Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Slm canim simdi okudum nasılsın ben adet olmayı bekliyorum canım olur olmaz tekrar baslayacagim galiba haftaya olurum sen ne yapiyosun nasılsın

sizde durum nasıldı özel değilse canım kaçıncı deneme olacak
İlk denememz olcak inşallah ilkinde tutar da son olur bizde karı koca problem yok tek problemim benim tek yumurtam var sadece ama yimurtlamam iki yumurta olan bi kadın gibi 3 aşılama yaptırdım olmadı malesef canm senin durum nasıl

Canim ben 36 yasindayim 7 yildir evliyim, iki taraflida sorun yok butun testler normal cikiyo, hsg temiz spermiyogram temiz amh 3,62 hersey iyi :) bu yillar icinde 6 kere klomenle tedavi 5 kere ilacli asilama yaptilar olmadi ve artik tup bebek asamasi

Hiç birşey yokken böyle olunca insan ne yapcani sasiryor şükürler olsun skinti yok ama nedeni ne diyosun içten içe hayırlısı olur inşallah canım sizde mi bu ay yaptircaksnz

Hiç birşey yokken böyle olunca insan ne yapcani sasiryor şükürler olsun skinti yok ama nedeni ne diyosun içten içe hayırlısı olur inşallah canım sizde mi bu ay yaptircaksnz
aynen canım sorun yok çok şükür diyosun ama kafa sorularla dolu, aralık sonunda adet döngüm olacak ve bu ay kaçırmak istemiyorum çok bekledim

Ben kafayı yicem yakinda düşünmekten. Tüp bebek olsaydı Adana da yaptircaktim şimdi laparaskopi olunca kafam karışıyor istanbul a mi gitsem napsam

Slm canim simdi okudum nasılsın ben adet olmayı bekliyorum canım olur olmaz tekrar baslayacagim galiba haftaya olurum sen ne yapiyosun nasılsın
Iyiyim bende nolsun ayni iste. Tedavini merak ettim basladin mi die. Ben mersindeki jinekologuma gitdim gecen, banada embriyolara yapilan genetik taniyi onerdi. Saglikli olani transfer ederler boylelikle dedi. Hadi bakalim senden guzel haber aliriz insallah. Adetin ilk 3 gununden birinde kontrolde gitmen gerekiyodu die biliyodum. Dondurulmusun varmiydi? Yeniden sifirdan baslicaksin die hatirliyodum sanki

Ben kafayı yicem yakinda düşünmekten. Tüp bebek olsaydı Adana da yaptircaktim şimdi laparaskopi olunca kafam karışıyor istanbul a mi gitsem napsam
Gecmis olsun. Laparoskopi karindan bakilandi dimi. Cok gecmis olsun hakkinda neresi hayirliysa orasi olsun canim.

Gobekten 3 delikler girilecek Allah yardımcımız olsun . Mersindeki doktorun kim canım
canım benim korkma nolur üzülme, herşeyi yaşıyoruz bebiş için, benim sıpa bi gelsin sevgi manyağı yapcam çekeceği var benden, bu güzellik için elimizden gelen herşeye katlanıyoruz, istanbulda iyi olacak diye düşünüyorsan iç sesini dinle ve git canım, nerde olursan ol Allah isterse oluyor, inşallah hepimizin olur

Canim benim inşallah olur . İstanbulu istiyorum ama tek sorun ameliyattan sonra düzenli kontrole gidemeyebilirim bu düşündürüyor .

Canim benim inşallah olur . İstanbulu istiyorum ama tek sorun ameliyattan sonra düzenli kontrole gidemeyebilirim bu düşündürüyor .
kuzum bak bende onu düşündüğüm için mersin üniversitesinde açıldığından haftaiçi görüşmeye gidicem, eğer uygunsa burda başlayacağım, git gel gerçekten yıpratıcı zor, hep diyorum ve düşünüyorum eğer olacaksa heryerde olur zaten, o açıdan burdaki ile görüşcem ve daha rahat gidicez

Ben laparoskopi olcam. Ya o yüzden mersinde olmam canım
anladım canım, o zaman istanbul ya da adana da ol gel sonrasına bak diycemde karar vermek de çok zor oluyor bizler için, en sağlıklı kararı malesef sen vercen kuzum, kim ne derse desin senden ne geçerse o yöne gideceksin, inşallah sağlıklı olcak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…