- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.561
ben mersin özürlüyüm :) tarsusa yakın neresi bilmem, buraya yeni taşındık sayılır, ankarada yaşıyordum buraya geldik :) ankarada yanlış hastane ve yanlış doktorla 5-6 yılım gitti, buraya taşındık burda başladık ama burda da imkanlar şartlar kısıtlı şans, bu arada ben olursa hayırlısı ile grafik öğretmeni olacağımCanim benim fen ve teknoloji okulum Tarsus a yakın canım
Burdaki doktorlar infertilite konusunda hiç iyi değiller oyaladi lar beni . Benimde laparoskopi olmam lazımmış ama korkuyorum.inşallah hayırlıysa olursun canim yaş 30 benim bu aradaben mersin özürlüyüm :) tarsusa yakın neresi bilmem, buraya yeni taşındık sayılır, ankarada yaşıyordum buraya geldik :) ankarada yanlış hastane ve yanlış doktorla 5-6 yılım gitti, buraya taşındık burda başladık ama burda da imkanlar şartlar kısıtlı şans, bu arada ben olursa hayırlısı ile grafik öğretmeni olacağım
inşallah canım hayırlısı bizim için valla, benim yaş 36 herşeyimiz normal hiçbir sorun çıkmıyo, hatta en son amh yaptırdım o bile 3,63 çıktı, artık bende şaşıyorum, mecburi tüp bebek son çareBurdaki doktorlar infertilite konusunda hiç iyi değiller oyaladi lar beni . Benimde laparoskopi olmam lazımmış ama korkuyorum.inşallah hayırlıysa olursun canim yaş 30 benim bu arada
Sebepsiz olmasi da tuhaf genetik test yapıldı mı pekiinşallah canım hayırlısı bizim için valla, benim yaş 36 herşeyimiz normal hiçbir sorun çıkmıyo, hatta en son amh yaptırdım o bile 3,63 çıktı, artık bende şaşıyorum, mecburi tüp bebek son çare
ona gerek görmedi esra hoca, amh ı bile ben kendim istedim yaptırdım rapor çıkar mı diyeSebepsiz olmasi da tuhaf genetik test yapıldı mı peki
Hayirlist olsun canım mersinde hiç doktora gittinmiona gerek görmedi esra hoca, amh ı bile ben kendim istedim yaptırdım rapor çıkar mı diye
valla canım acaba dedim kadın doğumda var mı dedim mersindeki oraya gittim doktor azarlar gibi özele gidecen dedi, o dediğim tüp bebekçi herife gittik bilgi alalım diye bir daha semtine uğramadık, başka yer bilmiyorum ve zaten diğer yerlerde paralı olunca adanayıda beğenince adanada kaldım ama şu an para olmayınca acaba üniv. olur mu diyorumHayirlist olsun canım mersinde hiç doktora gittinmi
Mersinde forum yaşam da bi ahmet ışıktan a muayene olcam onun fikirlerini de alcam. O da iyi bir doktormusvalla canım acaba dedim kadın doğumda var mı dedim mersindeki oraya gittim doktor azarlar gibi özele gidecen dedi, o dediğim tüp bebekçi herife gittik bilgi alalım diye bir daha semtine uğramadık, başka yer bilmiyorum ve zaten diğer yerlerde paralı olunca adanayıda beğenince adanada kaldım ama şu an para olmayınca acaba üniv. olur mu diyorum
oranın muayene ücretleri nedir biliyo musun canım, bi de diyorlar ki mersinde bütün doktorlar birbirlerini biliyor işbirliği yapıyolarmış, o ona o ona gönderiyormuşMersinde forum yaşam da bi ahmet ışıktan a muayene olcam onun fikirlerini de alcam. O da iyi bir doktormus
50 lira sanırım canım. Bu doktor böyle hastalara karşı hassas birisi gerekli gördüğünde burda uğraşma adanaya git diyebiliyor arkadasimdan biliyorumoranın muayene ücretleri nedir biliyo musun canım, bi de diyorlar ki mersinde bütün doktorlar birbirlerini biliyor işbirliği yapıyolarmış, o ona o ona gönderiyormuş
ayyyyy valla mıııı canım yaaaaaa, muayeneyi adet zamanı mı yapıyor yoksa normal zamanlarda mı, evimin dibi beeee, aslında aralıkta adanaya gitmeden önce görünsem mi oraya offfff var yaaaa 7 yıldır mücadele edince gene hüsrandan korkuyorum, kafam karışıyo50 lira sanırım canım. Bu doktor böyle hastalara karşı hassas birisi gerekli gördüğünde burda uğraşma adanaya git diyebiliyor arkadasimdan biliyorum
Bilmiyorum ki ben gitmedim ama bu hafta gidicem sana haber veririm bana da çok yakınayyyyy valla mıııı canım yaaaaaa, muayeneyi adet zamanı mı yapıyor yoksa normal zamanlarda mı, evimin dibi beeee, aslında aralıkta adanaya gitmeden önce görünsem mi oraya offfff var yaaaa 7 yıldır mücadele edince gene hüsrandan korkuyorum, kafam karışıyo
inşallah canımmmm dualarım seninleBilmiyorum ki ben gitmedim ama bu hafta gidicem sana haber veririm bana da çok yakıninşallah olacak bizim de dua edelim sadece
İnsallah hep beraber burdaki herkes 2016 da hamile olalim hayirlisiylainşallah canımmmm dualarım seninle
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :)İnsallah hep beraber burdaki herkes 2016 da hamile olalim hayirlisiyla
Mersinde forum yaşam da bi ahmet ışıktan a muayene olcam onun fikirlerini de alcam. O da iyi bir doktormus
oranın muayene ücretleri nedir biliyo musun canım, bi de diyorlar ki mersinde bütün doktorlar birbirlerini biliyor işbirliği yapıyolarmış, o ona o ona gönderiyormuş
Maşallah canım .darısı başımıza benim tup bebek de düşük ihtimal malesef sanırım laparoskopi olmam lazım onceKızlar ben 2 yıldır Ahmet beye gidiyorum.çok iyi bir hekim.. 5 yıldır çocuğumuz olmuyor. Ahmet bey Adanaya yönlendirdi bu ay tüp bebek yaptırdık. Şimdi 18 günlük hamileyim çok şükür. Bence düşünebilirsiniz... iyiakşamlar
Adana da kime gittin canım pekiKızlar ben 2 yıldır Ahmet beye gidiyorum.çok iyi bir hekim.. 5 yıldır çocuğumuz olmuyor. Ahmet bey Adanaya yönlendirdi bu ay tüp bebek yaptırdık. Şimdi 18 günlük hamileyim çok şükür. Bence düşünebilirsiniz... iyiakşamlar
Nerde yaptirdin canim tup bebegi bende adanadayim baskente gidiyorumKızlar ben 2 yıldır Ahmet beye gidiyorum.çok iyi bir hekim.. 5 yıldır çocuğumuz olmuyor. Ahmet bey Adanaya yönlendirdi bu ay tüp bebek yaptırdık. Şimdi 18 günlük hamileyim çok şükür. Bence düşünebilirsiniz... iyiakşamlar
Ne zaman Laparoskopi yi yaptiracaksin canimMaşallah canım .darısı başımıza benim tup bebek de düşük ihtimal malesef sanırım laparoskopi olmam lazım once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?