Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Haklısın canım inşallah bu yıl bitmeden sende bende hamile kalırız canim bu isler çok heyecanlı ya

Kızlar bende ankada için çarşambaya randevu aldım bi gidip goruscez burdaki tüm yaptirdigim islemlerin raporunu sonucunu aldım sanırım konuşup küçük bir muayene edip adet günü cagirir hayırlısı olur hakkımızda içimdeki ses Dr bana tüp mup yapmicakmis gibi geliyor ama bilemiyorum hepimizde olduğu gibi benimde kafamda deli sorular eşimde ben hiç tüp bebek istemyrm ama bi yerden başlamak gerek diyor ama olumsuz olursa seni nasıl duzeltrm nasıl eski haline getrrm die şimdiden adamcaz kara kara dusuncelerde ufff yaaa Rabbim hayırlısını versin insallah

Sizde sorun neydi canım bende yarın için randevu alacagim sizin ilk deneme miydi bi görsün doktor bakalım ne diyecek

kızlar günaydın, canım sıkıldı smear sonucum pozitif çıkmış ama yetersiz materyalmiş, haftaya bir doktora yönlendirdiler bir daha bakacaklar

Ne Ayy yetersiz materyal derken canim cok gecmis olsun insallah sonuc yanlıştır canim cok üzüldüm canim
saol canım bende anlamadım haftaya pazartesi uzmanına yönlendirdiler, oraya görüncem, inşallah yanlış yada mikrobik bişiydir ayyyy bu aralar bende hep terslikler

Oyle düşünme canim insallah bisey cikmaz allah korusun canim haftaya pazartesi o doktora göründe canim bakalim ne diyecek mersinde mi yaptırmıstın canim
saol canım bende anlamadım haftaya pazartesi uzmanına yönlendirdiler, oraya görüncem, inşallah yanlış yada mikrobik bişiydir ayyyy bu aralar bende hep terslikler

Oyle düşünme canim insallah bisey cikmaz allah korusun canim haftaya pazartesi o doktora göründe canim bakalim ne diyecek mersinde mi yaptırmıstın canim
ewet canım mersinde yapıldı, bakalım görüneyim neler neler olacak, uzun zamandır doktorlara giderim smear alırlar ilk defa karşılaştım, ister istemez şok oldum, inşallah kötü bişiy çıkmazda ben karar verdim ya tüpe sanki hep olmasın diye engelleniyor, hep bişiy çıkıyo

Ya canim haftaya git bakalım doktor ne diyecek öyle dusunme canim insallah tüpe baslayacaksin bu ay canim

Ben ara verdim tatlim. Arastiricam dinlenicem bakalim sonra karar vericem. Senin bseyin pozitif cikmis okudum az once. Rahim agzi taramasi mi o? Nerde yaptirdin testi? Gorustunmu doktorunla.
canım sağlık ocağında yaptırmıştım, sonuç elime yeni geldi, smear testi yani rahim ağzı taraması oluyor, o pozitif çıktı perşembe hastaneye gidicez mersin üniversite hastanesi, tüp bebek açıldı, perşembeye gidecektim bu sonuç elime gelince perşembe oraya göstercem ne yapılması gerekiyorsa o zaman bakıcazda bide aile hekimim rahim ağzı problemlerinde bir uzmana yönlendirdi pazartesi ona gidicez bide ama perşembe gittiğimde dediklerine göre herşey değişebilirde

Evet tatlim biliyorum persembe gidicegini. Ordaki doktorlarda yorumlayabilir. Bakalim ne dicekler. Gorunmedinmi peki so uctan sonra bi jinekoloğa. Gerci persembeyede bsey kalmadi

Evet tatlim biliyorum persembe gidicegini. Ordaki doktorlarda yorumlayabilir. Bakalim ne dicekler. Gorunmedinmi peki so uctan sonra bi jinekoloğa. Gerci persembeyede bsey kalmadi
bugün gidiyorduk canım, içim içimi yemişti ama yetiştirmem gereken işde vardı ve 15,30 dan sonra çıktık eşimle ama sonra düşündüm yarında bekleyeceğim sonra zaten hastaneye gidiyorum, o yüzden sabredip bekleyeceğim, meraktan ölüyorum içim içimi yiyo ama bekleyeceğim

Iyi akşamlar kizlar nasilsiniz şimdi ben yarina randevu aldim söyle bisey oldu pazar günü akşam benden kan geldi ben duş alınca kesildi dün çok az geldi durdu bugunde oyke çok az geldi şimdi adet oldum mu olmadim mi anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…