- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.521
Canim ya nasıl sıkıntılı canim Laparoskopi ile temizleyecek mi canım canim tayfun bey konusunda uzman eger şehir dışı dusunuyosan istanbul baskent tayfun bağış varmış eskiden adanadaymis onu arastir istersen ankarada olabilirHsg yaptırdım canım daha önceden ona baktı açık tüpler ama sıkıntılı dedi ilaç çok ince şekilde geçmiş dedi bi de şişme olmuş yumurtaligimda çikolata kstinden dolayi
selam..inşallah benim umudum da o yönde... tek tüp de tıkalı çıktı ama onemli değil dedi esra hanım.tekının acık olması yeter bıze dedı.ama hısteroskopiden sonra 3 ay ara verecez sonra tedaviye baslıcaz dedi.zaman uzadıkça uzuyorCanim rahmin duzeldikten sonra normal yolla bebegin olur inşallah yani rahim duzeldikten sonra Şansın artar
Evet cnm bana da 2 ay korunma süreci verdi drum. Sonra bir rahim filmi daha çektirmek gerekiyor tabi. Sorun düzelmiş mi diye bakcaz. Ardından da bi süre deniycez olmazsa tedaviye başlıycaz. Umarım sana da bana çözüm olur ve doğal hamile kalabiliriz hayırlsıyla...selam..inşallah benim umudum da o yönde... tek tüp de tıkalı çıktı ama onemli değil dedi esra hanım.tekının acık olması yeter bıze dedı.ama hısteroskopiden sonra 3 ay ara verecez sonra tedaviye baslıcaz dedi.zaman uzadıkça uzuyor
Peki herkesin kendi doktoru mu yapıyor bu operasyonu yoksa hsg deki gibi tek bir doktor mu var bu ısı yapan?Evet cnm bana da 2 ay korunma süreci verdi drum. Sonra bir rahim filmi daha çektirmek gerekiyor tabi. Sorun düzelmiş mi diye bakcaz. Ardından da bi süre deniycez olmazsa tedaviye başlıycaz. Umarım sana da bana çözüm olur ve doğal hamile kalabiliriz hayırlsıyla...
Canım, benim ameliyata kendi doktorum girdi, Bülent bey. Bence her doktor kendi hastasının ameliyatına giriyordur.Peki herkesin kendi doktoru mu yapıyor bu operasyonu yoksa hsg deki gibi tek bir doktor mu var bu ısı yapan?
Dur canim 3 ay içinde belki hamile kalacaksin doktorlar oyuzden 2-3 ay zaman veriyolar canim sonrada olmazsa başlarsınız tedaviye canim insallah bebislerimiz gelecek canimselam..inşallah benim umudum da o yönde... tek tüp de tıkalı çıktı ama onemli değil dedi esra hanım.tekının acık olması yeter bıze dedı.ama hısteroskopiden sonra 3 ay ara verecez sonra tedaviye baslıcaz dedi.zaman uzadıkça uzuyor
Ben başka yerde yaptirdim onuda kabul ettiler canim ama doktorun rahmi o an görmek istiyo canimPeki herkesin kendi doktoru mu yapıyor bu operasyonu yoksa hsg deki gibi tek bir doktor mu var bu ısı yapan?
Canim hsg de tüpler açık gibiçok da iyi değil verilen sivi çok ince şekilde geçmiş tüplerden bir de çikolata kisti kimyasal bir sıvı salgiliyor o sıvı tüplerde şişlik yapmış ayrıca rahim in arka kısmında noduller oluşmuş ağrılı adet ve ağrılı ilişki yasiyordum bundanmisCanim ya nasıl sıkıntılı canim Laparoskopi ile temizleyecek mi canım canim tayfun bey konusunda uzman eger şehir dışı dusunuyosan istanbul baskent tayfun bağış varmış eskiden adanadaymis onu arastir istersen ankarada olabilir
Canım umarım sorunun çözülür. Ben de yaklaşık 20 yıldır sancılı adet, 5 yıllık da evliyim 5 yıldır da ağrılı ilişki yaşıyorum. Benim de Rahimde darlık var acaba bununla ilişkili olabilir mi... histereskopi oldum inşallah bu acılar biter ve bebişimize kavuşuruzCanim hsg de tüpler açık gibiçok da iyi değil verilen sivi çok ince şekilde geçmiş tüplerden bir de çikolata kisti kimyasal bir sıvı salgiliyor o sıvı tüplerde şişlik yapmış ayrıca rahim in arka kısmında noduller oluşmuş ağrılı adet ve ağrılı ilişki yasiyordum bundanmis
Canim ben kaç doktora gittim hepsinde söyledim ağrılı ilişki diye hiç takmadılar en son tayfun beye söyledim detaylı muayene etti orda anlaşıldı. Hatta rahim filmimi çeken doktor bişey in yok tüpler açık dedi ama aynı filmi götürdüm tayfun beye çok iyi değil dedi hidrosalpinks oluşmuş yani sıvı birikmisCanım umarım sorunun çözülür. Ben de yaklaşık 20 yıldır sancılı adet, 5 yıllık da evliyim 5 yıldır da ağrılı ilişki yaşıyorum. Benim de Rahimde darlık var acaba bununla ilişkili olabilir mi... histereskopi oldum inşallah bu acılar biter ve bebişimize kavuşuruz
Benim de ağrılı ilişkim var sordum doktora sulu usg yapti çok şükür yok bişeyin dedi biraz iltihap varmis onun için ilaç vermişti ben tayfun beye güveniyorum miyom var dedi kist var ama çok küçük tedaviye gerek yok dedi okadar doktora gittim hiç biri miyom var demediCanim ben kaç doktora gittim hepsinde söyledim ağrılı ilişki diye hiç takmadılar en son tayfun beye söyledim detaylı muayene etti orda anlaşıldı. Hatta rahim filmimi çeken doktor bişey in yok tüpler açık dedi ama aynı filmi götürdüm tayfun beye çok iyi değil dedi hidrosalpinks oluşmuş yani sıvı birikmis
Bende 10 gün sonra sulu usg yaptircam bi daha bakacak sulu usg odasinda mi bakıyor zor bir işlem miBenim de ağrılı ilişkim var sordum doktora sulu usg yapti çok şükür yok bişeyin dedi biraz iltihap varmis onun için ilaç vermişti ben tayfun beye güveniyorum miyom var dedi kist var ama çok küçük tedaviye gerek yok dedi okadar doktora gittim hiç biri miyom var demedi
Odasında canim hic acmiyo ben huylanmistim canim bide bisey takiyolar onda ah dedim öyle korkulacak bisey degil canim bide yanına ped al kanama olabilir canım bende olmuştu allah emeklerimizi bosa cikarmasin canim gobisimiz bebisle dolsun canimBende 10 gün sonra sulu usg yaptircam bi daha bakacak sulu usg odasinda mi bakıyor zor bir işlem mi
Oo off ben normal muayenede acidan duramıyorum. Napcam doktora yazık yaOdasında canim hic acmiyo ben huylanmistim canim bide bisey takiyolar onda ah dedim öyle korkulacak bisey degil canim bide yanına ped al kanama olabilir canım bende olmuştu allah emeklerimizi bosa cikarmasin canim gobisimiz bebisle dolsun canim
Benimde canim cok tatli ama usg de hiç canim acmadi zor bir işlem değil canim korkma iki dakikada bakiyoOo off ben normal muayenede acidan duramıyorum. Napcam doktora yazık ya
Gunaydin canim valla bende öyleyim gözüm takvimde devamli gün sayıyorum canim insallah sonu guzel olur canim heyecanlı bekleyiş ler canım :)günaydın kızlaaaaarrrr, aralıkta tedaviye başlayacağım dedim ya sanki bir karar verince günler geçmiyo ve farketmeden gün saymaya başlamışım, bu ne stres yahuuu :)
inşallah canım valla bu heyecanımız mutlulukla sonuçlansın, AMİN :)Gunaydin canim valla bende öyleyim gözüm takvimde devamli gün sayıyorum canim insallah sonu guzel olur canim heyecanlı bekleyiş ler canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?