- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.641
Canim o önce mersindeydi çok iyi ilgilendi hakkını yiyemem ama herseyi pat diye soledi ağlatti biraz beni sonra k.bakma üzdum seni dediama genede görün canım bence, bide gürkan nasıl biliyo musun hakkında bişeyler, acıbademden gelme biliyorum sadece
anladım canımCanim o önce mersindeydi çok iyi ilgilendi hakkını yiyemem ama herseyi pat diye soledi ağlatti biraz beni sonra k.bakma üzdum seni dediama ameliyat olmam ona.
Herşeyin hayırlısı canım ... başla bakalım yorumlarını yazarsın bize deanladım canımyaaaa karar vermek zor dediğim gibi, ağlama kuzum ama pozitif enerji lazım bize, ara ara bende psikolojik bunalıma giriyorum, hatta az önce birazcık döktüm göz yaşı eşime, aklımda hep deli sorular, ağlarken espiride yaptım olmaz ise kendime kedi alcam ona vercem sevgimi diye neyse işin geyiğini geçtim kuzum, devrim diyorum ama gürkanda acıbademden gelme daha önce dediğin gibi burdaymış ayyyyy bilemedim
tabiki yazarım canım, hafta içi bi gideyimde bakalım neler olacak neler, sadece tek korkum şuuuu rahim filmimi tekrar çektir diyebilirHerşeyin hayırlısı canım ... başla bakalım yorumlarını yazarsın bize de
Rahim filmini anestezili mi cektirmistintabiki yazarım canım, hafta içi bi gideyimde bakalım neler olacak neler, sadece tek korkum şuuuu rahim filmimi tekrar çektir diyebiliresra hoca kabul etmişti ama zamanı sondu
Canim dondurulmuş vardı ama tekrar baslayacagim kalanları donduracagiz az yumurta vardı insallah canim ya bakalim ne olacak sen ne zaman baslayacaksin doktorun dedigi pgt demi o yöntemle kalan coj canim duydumIyiyim bende nolsun ayni iste. Tedavini merak ettim basladin mi die. Ben mersindeki jinekologuma gitdim gecen, banada embriyolara yapilan genetik taniyi onerdi. Saglikli olani transfer ederler boylelikle dedi. Hadi bakalim senden guzel haber aliriz insallah. Adetin ilk 3 gununden birinde kontrolde gitmen gerekiyodu die biliyodum. Dondurulmusun varmiydi? Yeniden sifirdan baslicaksin die hatirliyodum sanki
yok canım direk ilacı verdiler :) hiç acı çekmedim anlamadım bile o zaman ama şimdilerde nolur bilmiyorumRahim filmini anestezili mi cektirmistin
Nerde çektirdin canım. Maşallah ben dayanamazdim helal olsun. Muayenede acidan agliyorum.yok canım direk ilacı verdiler :) hiç acı çekmedim anlamadım bile o zaman ama şimdilerde nolur bilmiyorum
canım ankarada idim o zaman bide ssk hastanesinde çektirdim, düşün arkanda bir sürü kuyruk işi biteni gönderip yenisini alıyolarNerde çektirdin canım. Maşallah ben dayanamazdim helal olsun. Muayenede acidan agliyorum.
Ayy bayiltsinlar beni hatta bana şimdi sulu usg yapacaklar korkuyorumcanım ankarada idim o zaman bide ssk hastanesinde çektirdim, düşün arkanda bir sürü kuyruk işi biteni gönderip yenisini alıyolaryaaa dedikleri eğer tüpler açıksa hiç sorun olmaz kendini rahat bırak, bende gözlerimi kapadım gevşemeye çalıştım ve oldu bitti de benden sonraki kızcağız çok kötü olmadı bayıldı felan ona çok üzülmüştüm, bide kızcağızı ben motive etmiştim sakin ol felan diye
canım benim ben bu kadar yıldır uğraşıyorum her gittiğimde korkarım ama öğrendiğim şey ise gevşemek, eğer gevşemeye çalışmaz isen büyük sorun, seni bayıltsınlar beni dağıtsınlarAyy bayiltsinlar beni hatta bana şimdi sulu usg yapacaklar korkuyorum
canım benim ben bu kadar yıldır uğraşıyorum her gittiğimde korkarım ama öğrendiğim şey ise gevşemek, eğer gevşemeye çalışmaz isen büyük sorun, seni bayıltsınlar beni dağıtsınlarhehehehe neyse valla keşke her yapılan işlemde bir kolaylık bulsalar keşke
heeeeeee kuzuuummm anladımGevserim de bende nodul de varmış o yüzden acı cekiyormusum
hadi hayırlısı canımmm, inşallah hayırlısı olacak inşallah bize bu ay uğurlu gelecek, mis kokuluları büyütcez AMİİİİİNNNNKizlar galiba ben adet oluyorum yarın sokulurum yarın hastaneyi arayip randevu alacagim bu ay bal tarçın susam da yapacağım daha fazla yumurtam olsun diye çok heyecanliyim
hadi hayırlısı olsun .doktoruna sordunmu peki tarçınlı ballı karışım içinKizlar galiba ben adet oluyorum yarın sokulurum yarın hastaneyi arayip randevu alacagim bu ay bal tarçın susam da yapacağım daha fazla yumurtam olsun diye çok heyecanliyim
Amin mm insallah canim cok heyecanliyim bugün tam sokulursem randevu alacagimhadi hayırlısı canımmm, inşallah hayırlısı olacak inşallah bize bu ay uğurlu gelecek, mis kokuluları büyütcez AMİİİİİNNNN
Sormadım canim ama yapmak istiyorum fazla yumurtam olsun diye yarin gittiğimde sorarım canimhadi hayırlısı olsun .doktoruna sordunmu peki tarçınlı ballı karışım için
ayyyyy hadi bakalım yolun açık huzurlu ve güzel olsun inşallah sorunsuz bir şekilde sonuçlansın, bir daha uğraştırmasın AllahAmin mm insallah canim cok heyecanliyim bugün tam sokulursem randevu alacagim
Insallah hepimizin sonuçları güzel olur canim allah emeklerimizi bosa cikarmasin canim bu yıl bitmeden hepimiz hamile kaliriz canimayyyyy hadi bakalım yolun açık huzurlu ve güzel olsun inşallah sorunsuz bir şekilde sonuçlansın, bir daha uğraştırmasın Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?