- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.681
Haklısın canım inşallah bu yıl bitmeden sende bende hamile kalırız canim bu isler çok heyecanlı yaadetim ay sonu evet canım, benim için ayın sonu olması iyi oldu herşeyi hazırlamak için, doktorlarda çok sorun olduğunu sanmıyorum, heryerde şüphe oluyor ama şu anki durumda burda bulunduğum yerde bir avantaj başlayacaksa ilk şansımı öle deneyeceğim, canım herşey normal çıkınca normal bir hastanede de neden olmasın diyorum, baksana tahliller hep iyi hep normal
onuda denerim ama ben bal tarçın karışımından yapmaya başladım :)) bugün tam sokülmedim oyuzden hastaneyi aramadim yarın olursa hastaneyi ararayqcagin canimG gulsahhh01 tatlim yumurtalarinin daha cok buyumesini istiyosan adacayida icebilirsin. Ben faydasini gormustum bilgin olsun. (%100 doğal olanindan)
inşallah canım inşallahhhhhh, ama benimki diğer yılın başına sarkacak, haydi bakalım hayırlısı hepimizeeee :)Haklısın canım inşallah bu yıl bitmeden sende bende hamile kalırız canim bu isler çok heyecanlı ya
derinocum senin nasıl gidiyor, durumların nasılG gulsahhh01 tatlim yumurtalarinin daha cok buyumesini istiyosan adacayida icebilirsin. Ben faydasini gormustum bilgin olsun. (%100 doğal olanindan)
Sizde sorun neydi canım bende yarın için randevu alacagim sizin ilk deneme miydi bi görsün doktor bakalım ne diyecekKızlar bende ankada için çarşambaya randevu aldım bi gidip goruscez burdaki tüm yaptirdigim islemlerin raporunu sonucunu aldım sanırım konuşup küçük bir muayene edip adet günü cagirir hayırlısı olur hakkımızda içimdeki ses Dr bana tüp mup yapmicakmis gibi geliyor ama bilemiyorum hepimizde olduğu gibi benimde kafamda deli sorular eşimde ben hiç tüp bebek istemyrm ama bi yerden başlamak gerek diyor ama olumsuz olursa seni nasıl duzeltrm nasıl eski haline getrrm die şimdiden adamcaz kara kara dusuncelerde ufff yaaa Rabbim hayırlısını versin insallah
Ne Ayy yetersiz materyal derken canim cok gecmis olsun insallah sonuc yanlıştır canim cok üzüldüm canimkızlar günaydın, canım sıkıldı smear sonucum pozitif çıkmış ama yetersiz materyalmiş, haftaya bir doktora yönlendirdiler bir daha bakacaklar
saol canımNe Ayy yetersiz materyal derken canim cok gecmis olsun insallah sonuc yanlıştır canim cok üzüldüm canim
saol canımbende anlamadım haftaya pazartesi uzmanına yönlendirdiler, oraya görüncem, inşallah yanlış yada mikrobik bişiydir ayyyy bu aralar bende hep terslikler
ewet canım mersinde yapıldı, bakalım görüneyim neler neler olacak, uzun zamandır doktorlara giderim smear alırlar ilk defa karşılaştım, ister istemez şok oldum, inşallah kötü bişiy çıkmazda ben karar verdim ya tüpe sanki hep olmasın diye engelleniyor, hep bişiy çıkıyoOyle düşünme canim insallah bisey cikmaz allah korusun canim haftaya pazartesi o doktora göründe canim bakalim ne diyecek mersinde mi yaptırmıstın canim
Ya canim haftaya git bakalım doktor ne diyecek öyle dusunme canim insallah tüpe baslayacaksin bu ay canimewet canım mersinde yapıldı, bakalım görüneyim neler neler olacak, uzun zamandır doktorlara giderim smear alırlar ilk defa karşılaştım, ister istemez şok oldum, inşallah kötü bişiy çıkmazda ben karar verdim ya tüpe sanki hep olmasın diye engelleniyor, hep bişiy çıkıyo
inşallah canım iyi olmaya çalışıyorum, şu anda işte olmakta istemiyorum verim yok bende ama mecbur toparlamaya çalışıyorum, iyi düşünelim iyi olsun inşallahYa canim haftaya git bakalım doktor ne diyecek öyle dusunme canim insallah tüpe baslayacaksin bu ay canim
Ben ara verdim tatlim. Arastiricam dinlenicem bakalim sonra karar vericem. Senin bseyin pozitif cikmis okudum az once. Rahim agzi taramasi mi o? Nerde yaptirdin testi? Gorustunmu doktorunla.derinocum senin nasıl gidiyor, durumların nasıl
İlk canım problem yok ikimizdede Rabbim vermedi henüz inşallah bide sansimizi böyle denicezSizde sorun neydi canım bende yarın için randevu alacagim sizin ilk deneme miydi bi görsün doktor bakalım ne diyecek
canım sağlık ocağında yaptırmıştım, sonuç elime yeni geldi, smear testi yani rahim ağzı taraması oluyor, o pozitif çıktıBen ara verdim tatlim. Arastiricam dinlenicem bakalim sonra karar vericem. Senin bseyin pozitif cikmis okudum az once. Rahim agzi taramasi mi o? Nerde yaptirdin testi? Gorustunmu doktorunla.
Evet tatlim biliyorum persembe gidicegini. Ordaki doktorlarda yorumlayabilir. Bakalim ne dicekler. Gorunmedinmi peki so uctan sonra bi jinekoloğa. Gerci persembeyede bsey kalmadicanım sağlık ocağında yaptırmıştım, sonuç elime yeni geldi, smear testi yani rahim ağzı taraması oluyor, o pozitif çıktıperşembe hastaneye gidicez mersin üniversite hastanesi, tüp bebek açıldı, perşembeye gidecektim bu sonuç elime gelince perşembe oraya göstercem ne yapılması gerekiyorsa o zaman bakıcazda bide aile hekimim rahim ağzı problemlerinde bir uzmana yönlendirdi pazartesi ona gidicez bide ama perşembe gittiğimde dediklerine göre herşey değişebilirde
bugün gidiyorduk canım, içim içimi yemişti ama yetiştirmem gereken işde vardı ve 15,30 dan sonra çıktık eşimle ama sonra düşündüm yarında bekleyeceğim sonra zaten hastaneye gidiyorum, o yüzden sabredip bekleyeceğim, meraktan ölüyorum içim içimi yiyo ama bekleyeceğimEvet tatlim biliyorum persembe gidicegini. Ordaki doktorlarda yorumlayabilir. Bakalim ne dicekler. Gorunmedinmi peki so uctan sonra bi jinekoloğa. Gerci persembeyede bsey kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?