- 7 Ekim 2014
- 363
- 350
- 133
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.621
Anladim tatlim. Ben senden bilgilerileri alirim. Hadi hakkimizda hayirlisi olsun.canım hayırlısı inşallah bu tutar ama mersindeki 2000 civarı olabilir hastane, haftaya öğrencem bide ilaca rapor verceklermiş, kim için nasıl geçerli daha net değilim
tamamdır canım gidince yazarım zaten, inşallah hayırlısı hepimize inşallahAnladim tatlim. Ben senden bilgilerileri alirim. Hadi hakkimizda hayirlisi olsun.
Slm canim simdi okudum nasılsın ben adet olmayı bekliyorum canım olur olmaz tekrar baslayacagim galiba haftaya olurum sen ne yapiyosun nasılsınartniyetizm Sen daha hic tüp denemesi yapmadin insallah ilkinde hemen tutar canim. Benim baslarsam 4. Denemem olacak eee hal boyle oluncada hemen bi merkez secip gidemiyorum. Keske sadece ilaclara para odesek ne guzel olur
Gülşah vardi bide bizim sayfada o napti acaba? Gulsah sesimi duyuyosan cevap ver gitdinmi bdaha doktora basladinmi tekrardan
İlk denememz olcak inşallah ilkinde tutar da son olur bizde karı koca problem yok tek problemim benim tek yumurtam var sadece ama yimurtlamam iki yumurta olan bi kadın gibi 3 aşılama yaptırdım olmadı malesef canm senin durum nasılsizde durum nasıldı özel değilse canım kaçıncı deneme olacak
Canim ben 36 yasindayim 7 yildir evliyim, iki taraflida sorun yok butun testler normal cikiyo, hsg temiz spermiyogram temiz amh 3,62 hersey iyi :) bu yillar icinde 6 kere klomenle tedavi 5 kere ilacli asilama yaptilar olmadi ve artik tup bebek asamasiİlk denememz olcak inşallah ilkinde tutar da son olur bizde karı koca problem yok tek problemim benim tek yumurtam var sadece ama yimurtlamam iki yumurta olan bi kadın gibi 3 aşılama yaptırdım olmadı malesef canm senin durum nasıl
Hiç birşey yokken böyle olunca insan ne yapcani sasiryor şükürler olsun skinti yok ama nedeni ne diyosun içten içe hayırlısı olur inşallah canım sizde mi bu ay yaptircaksnzCanim ben 36 yasindayim 7 yildir evliyim, iki taraflida sorun yok butun testler normal cikiyo, hsg temiz spermiyogram temiz amh 3,62 hersey iyi :) bu yillar icinde 6 kere klomenle tedavi 5 kere ilacli asilama yaptilar olmadi ve artik tup bebek asamasi
aynen canım sorun yok çok şükür diyosun ama kafa sorularla dolu, aralık sonunda adet döngüm olacak ve bu ay kaçırmak istemiyorum çok bekledimHiç birşey yokken böyle olunca insan ne yapcani sasiryor şükürler olsun skinti yok ama nedeni ne diyosun içten içe hayırlısı olur inşallah canım sizde mi bu ay yaptircaksnz
Iyiyim bende nolsun ayni iste. Tedavini merak ettim basladin mi die. Ben mersindeki jinekologuma gitdim gecen, banada embriyolara yapilan genetik taniyi onerdi. Saglikli olani transfer ederler boylelikle dedi. Hadi bakalim senden guzel haber aliriz insallah. Adetin ilk 3 gununden birinde kontrolde gitmen gerekiyodu die biliyodum. Dondurulmusun varmiydi? Yeniden sifirdan baslicaksin die hatirliyodum sankiSlm canim simdi okudum nasılsın ben adet olmayı bekliyorum canım olur olmaz tekrar baslayacagim galiba haftaya olurum sen ne yapiyosun nasılsın
Gecmis olsun. Laparoskopi karindan bakilandi dimi. Cok gecmis olsun hakkinda neresi hayirliysa orasi olsun canim.Ben kafayı yicem yakinda düşünmekten. Tüp bebek olsaydı Adana da yaptircaktim şimdi laparaskopi olunca kafam karışıyor istanbul a mi gitsem napsam
Gobekten 3 delikler girilecekGecmis olsun. Laparoskopi karindan bakilandi dimi. Cok gecmis olsun hakkinda neresi hayirliysa orasi olsun canim.
canım benim korkma nolur üzülme, herşeyi yaşıyoruz bebiş için, benim sıpa bi gelsin sevgi manyağı yapcam çekeceği var benden, bu güzellik için elimizden gelen herşeye katlanıyoruz, istanbulda iyi olacak diye düşünüyorsan iç sesini dinle ve git canım, nerde olursan ol Allah isterse oluyor, inşallah hepimizin olurGobekten 3 delikler girilecekAllah yardımcımız olsun . Mersindeki doktorun kim canım
Canim benim inşallah olur . İstanbulu istiyorum ama tek sorun ameliyattan sonra düzenli kontrole gidemeyebilirim bu düşündürüyor .canım benim korkma nolur üzülme, herşeyi yaşıyoruz bebiş için, benim sıpa bi gelsin sevgi manyağı yapcam çekeceği var benden, bu güzellik için elimizden gelen herşeye katlanıyoruz, istanbulda iyi olacak diye düşünüyorsan iç sesini dinle ve git canım, nerde olursan ol Allah isterse oluyor, inşallah hepimizin olur
kuzum bak bende onu düşündüğüm için mersin üniversitesinde açıldığından haftaiçi görüşmeye gidicem, eğer uygunsa burda başlayacağım, git gel gerçekten yıpratıcı zor, hep diyorum ve düşünüyorum eğer olacaksa heryerde olur zaten, o açıdan burdaki ile görüşcem ve daha rahat gidicezCanim benim inşallah olur . İstanbulu istiyorum ama tek sorun ameliyattan sonra düzenli kontrole gidemeyebilirim bu düşündürüyor .
mersindeki bak haftaya kabule başlıyo sanırım birde oraya görünsene istersenCanim benim inşallah olur . İstanbulu istiyorum ama tek sorun ameliyattan sonra düzenli kontrole gidemeyebilirim bu düşündürüyor .
Belki görünüm ama gurkan beyde tedavi olmammersindeki bak haftaya kabule başlıyo sanırım birde oraya görünsene istersen
devrana gitcem bende canım, devran daha iyi diyorlarBelki görünüm ama gurkan beyde tedavi olmam
Ben laparoskopi olcam. Ya o yüzden mersinde olmam canımdevrana gitcem bende canım, devran daha iyi diyorlar
anladım canım, o zaman istanbul ya da adana da ol gel sonrasına bak diycemde karar vermek de çok zor oluyor bizler için, en sağlıklı kararı malesef sen vercen kuzum, kim ne derse desin senden ne geçerse o yöne gideceksin, inşallah sağlıklı olcak herşeyBen laparoskopi olcam. Ya o yüzden mersinde olmam canım
ama genede görün canım bence, bide gürkan nasıl biliyo musun hakkında bişeyler, acıbademden gelme biliyorum sadeceBen laparoskopi olcam. Ya o yüzden mersinde olmam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?