Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

topiğin adını değiştirelim :) kafayı yeme derneği olsun canım ben yarın mersin üniversite hastanesine gidiyorum valla, olursa orda başlayacam, yeterince kafa gitti bende hepimizin yolu aydınlık olur inşallah

topiğin adını değiştirelim :) kafayı yeme derneği olsun canım ben yarın mersin üniversite hastanesine gidiyorum valla, olursa orda başlayacam, yeterince kafa gitti bende hepimizin yolu aydınlık olur inşallah
bence de grubun adı değişirse daha ıyı olacak:) mersin universitesine gıttım tahlil yaptırmak ıcın sadece ama tup bebek ıcın cok ıcıme sınen biyer degıl acıkcası

Canim birakmayalim birbirimizi ben bi de Acıbadem volkan bey e mi gitsem diyorum .
Ben ona da gıttım o da histeroskopi dedi o yuzden kararsızım hala.Semra hanıma guvenmem gerektıgını soyluyor ıcımden bı ses cunku tum arasıtmrlarım sonuucnda bu ısın en ıyısı şişli memorial gibi geliyor bana yanı dolayısıyla Semra Kahraman

Slm kizlar hastaneden geldim bu ay uzun protokolle baslayacagim haftaya carsamba biyopsi yapacak tekrar Rahime bakacak mis bide sulu usg yapacakmis rahim in içinde bisey varmi diye bakacak mis iltihap olabilirmis benim agrim var deyince bekleyelim bu ay dedi 21.gun ignelere baslayacagim bide neden tutmadi diye konustuk hersey normal diyo tutmamasi için hiçbir neden yok diyo esimden kaynakli olabilirmi dedim döllenme seydi spermle ilgili derdim ama dollenir kaliteli embriyo elde ettik oyuzden Rahime tekrar bakacak öyle işte kizlar bir aksilik olmazsa ay sonu ignelere baslayacagim

Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı gelir bebişler...

Canim hsg yi ilk tedavi için görüşmeye gittiğinde istiyolar rahimde kanallarda gebeliği engelleyecek herhangi birsey varmi diye ben anestezili yaptirdim bi kanal biraz tikaniklik vardı onu açmislar oyuzden coj agrim oldu eğer bisey yoksa agirmiyo

Yok benim demek istediğim histeroskopi,hsg değil..HSG çekildim ben hıç acım olmadı.ama birçok doktora sordugumda kimisi tuplerde kimi doktor da rahimde problem oldugunu soyledi.Yanı bir kısmı histeroskopi bir kısmı da laporoskopi önerdi.O yüzden kafam karıştı

Hitereskopi hsg diye biliyorum ben canim laporoskopi daha iyi bence çünkü bisey varsa temizliyor lar kanalina bakiyolar tabi yine doktorun kararı canım sende güvendiği hangi doktorsa o doktorun dediğini uygula canim sen tayfun beyin hastasıydin demi

inşallah hayırlısı olacak canım

hadi hayırlısı olsun

Histeroskopi bi çeşit operasyon ama hsg rahim filmi.Yanı rahim filmi çekildi benim histeroskopi ile girip rahimim genişletecez dediler.Laporoskopi ise karından girip tuplere bakıyor .Her bir doktor benım ıcın farklı seyler soyluyor.O yuzden kafam karıstı

Aslında bilgim oldugundan değil sadece çok yeni olduğu için bilemedim yani
doktorlar bilindikmiş ama canım, prof ikiside, özelden muayene olursan onlara gene ücretleri 122 lira, adanadaki esra hocamdan farkları yok, zaten gürkan hocada adana acıbademde tüp bebekten gelmeymiş, üzerine bilgileri var yani ama yeni olduğundan dediğin gibi ilgi alaka nasıl olacak yarın bakacağım duruma

Kime cok güveniyorsan ona git onun dediğini yap canim yani aklında soru işareti kalmasın canım hepimizin hakkında hayirlisi canim insallah en yakin zamanda hamile kaliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…