Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

kızlar valla adana başkentte kızdım , kaç gündür arıyorum, amh sonucum e-nabızda görünmüyor mersindeyim çıktı almam lazım, burda görünüyor diyolar, o zaman bana mail atın diyorum, soralımda dönelim size diyorlar da diyorlar, yahu çok zor değil 5 dakikalarını almayacak sonuçta yaptırmışım ve burda da kullanacağım, deli ettiler beni

Hic kimseye mail atmiyolar oyuzden soylemislerdi r neden orda gorunmuyo canim aslinda görünmesi lazim

Hic kimseye mail atmiyolar oyuzden soylemislerdi r neden orda gorunmuyo canim aslinda görünmesi lazim
adı var ama sonuç yazmıyor bende buna kızıyorum ama sonuçta dışardan insanım canım yaaaa valla beş dakikalık yer değil ki gidip alalım, çalışan insana zor

adı var ama sonuç yazmıyor bende buna kızıyorum ama sonuçta dışardan insanım canım yaaaa valla beş dakikalık yer değil ki gidip alalım, çalışan insana zor
Kesinlikle çok zor bak ben adanadayim banada cok zor geliyo hastaneye gitmek canim bu zamanlar moral bozmak yok canim pozitif oluyoruz

burda başlarsam tüp bebeğe mersin üniversite hastanesinde rahim filmi tekrar istiyorlarmış yaaaaaaaa korkutuyor amaaaa tamam daha öncesinde hissetmedim bişiy ama yapılacak işlemin gerginliği yeter

burda başlarsam tüp bebeğe mersin üniversite hastanesinde rahim filmi tekrar istiyorlarmış yaaaaaaaa korkutuyor amaaaa tamam daha öncesinde hissetmedim bişiy ama yapılacak işlemin gerginliği yeter
Neden istiyolar zaten elinde sonuc var canim bu tedavi baştan sona gerginlik yaratıyor insana canim

Neden istiyolar zaten elinde sonuc var canim bu tedavi baştan sona gerginlik yaratıyor insana canim
sözlü olarak biliyorum sonucumu kuzum ama doktor elimde yazılı bir belge isterse burdaki elimde yok sonuç, ben burdakilere yapılan tahlilleri toparlayıp göstermek istiyorum, muayenemi olup başlancaksa beğenirsem başlamak istiyorum ay kaybetmek istemiyorum, yıllardır bekledim, şimdi adanadan aradılar ben dilekçeli faks öekecekmişimde öle bana fakslayacaklarmış, alem bu hastane

Bak canim hiçbi hastane faks gondermiyo hadi sen değilsen diye hadi başkası senin sonucunu öğrenip sana kullanırsa hastane bunu yapmak zorunda bizede Gonderme diler biraz hak veriyorum canim

Bak canim hiçbi hastane faks gondermiyo hadi sen değilsen diye hadi başkası senin sonucunu öğrenip sana kullanırsa hastane bunu yapmak zorunda bizede Gonderme diler biraz hak veriyorum canim
hak veriyosunda canım ama öle zor durumlarımız ki, geliştirsin hastaneler kendilerini madem, her hastadan bir sürü para alınyorsa bir sitem yapılabilir, mesela hastalara şifre verirler, her hastanın hastanede dosyası olur ordan bakabilsin, aklıma ilk gelen şey ayyyy ne bileyim sinirlerim az zıpladı sanırım

Canim oyle bisey vardi özel şifre veriyolar tüm sonuçların orda gorunuyodu bize soylemislerdi canim moralini bozma gerginlik iyi değil canim

Isteyince veriyolar mis canim bir şifre var onunla girip tüm tahliler gorunuyo mus bize oyle soylediler canim
canım telefonda sordum bana dediği ben talep etmemişim, o ilk telefonu açanlar tam bilgisiz, dedimki haberim olmayan birşeyi nasıl talep edebilirim, sonra danışmadakilere aktarayım sizi dedi ordakide hastaneye dilekçe ile başvuruda bulunmanız lazım dedi, delirtmek için uğraşıyorlar, neyse ben faks ile halledebildim sonunda canım, delirmeden hallettim

Canim benim sonuçları aldığına sevindim ne zaman gideceksin görüşmeye

Canim benim sonuçları aldığına sevindim ne zaman gideceksin görüşmeye
canım burdakine perşembe günü gidiyorum, gürkan hoca var burda bilirsin belki, perşembe burdaymış ama daha hasta alımına haftaya başlarlarmış, ben sonuçlarımı gösterip muayene olacaksam olcam, bide hsg isterse yaptırcam

Eger iyi doktorda orda dene canım inşallah senin için ilk ve son olur canim senin ay sonunda adetin demi öyleyse daha iyi canim allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin canim

Eger iyi doktorda orda dene canım inşallah senin için ilk ve son olur canim senin ay sonunda adetin demi öyleyse daha iyi canim allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin canim
adetim ay sonu evet canım, benim için ayın sonu olması iyi oldu herşeyi hazırlamak için, doktorlarda çok sorun olduğunu sanmıyorum, heryerde şüphe oluyor ama şu anki durumda burda bulunduğum yerde bir avantaj başlayacaksa ilk şansımı öle deneyeceğim, canım herşey normal çıkınca normal bir hastanede de neden olmasın diyorum, baksana tahliller hep iyi hep normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…