- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.741
sonunda yüzleri gülen biz oluruz, Allah biliyor görüyor bizi, minicik bedenler kucağımızda olacak vakti gelinceInsallah canim ya yeterki tutsun herseye razıyım ilki negatif olunca çok kötü olmuştum insallah bunda yavrum tutunur annesine
Insallah canim onun için bukadar uğraşıyoruz bugün esim hamile olmak ne kadar zormuş diyo doğru diyosonunda yüzleri gülen biz oluruz, Allah biliyor görüyor bizi, minicik bedenler kucağımızda olacak vakti gelince
Biz hamile olmanin zorlugunu yasiyoruz canim, bide hamilelikte zorluk dogumda zorluk dogunca buyutmede zorluk, su baslangici yapsak diyorumki kendime pehhhh ondan sonrasida zor mu beeeee :)Insallah canim onun için bukadar uğraşıyoruz bugün esim hamile olmak ne kadar zormuş diyo doğru diyo
Canim vajinismus ilişki olabiliyor mu ki ben çok bilmiyorumKızlar Merhaba ben bugun ankadaya gittim Dr la görüştüm vajinusmus teshsi koydu istersen onun için önce bir tedavi ol dedi ben o an pek cvb vermdm neyse eski sonuçlara baktı eşimle ikimiz sigara kullndgmz için bize detoks tedavi verdi tahliller Aldi benden adet donemnde gitcem5ona göre baslicaz o sırada benim bi arkdsm var vajinusmus tedavsi oldu ve o hastanede calsyr onunla görüştüm o da Dr la görüştürdu Dr da tüp bebekten önce bu tedaviyi yapman lazım dedi belki tüp e gerek klmck dedi hayatın bambaska olcak dedi eşimde vardı oda da bizde suan dusunuyoruz ve o tedavi için 3 gün hastnde olmamz gerekckms acaba psikoljm daha mı çok bozulur diye dusunuyorum hem tüp hem bu ne yapcmi şaşırdım kızlar siz olsanz napardnz ve Tüp bebek 8 milyara denk geliyor vajinusmus da 3 4 milyar
Hmm benimde çok zor oluyor ilişkim ama benimkinin sebebi endometriozis ve nodullermis . Hergün yeni bişey öğreniyoruz . Ben olsam tup bebek yaptırirdim sanırım . Bebisim. Olsun sonra vajinismusu hallederdim heralde yanlış da yönlendirmek istemem canım bu aradaCanım benimki farklı bir türüymus ben çok zor problemli ilişki oluyor o yüzden bu daha tehliklymis sürekli yeniliyor tehlikeli
İşte benimde kafam karıştı canım ya ne yapcmi şaşırdım baklm dusuncez bi süre çok kararszm bende önce tüp mu yaptrsam diyorum senin gibi dusunuyrm ama şimdide eşim ikisinde yaptrlm diyor psikljm bunu kaldrr mi onuda kestiremiyorum inş doğru bir karar vereblrmHmm benimde çok zor oluyor ilişkim ama benimkinin sebebi endometriozis ve nodullermis . Hergün yeni bişey öğreniyoruz . Ben olsam tup bebek yaptırirdim sanırım . Bebisim. Olsun sonra vajinismusu hallederdim heralde yanlış da yönlendirmek istemem canım bu arada
canım benim evet bu yolda gerçekten psikolojimiz kalmıyor, hepimiz farklı sorunlarla sonuca ulaşmaya çalışıyoruz ama birde şöle düşün vajinismusuda halledersen hem bebişine hemde aile mutluluğuna daha rahat kavulursun, aile mutluluğu derken ilişkinde daha rahat nefes alma açısından demek istiyorum, birde şey sorcam canım doktor detoks vermiş ya size, eşim ve bende sigara içiyoruz, bırakcam tam diyorum başka bir sorun çıkıyo ve stresden bırakamıyorum, çıktı birde smear meselesi hadi bırak bakalım, hakkımızda hayırlısıİşte benimde kafam karıştı canım ya ne yapcmi şaşırdım baklm dusuncez bi süre çok kararszm bende önce tüp mu yaptrsam diyorum senin gibi dusunuyrm ama şimdide eşim ikisinde yaptrlm diyor psikljm bunu kaldrr mi onuda kestiremiyorum inş doğru bir karar vereblrm
Ne zaman baslicaklarmis peki? Taleb varmiydi canim yogunluk felan nasildi.kızlar selam üniv. hastanesine gittim mersindekine, daha hasta alımı başlamamış, şimdi burda başlayacaz mı bilemedim ama gittim gürkan hoca ile görüştüm, kötü aksettirecek bir doktor değil, ılımlı geldi bana ya bakalım daha karar verme aşamasındayım
canım nasılsın kaç doktor varmış isimlerini alabildin mi ve labları nasılmışkızlar selam üniv. hastanesine gittim mersindekine, daha hasta alımı başlamamış, şimdi burda başlayacaz mı bilemedim ama gittim gürkan hoca ile görüştüm, kötü aksettirecek bir doktor değil, ılımlı geldi bana ya bakalım daha karar verme aşamasındayım
canım talep ve yoğunluğu bilmiyorum valla henüz hasta alımı yapmıyorlarmış ama ilerleyen zamanlarda belli olurda ben hala kararsızımNe zaman baslicaklarmis peki? Taleb varmiydi canim yogunluk felan nasildi.
azcık smear sonucundan moralim bozuk canım, üniv. hastanesinde tüp bebeğe bakacak 2 doktor var canım, ben gürkan hocayla görüşebildim, aralıkta hasta alımı olmaz ise ocağa alım başlar dedi ama tam net konuşmuyorlar fakat gördüğüm kadın doğum katını ikiye ayırmışlar tüp bebek kısmı ayırmışlar, herşeylerimiz geldi dedi doktor, embriyologda geldi dedi işte bi hasta alımı kaldı geriye bu arada sen nasılsıncanım nasılsın kaç doktor varmış isimlerini alabildin mi ve labları nasılmış
Masallah canim, yaaa detoks nedir napilir hic bilmemKızlar yazamıyorum buaralar pek. Tedaviye başladın sanırım G gulsahhh01 canım, hayırla kolaylıkla sonuçlansın inşallah.artniyetizm mersin Tıp çok kaliteli ama bu yeni bir birim inşallah çok daha iyi olur. Gürkan beyin adını çok duydum. Sigara ve Detox konusuna gelince aslında sigara içmeyenlerin de Detoxa ihtiyacı var. Destekle ya da doğal bi şekilde. Ben oğluma hamile kalmadan 2 ay önce tamamen doğal beslendim ambalajlı gıdalardan uzak durdum. Ekmek ve hamur işi bıraktım. Maydanoz kürü yaptım. Ve Kaplıcaya gittim Çiftehana. Bikaç kiloda vermiştim. Bilmiyorum etkisi var mıydı ama hamile kalmıştım ilk tüp denememde. Yapsak mı bişiler acaba
Korkma canım rahat ol inşallah önemli bişe değildir. Mersin Tıp a geçen yıl bi yakınımız için gittik. Çok ciddi bi ameliyatı çok iyi bir ekip yaptı. Ben hastaneyi ve o bölümü çok beğenmiştim. Bence aynı profesyonellik tüp bebekte de olur. Yakın olması avantaj olur. Çünkü tüp bebekte bazen 2 güne bir hastaneye gidiyorsun. Ve transfer günü de belli olmuyor malum..Mersinde olman çok daha mantıklıMasallah canim, yaaa detoks nedir napilir hic bilmemelimden geldigince normal besleniyorum, kilom yok cok sukur, 175 boya 62 kiloyum su aralar, ahhh sigarayi birakirsam super olacak, mersin tip iyi mi bilmiyorum canim, mersinde yeni oldugumdan ve ilk tup olacagindan yanlis karardan korkuyorum cunku ankarada iken 5 kere ilacli asilama yapip psikolojimle oynadilar haaaa bide smear pozitif cikti ya oda moralimi bozuyo, pazartesi tekrar yapilcak, eger gene pozitif olursa biyopsi dediler ve cok korkuyorum
Aynen canim bende okede dusunuyorum yakinlik beni rahatlatiyor ya bakalimKorkma canım rahat ol inşallah önemli bişe değildir. Mersin Tıp a geçen yıl bi yakınımız için gittik. Çok ciddi bi ameliyatı çok iyi bir ekip yaptı. Ben hastaneyi ve o bölümü çok beğenmiştim. Bence aynı profesyonellik tüp bebekte de olur. Yakın olması avantaj olur. Çünkü tüp bebekte bazen 2 güne bir hastaneye gidiyorsun. Ve transfer günü de belli olmuyor malum..Mersinde olman çok daha mantıklı
Canim bizde birakamyrz stresten içiyoruz hatta hastaneden çıktık birer sigara yaktık hamile kalırsam nasıl bırakcm die dusunuyrm inşallah birakblrm yaa vajinismusuda yenmek istiyorum ama git gel onda da psikoljm çok bozulacak o yüzden kararszm bugunde kendi Dr ma gittim o da sen vajinismus değilsin diyor öyle olsan birlikte olamazsın diyor önce tüp bebeği yaptı sonra istersen onu yaptrrsn diyor ben yine karmakaris anlicn canimcanım benim evet bu yolda gerçekten psikolojimiz kalmıyor, hepimiz farklı sorunlarla sonuca ulaşmaya çalışıyoruz ama birde şöle düşün vajinismusuda halledersen hem bebişine hemde aile mutluluğuna daha rahat kavulursun, aile mutluluğu derken ilişkinde daha rahat nefes alma açısından demek istiyorum, birde şey sorcam canım doktor detoks vermiş ya size, eşim ve bende sigara içiyoruz, bırakcam tam diyorum başka bir sorun çıkıyo ve stresden bırakamıyorum, çıktı birde smear meselesi hadi bırak bakalım, hakkımızda hayırlısı
valla canım doktorun birine körü körüne inanmakta sıkıntı, sigara ayrı sıkıntı, offf offf napacaz biz yahuuuu ama hamile olduğumu bilsem ağzıma sürmem yeminleeeeee, tabi öncesinde bırakmak gerekiyor, hayırlısıyla şu smear olayını bir halletsem sonra tüpe başlasam valla rahatlar bırakırım belkiM
Canim bizde birakamyrz stresten içiyoruz hatta hastaneden çıktık birer sigara yaktık hamile kalırsam nasıl bırakcm die dusunuyrm inşallah birakblrm yaa vajinismusuda yenmek istiyorum ama git gel onda da psikoljm çok bozulacak o yüzden kararszm bugunde kendi Dr ma gittim o da sen vajinismus değilsin diyor öyle olsan birlikte olamazsın diyor önce tüp bebeği yaptı sonra istersen onu yaptrrsn diyor ben yine karmakaris anlicn canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?