adam arastiriyo, inceliyo. Biz problem esimden kaynakli die gitmemize ragmen yinede sana bakicaz bi ole ilerlicez demisti. Meger rahim kapaliymis benim ici yapisikmis. Ameliyat felan oldum kendisine. Diger doktorlar gbi paracida degil. Mesela son gitdigimde bana artik git braz dinlen biraz ara verelim sen vucudundaki bu hormonlari at arın öle gel genetik tani yapalim dedi. Istese yine baslar yine yapardi. Ama yapmadi. Cok prosfosyonel ilerliyolar. Bulent bey olsun. Tayfun bey olsun esra hoca zaten profosor o zaten muhtesem. Aklinda olsun. Madem probleminiz yok git arastirsinlar belki tup bebek bile yapmaz size28 yaşın 2 emriyo koymuşlar burası benim yasım 30 yalvardım 3 embriyom vardı koyundedim yasak dedi 1 tane koydu
Zaten zoruma giden 2 negatif sonuçtan çok ilgisizlik araştırma yapmamak bunların yaptıgı tek tahlil her drun yapacagı klasik hormon tahlilleri okadar..Ilk iki denemede hic bir merkez 35 yas altina birden fazla embriyo transfer etmiyo. Bende ilk adana acibademde denemistim memnun kalmadim sonra baskente gitdim. Bizde problem esimin degerleri dusuk ve %50 si hareketli. 1 negatif sonucla acibademden cikip baskente gitdim. Allah binkere bulent beyden razi olsun evlatlarini ona bagislasin. Ben cok memnun kaldim kendisinden. Tedavileri sonucu hala cocugum yok 2 negatifte ondan aldim ama olsun diorum en azindan adam arastiriyo, inceliyo. Biz problem esimden kaynakli die gitmemize ragmen yinede sana bakicaz bi ole ilerlicez demisti. Meger rahim kapaliymis benim ici yapisikmis. Ameliyat felan oldum kendisine. Diger doktorlar gbi paracida degil. Mesela son gitdigimde bana artik git braz dinlen biraz ara verelim sen vucudundaki bu hormonlari at arın öle gel genetik tani yapalim dedi. Istese yine baslar yine yapardi. Ama yapmadi. Cok prosfosyonel ilerliyolar. Bulent bey olsun. Tayfun bey olsun esra hoca zaten profosor o zaten muhtesem. Aklinda olsun. Madem probleminiz yok git arastirsinlar belki tup bebek bile yapmaz size
Canım kötü bir hastanede başlamak moralini bozmasın. Adanada çok iyi merkezler var. Başkente gidiyorum ben. Doktorumu da çok seviyorum. Oraya her gidişimde içim umutla doluyor. Bebeğime bir adım daha yaklaştığımızı hissediyorum. Dilerim maddiyatı toparlayıp gidersin. Gerçi önce tetkikleri yaptırıp tüp olayını erteleyebilirsin.Be
inşallah nasip olur amin :)Ah canım keşke bizide uyaran olsaydı mersin tüp bebeğin güvenilmez biyer oldugunu ögrendiğimizde artık çok geçti..biraz toparlandıktan sonra düşünecegim adana veya istanbul..bitaraftanda kıbrısı düşünüyo eşim orayısa öven çok ama ben kararsızım rabbim hepimize nasip etsin anneliği
istersen bir kere adanaya git bir doktorla görüş ondan sonra tam karar ver canımEvet canım çünkü burada yasal prosüdürlere takılıyolar 35yaş altına 1 tane yerleştiriyolar 35 üstüne 2tane ama kıbrısta öyle bişey yok ama kıbrısta bayagı pahalı işte maddî olarak sanırım 2katını buluyo gerçi onuda gectim korkuyorum ya diyolar başkasının yumurta yada spermini koyarlar falan aklımı bulandırıyolar bilmiyorum ama kıbrıs garanti veriyo ve gebe bırakmadan yollamıyo bunu duydum çok zor bi karar
Merhaba geçmiş olsun cnm. Ben bikaç hafta önce benzer bi operasyon geçirdim. Basit bişi ama adı ameliyat sonuçta. Benim de rahmim darmış genişletildi. Sonucunda ağrı duymuyorsun, kanama oluyor bi süre. Başkentte oldum. Sorun yaşamadım çok şükür.Herkese iyi akşamlar... Ben de uzun zamandır çocuk isteyenlerdenim.Klomen ve pregnyl kullandım ancak etkisi olmadı.bu surecte 2 kere kımyasal gebelik geçirdim.hsg cekıldı ve y şeklinde rahımım oldugu soylendı.Benzer hikayesı olan varsa yardımcı olabilir mi?operasyon gecırmem gerekıyormus
Cok tesekkur ederim,sana da gecmis olsun.Baskente gidiyorum ben de esra hanim doktorum,memnunum da.Ama aynen dedigin gibi ameliyat iste.genel anestezi ile mi yapti yoksa sedasyon mu? Bi de sonraki surec biraz uzun galiba balon falan takiliyormusMerhaba geçmiş olsun cnm. Ben bikaç hafta önce benzer bi operasyon geçirdim. Basit bişi ama adı ameliyat sonuçta. Benim de rahmim darmış genişletildi. Sonucunda ağrı duymuyorsun, kanama oluyor bi süre. Başkentte oldum. Sorun yaşamadım çok şükür.
Ben sonraki süreci bilmiyorum cnm bende sanırım o tarz bir işleme gerek yok. Genel anestezi altında değil. Gerçi ben farkını anlamadım ama sonuçta uyudum ve uyandımCok tesekkur ederim,sana da gecmis olsun.Baskente gidiyorum ben de esra hanim doktorum,memnunum da.Ama aynen dedigin gibi ameliyat iste.genel anestezi ile mi yapti yoksa sedasyon mu? Bi de sonraki surec biraz uzun galiba balon falan takiliyormus
cevapların ve aydınlatman ıcın cok tesekkur ederım:) adet olmam gerekıyor ondan sonra randevu verılecekmıs.Adetten hemen sonra yapılan bır ışlemmış,rahim şekli düzeltilecek.Bunca yıldır bu rahımle yasamısım haberım yok:)Ben sonraki süreci bilmiyorum cnm bende sanırım o tarz bir işleme gerek yok. Genel anestezi altında değil. Gerçi ben farkını anlamadım ama sonuçta uyudum ve uyandımacı duymadım. Her şey yolunda idi. Gününe karar verdiniz mi, bence bir an önce olsun bitsin. Ben erteledim sürekli bu kadar basit bişi olduğunu bilsem hemen yaptırırdım...
Canim rahmin duzeldikten sonra normal yolla bebegin olur inşallah yani rahim duzeldikten sonra Şansın artarcevapların ve aydınlatman ıcın cok tesekkur ederım:) adet olmam gerekıyor ondan sonra randevu verılecekmıs.Adetten hemen sonra yapılan bır ışlemmış,rahim şekli düzeltilecek.Bunca yıldır bu rahımle yasamısım haberım yok:)
Hsg yaptirmis miydin canim kanallar mi tıkalı benden istemedi canim neden istedi acaba biseymi gördü canimTayfun beye gittim bugün laparoskopi onerdi bana tup bebekten önce bilmiyorum. Ankaraya mi gitsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?