Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

canım adet düzeninde böle bişiy oluyomuydu, randevu alman iyi olmuş bir git görün bencede bakalım ne diyecek ama adet gibi görünüyor canım

canım adet düzeninde böle bişiy oluyomuydu, randevu alman iyi olmuş bir git görün bencede bakalım ne diyecek ama adet gibi görünüyor canım
Ya ben kist ten korkuyorum ilk evlendiginde oyle olmuştu bide şimdi adette tam degil kahve daha kırmızıya dönmedi yarın doktor ne diyecek insallaj korktuğum başıma gelmez

inşallah değildir canım, adetin başında da benim kahverengi oluyor , iyi düşünelim herşeyi inşallah iyi olsun
Benim 3 gundut kırmızıya dönmedi ya ona geriliyor um bakalım yarın doktor ne diyecek buarada ben iki gündür bal tarçın çörek otu yaptım acaba omu etkiledi diye dusunuyorum

Benim 3 gundut kırmızıya dönmedi ya ona geriliyor um bakalım yarın doktor ne diyecek buarada ben iki gündür bal tarçın çörek otu yaptım acaba omu etkiledi diye dusunuyorum
yediğimiz içtiğmiz soluduğumuz hava bile artık bizi dehşet etkiliyor, valla canım etkilemişte olabilir

Artniyetizm canım inşallah güzel sonuç alırsın yeni başlangıç yeni umutlar hakkımızda herseyin hayirlisi . Gulsahhh01 canım sende çikolata kisti var di mu bu ay benim adetim de gelmedi bi türlü 3 gün gecikti tuhaf şeyler oldu sonunda sokuldu biraz hayale kapilmistim gecikince

Solda çok küçük vardı canim simdi varmi bilmiyorum buay korkuyorum bakalım doktor yarın ne diyecek bende geliyo ama kahve kırmızı olmadı offf

Guzel düşün güzel. Olsun canım arkadaşım. Herşeyin hayırlısı olsun .Rabbim bize de verir inşallah belki 2 tane birden dua edelim bol bol .

inşallah canım iyi olmaya çalışıyorum, şu anda işte olmakta istemiyorum verim yok bende ama mecbur toparlamaya çalışıyorum, iyi düşünelim iyi olsun inşallah
bence birşey çıkmayacak Allah senin sabrını sınıyor., dua et bol bol kendinide öyle hemen bırakma dur belki bir yanlışlık olmuştur.

Insallah canim sabah 9 da randevumuz korkuyorum valla kötü bişey çıkacak diye
canım inşallah bir sorun yoktur .Bende pazardan beri adetimi bekliyorum .beklememeye karar verdim .stres ediyorum kendimi . belki tedavi sonrasındaki ay gecikiyordur , belki hava değişimidir.hayırlısı olsun hepimiz için

bence birşey çıkmayacak Allah senin sabrını sınıyor., dua et bol bol kendinide öyle hemen bırakma dur belki bir yanlışlık olmuştur.
inşallah canım inşallah, sakinim iyi şeyler düşünüyorum ve kendimi tüp bebeğe odakladım, hiç bir sorunun yıldırmaması için çabalıyorum, inşallah hepimiz bu sıkıntı ve streslerden sıyrılcaz, Allah ım ışık tutacak bize

Ben kafayı yicem yakinda düşünmekten. Tüp bebek olsaydı Adana da yaptircaktim şimdi laparaskopi olunca kafam karışıyor istanbul a mi gitsem napsam
Merhabalar...Sanırım durumumuz okudugum kadarıyla aynı gorunuyor.Önce esra hanım baskentten histeroskopi lazım dedi istanbulda yaptırım dedım semra kahramana gittim,o da laporoskopi dedi.Ne nerde yaptıracağıma karar verdım ne de ne yaptıracağıma,kafam allak bullak... bu arada AMH değerim de 0,96 ile oldukça düşük çıktı.Kafayı yicem sanırım karar verdım:)

Canim birakmayalim birbirimizi ben bi de Acıbadem volkan bey e mi gitsem diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…