- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.541
Doktorun Esra Hanım değil mi..Neden 2. bir seçenek düşündün cnm..herkese iyi akşamlar...Ben hala kararsızım.Histeroskopi operasyonumu Başkentten Esra Hanım'a mı yaptırsam yoksa Adana Acıbadem'den Volkan Noyan'a mı? Bi fikri olan var mı acaba?
Bence esra hanima yaptir adanadaki en iyi doktor canim bude tedavi ni esra hanim yapacak canim tam görsün bisey varsa hsg sırasında düzeltir canimherkese iyi akşamlar...Ben hala kararsızım.Histeroskopi operasyonumu Başkentten Esra Hanım'a mı yaptırsam yoksa Adana Acıbadem'den Volkan Noyan'a mı? Bi fikri olan var mı acaba?
Evet doktorum esra hanım ama ıyıce arastırmak ıstıyorumDoktorun Esra Hanım değil mi..Neden 2. bir seçenek düşündün cnm..
Evet kıme sorsam oyle dıyorlar ıyı bır tercıh olacak sanırım esra hanımBence esra hanima yaptir adanadaki en iyi doktor canim bude tedavi ni esra hanim yapacak canim tam görsün bisey varsa hsg sırasında düzeltir canim
Kesinlikle bak bir arkadaşın eşi azosperm adama senin çocuğun olmaz boşuna uğraşma demişler sonra bu kadın esra hocada tedaviye baslamis Kocasida baslamis ilk denemede hamile kalmis şimdi 2 yaşında kızları varEvet kıme sorsam oyle dıyorlar ıyı bır tercıh olacak sanırım esra hanım
Canim merhaba, esra hanim benim doktorum, kendisini cok seviyorum ve isinde cok iyi, sana tavsiyem tedavinde devamliligi esra hocayla yapacaksan baskente git, rahim ici polip ameliyatimida esra hoca yapti cok ilgililer, guleryuzluler, ben mersindeyim diye kafam karisiyo gitmesi zor oluyo bana, simdi mersin univ. Hastanesinde acilacakmis yakinda ttup bebek kismi, maddi ve manevi kkisimdan oraya mi baslasam bilemedimherkese iyi akşamlar...Ben hala kararsızım.Histeroskopi operasyonumu Başkentten Esra Hanım'a mı yaptırsam yoksa Adana Acıbadem'den Volkan Noyan'a mı? Bi fikri olan var mı acaba?
Canim boşver mersini . Ben de mersindeyim Adanaya gidecem. Tayfun bey doktorum aslında sevdim doktoru burda esra hanim çok ovülüyor gibiKizlar mersinde univ. Hastanesinde tup bebek merkezi yakinda acilacakmis, ayyyy maddi manevi daha mi iyi olur kafam karistiii
Canim maddi anlamda birakamiyorum dusunmeyi, cok memnunum adanadan ama iste para olayi cok yoruyo, rapor cikmiyo bize, amh mukkemmel cikti, spermiyogram super cikti, hsg super cikti, kan tahlillleri super cikti, esimle hersey normal ama 7 yildir olmadi cocuk, maddi anlamda cok karistik zati, direniyoruz ama ne bileyim baya erteledik, gecen sene aralikta ameliyat oldum ve coktan tup bebek olurdu ama maddi acidan bu zamana kadar bekledik, aralik dedik karar verdik ama halla maddi yonden kafamiz karisikCanim boşver mersini . Ben de mersindeyim Adanaya gidecem. Tayfun bey doktorum aslında sevdim doktoru burda esra hanim çok ovülüyor gibi
Canim aşılama denediniz mi hiç 2 asilama olumsuzsa rapor çıkıyor . Normalde 6000 lira raporla 4000 dedi bana sanırım öyle bişeydi. Bana da rapor çıkmıyor çünkü aşılama olmazmis bende çok düşük. İhtimal. Ben mersini önerme sebebim bir arkadaşım. Söyledi. Buraya gelecek olan doktoru pek begenmiuormus.3Canim maddi anlamda birakamiyorum dusunmeyi, cok memnunum adanadan ama iste para olayi cok yoruyo, rapor cikmiyo bize, amh mukkemmel cikti, spermiyogram super cikti, hsg super cikti, kan tahlillleri super cikti, esimle hersey normal ama 7 yildir olmadi cocuk, maddi anlamda cok karistik zati, direniyoruz ama ne bileyim baya erteledik, gecen sene aralikta ameliyat oldum ve coktan tup bebek olurdu ama maddi acidan bu zamana kadar bekledik, aralik dedik karar verdik ama halla maddi yonden kafamiz karisik
Canim benim hikayimi kisaca anlatayim sana, 36 yasindayim 7 yillik evliyim, 6 kere klomen denendi olmadi sonra 5 kere ilacli asilama oldu onlarda tutmadi, o zamanlar ankarada oturuyordum ve yanlis hastaneye yanlis doktora devam etmisim, yillarimla oynadi, igneli asilma yapmadi bana ve 5 kere asilama ne demek psikolojimle oynadi, artik tup bebek dedi ve ben kustum o zaman hayata yiprandim biraktim cok sorun yasadim ruhsal, ondan sonra mersine tasindik adanayi arastirip ogrendim, maddi coktuk ama gene gittik adanaya ameliyatim oldu tahliller felan hersey temiz ama sonra hastanenin fiyatini ogrenince gene kaldik bi muddet, aralikta baslayalim dedik ama madden hala dusunuyoruz, mersin univ. İlanini gorunce acaba fiyat uygun mu olur dedim ne bileyimCanim aşılama denediniz mi hiç 2 asilama olumsuzsa rapor çıkıyor . Normalde 6000 lira raporla 4000 dedi bana sanırım öyle bişeydi. Bana da rapor çıkmıyor çünkü aşılama olmazmis bende çok düşük. İhtimal. Ben mersini önerme sebebim bir arkadaşım. Söyledi. Buraya gelecek olan doktoru pek begenmiuormus.3
Canim ben de endometriozis hastasıyım 30 yaşındayım mersinde ki doktorlara hiç güvenmiyorum beni Resmen oyaladi lar tüplerin açık normal yolla olur senin 6 ay sonra görüşürüz dedi .Adanaya tayfun beye gittim o muayene etti tüplerim çok da normal değilmiş aşılama bile gerek duymadı laparaskopi onerdi bana ya da tup ama doktor önce laparoskopiden yana ben de tup bebekten 10 gun sonra falan bir daha gidicem sulu usg yapilcak ve karar vermek zorundayım. Mersine gelecek olan doktor sanirim gurkan bey soyadını bilmiyorumCanim benim hikayimi kisaca anlatayim sana, 36 yasindayim 7 yillik evliyim, 6 kere klomen denendi olmadi sonra 5 kere ilacli asilama oldu onlarda tutmadi, o zamanlar ankarada oturuyordum ve yanlis hastaneye yanlis doktora devam etmisim, yillarimla oynadi, igneli asilma yapmadi bana ve 5 kere asilama ne demek psikolojimle oynadi, artik tup bebek dedi ve ben kustum o zaman hayata yiprandim biraktim cok sorun yasadim ruhsal, ondan sonra mersine tasindik adanayi arastirip ogrendim, maddi coktuk ama gene gittik adanaya ameliyatim oldu tahliller felan hersey temiz ama sonra hastanenin fiyatini ogrenince gene kaldik bi muddet, aralikta baslayalim dedik ama madden hala dusunuyoruz, mersin univ. İlanini gorunce acaba fiyat uygun mu olur dedim ne bileyim
canım cevap verirken site bakıma girdi ulaşmadı sana cevabım, haftasonu kapalı oldu forumCanim ben de endometriozis hastasıyım 30 yaşındayım mersinde ki doktorlara hiç güvenmiyorum beni Resmen oyaladi lar tüplerin açık normal yolla olur senin 6 ay sonra görüşürüz dedi .Adanaya tayfun beye gittim o muayene etti tüplerim çok da normal değilmiş aşılama bile gerek duymadı laparaskopi onerdi bana ya da tup ama doktor önce laparoskopiden yana ben de tup bebekten 10 gun sonra falan bir daha gidicem sulu usg yapilcak ve karar vermek zorundayım. Mersine gelecek olan doktor sanirim gurkan bey soyadını bilmiyorum
Canim ben ogretmenim cumartesi de kursum var ama haftaiçi cuma hariç ogleden sonra musaitim olabilir inşallah akraba cikmayizkızlar hala mersindeki anne adayları organizasyon yapıp buluşup dertleşebiliriz, sadece birçoğumuz çalışıyor ben dahil, ya haftaiçi akşam yada haftasonu buluşmaya birebir dertleşmeye ne dersiniz, haftasonu ama anca gene akşamüstü, dershanem var çünkü
Canim ben mecburum Adana ya gitmeye yine de sen bilirsin ama mersin özel tup bebek merkezi var sakin oraya gitmecanım cevap verirken site bakıma girdi ulaşmadı sana cevabım, haftasonu kapalı oldu forum
bilmiyorum valla mersine yeni taşındık ne yapacağımı bilmiyorum, şimdilik adana esra hoca devam ama maddi yönden mersin üniv. hastanesine mi kayarız ne zaman açılır orası bilemedim, kafam hep karışıyor, bide bizde hiçbir engel görünmeyince herşey normal ve temiz çıkınca adanada olan normal mersin üniv. de de neden olmasın diye düşündürmüyo değil, offfff amaaaannn ne zor bizim iş yahu
ayyyy canım bende öğretmenlik sınavlarına kpss ye hazırlanıyorum :) haftasonu dershanem oluyor, haftaiçi de işten 5,5 da çıkıyorum ama bazı durumlarda erken çıkabiliyorum ayarlarız inşallah, ben birde hayatta mersindeki o gerizekalı adamın tüp bebek merkezine gitmem, insanların duygularıyla oynuyor paracı, duyumlarım var orası ile ilgili, bilmediğimiz zaman konuşmaya gitmiştik eşimle adam dinlemeden muayene parası almaya çalışıyor, Allah korusun ordanCanim ben ogretmenim cumartesi de kursum var ama haftaiçi cuma hariç ogleden sonra musaitim olabilir inşallah akraba cikmayiz
Ayy canım başarılar diliyorum inşallah hakkında hayırlısı. .. başka kim var mersinde olan acabaayyyy canım bende öğretmenlik sınavlarına kpss ye hazırlanıyorum :) haftasonu dershanem oluyor, haftaiçi de işten 5,5 da çıkıyorum ama bazı durumlarda erken çıkabiliyorum ayarlarız inşallah, ben birde hayatta mersindeki o gerizekalı adamın tüp bebek merkezine gitmem, insanların duygularıyla oynuyor paracı, duyumlarım var orası ile ilgili, bilmediğimiz zaman konuşmaya gitmiştik eşimle adam dinlemeden muayene parası almaya çalışıyor, Allah korusun ordan
teşekkür ederim canım inşallah :) meslekdaş oluruz yakında :) ben bir arkadaş ile görüşmüştüm burdan, ara ara denk gelirsek konuşuyoruz iyide geliyor valla, deneyimler dertler güzel bir şekilde rarahtlatıyo bi nebzede olsa, bu arada branşın ne idi canım, hangi tarafta okulunAyy canım başarılar diliyorum inşallah hakkında hayırlısı. .. başka kim var mersinde olan acaba
Canim benim fen ve teknoloji okulum Tarsus a yakın canımteşekkür ederim canım inşallah :) meslekdaş oluruz yakında :) ben bir arkadaş ile görüşmüştüm burdan, ara ara denk gelirsek konuşuyoruz iyide geliyor valla, deneyimler dertler güzel bir şekilde rarahtlatıyo bi nebzede olsa, bu arada branşın ne idi canım, hangi tarafta okulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?