Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim benim fen ve teknoloji okulum Tarsus a yakın canım
ben mersin özürlüyüm :) tarsusa yakın neresi bilmem, buraya yeni taşındık sayılır, ankarada yaşıyordum buraya geldik :) ankarada yanlış hastane ve yanlış doktorla 5-6 yılım gitti, buraya taşındık burda başladık ama burda da imkanlar şartlar kısıtlı şans, bu arada ben olursa hayırlısı ile grafik öğretmeni olacağım

Burdaki doktorlar infertilite konusunda hiç iyi değiller oyaladi lar beni . Benimde laparoskopi olmam lazımmış ama korkuyorum.inşallah hayırlıysa olursun canim yaş 30 benim bu arada

Burdaki doktorlar infertilite konusunda hiç iyi değiller oyaladi lar beni . Benimde laparoskopi olmam lazımmış ama korkuyorum.inşallah hayırlıysa olursun canim yaş 30 benim bu arada
inşallah canım hayırlısı bizim için valla, benim yaş 36 herşeyimiz normal hiçbir sorun çıkmıyo, hatta en son amh yaptırdım o bile 3,63 çıktı, artık bende şaşıyorum, mecburi tüp bebek son çare

Sebepsiz olmasi da tuhaf genetik test yapıldı mı peki

Hayirlist olsun canım mersinde hiç doktora gittinmi
valla canım acaba dedim kadın doğumda var mı dedim mersindeki oraya gittim doktor azarlar gibi özele gidecen dedi, o dediğim tüp bebekçi herife gittik bilgi alalım diye bir daha semtine uğramadık, başka yer bilmiyorum ve zaten diğer yerlerde paralı olunca adanayıda beğenince adanada kaldım ama şu an para olmayınca acaba üniv. olur mu diyorum

Mersinde forum yaşam da bi ahmet ışıktan a muayene olcam onun fikirlerini de alcam. O da iyi bir doktormus

Mersinde forum yaşam da bi ahmet ışıktan a muayene olcam onun fikirlerini de alcam. O da iyi bir doktormus
oranın muayene ücretleri nedir biliyo musun canım, bi de diyorlar ki mersinde bütün doktorlar birbirlerini biliyor işbirliği yapıyolarmış, o ona o ona gönderiyormuş

oranın muayene ücretleri nedir biliyo musun canım, bi de diyorlar ki mersinde bütün doktorlar birbirlerini biliyor işbirliği yapıyolarmış, o ona o ona gönderiyormuş
50 lira sanırım canım. Bu doktor böyle hastalara karşı hassas birisi gerekli gördüğünde burda uğraşma adanaya git diyebiliyor arkadasimdan biliyorum

50 lira sanırım canım. Bu doktor böyle hastalara karşı hassas birisi gerekli gördüğünde burda uğraşma adanaya git diyebiliyor arkadasimdan biliyorum
ayyyyy valla mıııı canım yaaaaaa, muayeneyi adet zamanı mı yapıyor yoksa normal zamanlarda mı, evimin dibi beeee, aslında aralıkta adanaya gitmeden önce görünsem mi oraya offfff var yaaaa 7 yıldır mücadele edince gene hüsrandan korkuyorum, kafam karışıyo

Bilmiyorum ki ben gitmedim ama bu hafta gidicem sana haber veririm bana da çok yakın inşallah olacak bizim de dua edelim sadece

Kızlar ben 2 yıldır Ahmet beye gidiyorum.çok iyi bir hekim.. 5 yıldır çocuğumuz olmuyor. Ahmet bey Adanaya yönlendirdi bu ay tüp bebek yaptırdık. Şimdi 18 günlük hamileyim çok şükür. Bence düşünebilirsiniz... iyiakşamlar

Maşallah canım .darısı başımıza benim tup bebek de düşük ihtimal malesef sanırım laparoskopi olmam lazım once

Adana da kime gittin canım peki

Nerde yaptirdin canim tup bebegi bende adanadayim baskente gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…