- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.581
Canim ben tayfun beye gittim.ayin 4 ünde adet olcam adet bitiminde sulu usg çekecek ondan sonra karar vercem . Korkuyorum laparoskopi den 1 kere tup bebek mi denesem diyorum ama tutma ihtimali düşük olduğu gibi dış gebelik de yasayabilirimNe zaman Laparoskopi yi yaptiracaksin canim
Adana Acıbadem Prof.Dr.Volkan Noyan a cnm. Fiyatlarıda ilginç bir şekilde dışarıdan uygun geldi bize. Harika bir ekip ve hastane. İnanılmaz ilgililer..Adana da kime gittin canım peki
Tedavin kaca mal oldu canimAdana Acıbadem Prof.Dr.Volkan Noyan a cnm. Fiyatlarıda ilginç bir şekilde dışarıdan uygun geldi bize. Harika bir ekip ve hastane. İnanılmaz ilgililer..
Canim hic riske girme önce laparoskopi ol hoca ordan baksin tahmine böylelikle tutunmaya kolaylaştırır sin canim belkide normal hamile kalirsin canimCanim ben tayfun beye gittim.ayin 4 ünde adet olcam adet bitiminde sulu usg çekecek ondan sonra karar vercem . Korkuyorum laparoskopi den 1 kere tup bebek mi denesem diyorum ama tutma ihtimali düşük olduğu gibi dış gebelik de yasayabilirim
ayyyyy maşallah canımsın :) doktorun hangisiydi, inşallah bizede darısıKızlar ben 2 yıldır Ahmet beye gidiyorum.çok iyi bir hekim.. 5 yıldır çocuğumuz olmuyor. Ahmet bey Adanaya yönlendirdi bu ay tüp bebek yaptırdık. Şimdi 18 günlük hamileyim çok şükür. Bence düşünebilirsiniz... iyiakşamlar
Tedavin kaca mal oldu canim
ayyyyy maşallah canımsın :) doktorun hangisiydi, inşallah bizede darısı
Galiba orada rapor cikmiyo canim benim hayirli olsun insallah saglikla alirsin kucagina canimAcıbadem 4750 tl. Tahilillerin hiçbirine ek ücret almadılar...
İlaçlarda 1000 tl kadar tuttu.
Evet canim herkes öyle söylüyor sanırım laparaskopi olcam çok ama çok korkuyorum.Canim hic riske girme önce laparoskopi ol hoca ordan baksin tahmine böylelikle tutunmaya kolaylaştırır sin canim belkide normal hamile kalirsin canim
Uyuyacak lar canim zaten birsürü masraf giriyoruz tutmayın ca bize yikim oluyo yani yinede sen bilirsin ama önce laparoskopi yaptir orada hem hoca rahmi görür bişeyler varsa düzeltir arkasından da tedaviye baslarsin canimEvet canim herkes öyle söylüyor sanırım laparaskopi olcam çok ama çok korkuyorum.
korkma canım, ne aşamalardan geçiyoruz, Allah gücünü verecek inşallah hepimize, derin nefesini al ve rahatla işlemlerinde, inşallah güzel olcak herşey :)Evet canim herkes öyle söylüyor sanırım laparaskopi olcam çok ama çok korkuyorum.
canımmmm can veren Allah bir tane yumurtan ile bile yaratır, sen içini ferah tut, rezervi felan takma kafana, sağlıklı olacaksan iyi olacaksa ne gerekiyorsa yaptır, Allah yardımcımız olsun inşallahKorkumun sebebi yumurta rezervimin düşmesi. Laparoskopi ister istemez zarar görüyor. Allah yardımcımız olsun
Canim gunaydin sen neden risk aliyosun orası daha oturması zaman alır adanada esraya gidiyosun o alanında çok iyi biliyorum masraf ama en azından güvenli yer canim ve esra insallah ilk inden de olumlu sonuç alacağını düşünüyorum yinede sen bilirsin ama bence iyi dusun çünkü tutmayın ca yikiliyo sunkızlar günaydınnnnn :) mersinden sevgiler, az önce mersin üniv hastanesini aradım haftaya başlama ihtimali var tüp bebek merkezinin ruhsatları alınmış, haftaya gidip görüşcem sanırım, aralık sonuna kadar karar verme vaktim var, burdaki doktorların tam adı soyadı bilen var mı, bilgisi olan paylaşsın nolur
biliyorum canım farkındayım, tutmaz ise yıkım olacağınıda biliyorum ama maddi karışıklık olunca düşünmek daha zorlaşıyor, adanaya git gel muayene ücreti tüp bebek ücreti ilaçlar ayyyy valla çok plan yapmadan spontane davranıyorumCanim gunaydin sen neden risk aliyosun orası daha oturması zaman alır adanada esraya gidiyosun o alanında çok iyi biliyorum masraf ama en azından güvenli yer canim ve esra insallah ilk inden de olumlu sonuç alacağını düşünüyorum yinede sen bilirsin ama bence iyi dusun çünkü tutmayın ca yikiliyo sun
Canim biliyorum çok zor hele maddiyat bizde cok zorlandik ki ikinciyi bu ay yapıyoruz ama en azından emi. Ellerde olduğunu biliyosun canim insallah ilk inden tutar canim yinede sen bilirsin ama biri uzman diğeri daha yeni baslayacak bir yer bence iyi dusun canimbiliyorum canım farkındayım, tutmaz ise yıkım olacağınıda biliyorum ama maddi karışıklık olunca düşünmek daha zorlaşıyor, adanaya git gel muayene ücreti tüp bebek ücreti ilaçlar ayyyy valla çok plan yapmadan spontane davranıyorum
canım telefon açtım doktor isimlerini aldım bunlar prof görünüyor, bide bir arkadaşım yeni daha ankarada ssk da yaptırdı ve ilk tuttu, bizim işler Allah ın ol demesiyle olacak işler, aralık sonuna kadar kararımı vereceğim, inan düşünme yetimi kaybettim, Allahım bizi neylerle sınıyor, daha beterinden korusunCanim biliyorum çok zor hele maddiyat bizde cok zorlandik ki ikinciyi bu ay yapıyoruz ama en azından emi. Ellerde olduğunu biliyosun canim insallah ilk inden tutar canim yinede sen bilirsin ama biri uzman diğeri daha yeni baslayacak bir yer bence iyi dusun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?