- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.601
birde şöle düşün, üniv. hastanesinin paraya ihtiyacı var, birde isim yapmaya bu konuda, belki ilklerde daha çok çabalarlar ne bileyimCanim biliyorum çok zor hele maddiyat bizde cok zorlandik ki ikinciyi bu ay yapıyoruz ama en azından emi. Ellerde olduğunu biliyosun canim insallah ilk inden tutar canim yinede sen bilirsin ama biri uzman diğeri daha yeni baslayacak bir yer bence iyi dusun canim
Insallah ilk denemende tutunur bebisin sana allah emeklerimizi bosa cikarmasin canim tabiki herşey kismet se. Bu ay başlamıyor sun ozamancanım telefon açtım doktor isimlerini aldım bunlar prof görünüyor, bide bir arkadaşım yeni daha ankarada ssk da yaptırdı ve ilk tuttu, bizim işler Allah ın ol demesiyle olacak işler, aralık sonuna kadar kararımı vereceğim, inan düşünme yetimi kaybettim, Allahım bizi neylerle sınıyor, daha beterinden korusun
başlayacağım kuzum bu ay, haftaya burdaki üniv. hastanesine gidip görüşcem tahlilleri göstercem, fiyatı öğrencem tam ayrıntıları, olumlu ise bu adette başlıyorum, bu ayı kaçırmak istemiyorum yeter çok bekledim ben, geçen aralıktan beri bekliyorumInsallah ilk denemende tutunur bebisin sana allah emeklerimizi bosa cikarmasin canim tabiki herşey kismet se. Bu ay başlamıyor sun ozaman
Insallah ilk denemende Bebislerin sana tutunur canimbaşlayacağım kuzum bu ay, haftaya burdaki üniv. hastanesine gidip görüşcem tahlilleri göstercem, fiyatı öğrencem tam ayrıntıları, olumlu ise bu adette başlıyorum, bu ayı kaçırmak istemiyorum yeter çok bekledim ben, geçen aralıktan beri bekliyorum
inşallah amin, hepimizinInsallah ilk denemende Bebislerin sana tutunur canim
nolsun canım kafamda deli sorular benimde :) bide çalışıyorum ve araştırıyorum :) nasıl bir güç buartniyetizm naber canim durmak bilmiyosun masallah arastirmalara devam ediyosun. Ben bayadir girmiyodum. Hepsini okudum yazismalarin. Aslinda evet şu mersin univ. Benimde aklimda biliyomusun. Dusunmuyo degilim. Gecenlerde burdaki kadin dogumcuma gitdim. Oda bana yine acibadem volkan noyani soyledi yine. Eee yaptirdim tutmadi cok frekanslarimiz uymadi dedim, volkan cok profosyoneldir kandirmaz direk neyse onu uygular yapar bence sen yine ona guven dedi. Ustelik bu defa benim kesin ve kesin preimltasyon genetik tani yaptirmam gerekiyomus. Eee buda cok para arti bi 3000 lira lazim. Bu yuzden acaba mersin univ. Gitsem diorum. Kafamda deli sorular
canım hayırlı olur inşallah, ankarada hangisinde yaptırcan, ben ankarada yaşıyordum, tüp bebek aşamasına gelene kadar orda tedavi gördüm ama olmadı, benim tanıdığım valla ilk denemesini zübeyde hanımda (ssk hastanesi) yaptırdı ve oldu, senin neresi bilmiyorum ama ne kadar masrafın şartları nasıl olcakKızlar merhabalar bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve ankada ya karar verdim sanırım herhalde kısmetse haftaya çarşamba bi konuşmaya gdcez o zamn netleşecek inş yenilerde orda yaptrn var mi
Can sagol ankara değil Adana ankada hastnesi tüp bebek merkezinde yaptrcmcanım hayırlı olur inşallah, ankarada hangisinde yaptırcan, ben ankarada yaşıyordum, tüp bebek aşamasına gelene kadar orda tedavi gördüm ama olmadı, benim tanıdığım valla ilk denemesini zübeyde hanımda (ssk hastanesi) yaptırdı ve oldu, senin neresi bilmiyorum ama ne kadar masrafın şartları nasıl olcak
ayyyy çok özür :) eksik okudum :) hayırlısı canım orayı hiç bilmiyorumCan sagol ankara değil Adana ankada hastnesi tüp bebek merkezinde yaptrcm
ayyyy çok özür :) eksik okudum :) hayırlısı canım orayı hiç bilmiyorum
sizde durum nasıldı özel değilse canım kaçıncı deneme olacak) rica edrm canım
Aynen tatlim dogru soyluyosun. Doktorlarin adini biliyomusun peki?nolsun canım kafamda deli sorular benimde :) bide çalışıyorum ve araştırıyorum :) nasıl bir güç buneyse işin espirisini geçtim aynen maddi anlamda valla herşeyi düşünüyoruz bide git gel yıpranması var, herkes yeni diye soru işareti yaratıyor ama doktoru iyi ise ne bileyim genede insan bir ümit diyor, bide benim ilk olunca bulunduğum yerden başlasam mı oldum, yeni olunca ün yapmak için daha çok mu ilgilenirler bilemedim ama haftaya gidicem ve görüşcem, aralık ayında başlanırsa yaptırabilirim burda, hiçbirşey çıkmamasıda bizde buraya yaptır nolcak diyor bana, şehrimde yakınımda, hem bi kere köhne biryer bile olsa Allah ol derse ufacık bir spermle bile ne hikayeler var, ben içim rahat etsin diye valla gidicem
iki tane doktor varmış canım, biri gürkan yazıcı diğerıde devrim ertunç tok, devrime iyi diyorlar, ben uygun olursa onla konuşcam bakalımAynen tatlim dogru soyluyosun. Doktorlarin adini biliyomusun peki?
Bende simdi internetden baktim. Gurkan yazici daha once acibademdeymis sanirim. Youtube da videosuda var. Bide devrim ertunca bakim :) olmadi bende bi oraya gorunurum.iki tane doktor varmış canım, biri gürkan yazıcı diğerıde devrim ertunç tok, devrime iyi diyorlar, ben uygun olursa onla konuşcam bakalım
hadi bize hayırlısı o zaman :) başlarsak orda belki karşılaşırız canım :)Bende simdi internetden baktim. Gurkan yazici daha once acibademdeymis sanirim. Youtube da videosuda var. Bide devrim ertunca bakim :) olmadi bende bi oraya gorunurum.
aklıma daha çok yatmaya başladı gibi mersin ya gidince anlaşılacakBende simdi internetden baktim. Gurkan yazici daha once acibademdeymis sanirim. Youtube da videosuda var. Bide devrim ertunca bakim :) olmadi bende bi oraya gorunurum.
canım hayırlısı inşallah bu tutar ama mersindeki 2000 civarı olabilir hastane, haftaya öğrencem bide ilaca rapor verceklermiş, kim için nasıl geçerli daha net değilimartniyetizm Sen daha hic tüp denemesi yapmadin insallah ilkinde hemen tutar canim. Benim baslarsam 4. Denemem olacak eee hal boyle oluncada hemen bi merkez secip gidemiyorum. Keske sadece ilaclara para odesek ne guzel olur
Gülşah vardi bide bizim sayfada o napti acaba? Gulsah sesimi duyuyosan cevap ver gitdinmi bdaha doktora basladinmi tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?