Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

ama genede görün canım bence, bide gürkan nasıl biliyo musun hakkında bişeyler, acıbademden gelme biliyorum sadece
Canim o önce mersindeydi çok iyi ilgilendi hakkını yiyemem ama herseyi pat diye soledi ağlatti biraz beni sonra k.bakma üzdum seni dedi ama ameliyat olmam ona.

Canim o önce mersindeydi çok iyi ilgilendi hakkını yiyemem ama herseyi pat diye soledi ağlatti biraz beni sonra k.bakma üzdum seni dedi ama ameliyat olmam ona.
anladım canım yaaaa karar vermek zor dediğim gibi, ağlama kuzum ama pozitif enerji lazım bize, ara ara bende psikolojik bunalıma giriyorum, hatta az önce birazcık döktüm göz yaşı eşime, aklımda hep deli sorular, ağlarken espiride yaptım olmaz ise kendime kedi alcam ona vercem sevgimi diye neyse işin geyiğini geçtim kuzum, devrim diyorum ama gürkanda acıbademden gelme daha önce dediğin gibi burdaymış ayyyyy bilemedim

Herşeyin hayırlısı canım ... başla bakalım yorumlarını yazarsın bize de

Canim dondurulmuş vardı ama tekrar baslayacagim kalanları donduracagiz az yumurta vardı insallah canim ya bakalim ne olacak sen ne zaman baslayacaksin doktorun dedigi pgt demi o yöntemle kalan coj canim duydum

Nerde çektirdin canım. Maşallah ben dayanamazdim helal olsun. Muayenede acidan agliyorum.
canım ankarada idim o zaman bide ssk hastanesinde çektirdim, düşün arkanda bir sürü kuyruk işi biteni gönderip yenisini alıyolar yaaa dedikleri eğer tüpler açıksa hiç sorun olmaz kendini rahat bırak, bende gözlerimi kapadım gevşemeye çalıştım ve oldu bitti de benden sonraki kızcağız çok kötü olmadı bayıldı felan ona çok üzülmüştüm, bide kızcağızı ben motive etmiştim sakin ol felan diye

Ayy bayiltsinlar beni hatta bana şimdi sulu usg yapacaklar korkuyorum

Ayy bayiltsinlar beni hatta bana şimdi sulu usg yapacaklar korkuyorum
canım benim ben bu kadar yıldır uğraşıyorum her gittiğimde korkarım ama öğrendiğim şey ise gevşemek, eğer gevşemeye çalışmaz isen büyük sorun, seni bayıltsınlar beni dağıtsınlar hehehehe neyse valla keşke her yapılan işlemde bir kolaylık bulsalar keşke

Gevserim de bende nodul de varmış o yüzden acı cekiyormusum

Kizlar galiba ben adet oluyorum yarın sokulurum yarın hastaneyi arayip randevu alacagim bu ay bal tarçın susam da yapacağım daha fazla yumurtam olsun diye çok heyecanliyim

Kizlar galiba ben adet oluyorum yarın sokulurum yarın hastaneyi arayip randevu alacagim bu ay bal tarçın susam da yapacağım daha fazla yumurtam olsun diye çok heyecanliyim
hadi hayırlısı canımmm, inşallah hayırlısı olacak inşallah bize bu ay uğurlu gelecek, mis kokuluları büyütcez AMİİİİİNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…