Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Aynen canım allahım yardım etsin sabır versin bize doğru yolu bulurz inşallah canım smear testinde temiz gelir insallahhhhhhhhhh Rabbim yüzümüze baksın

Aynen canım allahım yardım etsin sabır versin bize doğru yolu bulurz inşallah canım smear testinde temiz gelir insallahhhhhhhhhh Rabbim yüzümüze baksın
ayyyyyy amiiiiiinnnn inşallaaaaahhh canımmm, sen neler yaptın var mı bir gelişme düşünce araştırma başka bişiy, valla boşluktan böle kafa karışıklığından ne araştırsam napsam patlayacağım

Canim benim cok tesekkur ederim haftaya carsamba biyopsi yapılacak insallah sonuclar iyi cikarsa uzun protokole baslayacagiz cok korkuyorum

Canim işte biz tüp e karar vermistik vajinismus çıktı zaten vardı da ben üzerine gidiyordum kendimce halletmeye calisyordum ama şahane bir birliktelgmz arada oluyordu Dr da kafamı karıştırdı ama ben kendimi biliyorum şimdi tüp ve vajinismus u yaparsam psikljm alt üst olck o yüzden ertldm tüpe karar verdim (sanırım herhalde galiba gibi bir hislere sahibim) dün gtiigmde kan tahlili falan verdim regl günümde muayneye gidicem ondan sonra hersey düzene gircek inşallah ne kadar ilaç alcm falan öyle belli olck

Canim benim cok tesekkur ederim haftaya carsamba biyopsi yapılacak insallah sonuclar iyi cikarsa uzun protokole baslayacagiz cok korkuyorum
merhaba canımm, korkma nolur, smear pazartesi yapılacak bana sonuç gene pozitif olursa banada biyopsi yapılacakmış, ayyy Allah bizim yardımcımız olsun canım, korksakda korkmadan yani korkuyu içimizde saklayarak gidecez ne gerekiyosa başlayacağız

Canim benim bence sende yanlış bisey oldu insallah hicbisey cikmayacak bu ayda bebislerini alacaksin ve 9 ay bırakmayacak seni bebislerin

Günaydın bayanlar. Bu topicde korku, olumsuzluk, gerginlik, endişe gibi negatif kelimeleri kullanmak yasak olsun Düşüncelerimiz ve kullandığımız kelimeler hayatımızı etkiliyor. Umut, sağlık, bebek, gülmek, aşk, sevgi, paylaşmak, huzur, para... ne güzel içim açıldı yazarken bile, bunlar serbest olsun☺ Herkese hayırlı cumalar.

hepsinden gelsinnnn oohhhhh lallalalalalala sanada günaydın canım

iyiyim bende nasıl olayım canım tedaviyi bıraktım maddi yönden sıkıntı yaşıyorum malesef kendimiz deniyoruz olur mı-u olmaz mı allah bilir artık :)

iyiyim bende nasıl olayım canım tedaviyi bıraktım maddi yönden sıkıntı yaşıyorum malesef kendimiz deniyoruz olur mı-u olmaz mı allah bilir artık :)
Canim mersin tipta aciliyor tup bebek ve fiyat uygun olacak, tam bilmiyorum ama 1500-2000 arasi olabilir, ilaclarini sen alicaksin, oraya bir gorunsene

Tüp bebek okadar mi olacak fiyati çok güzel raporsuz mu bu fiyat
Canim devlet hastanesi olunca devlet destekli olacakmis ama daha tam net degillerde fiyat cok olmayacakmis, 3 kere olmaz ise o zaman 3000 lere cikacakmis, ozele gircek o zaman, ilk tup icin ve sehrimde olmasindan dolayi bana cok iyi canim, olur olmaz ama ilk deneyecegim

Ne zaman aciliyo peki canim bu ay tedaviye başlayacaktın galiba

Canim dediklerine gore ocak ayina sarkabilir ama listeye adimi yazdirdim, talepde baya varmis, bide aralik istiyorum ya adet aralik sonu olunca tam baslamis olcam ocak basi iste adetin sonlari olacakda bisiy sorcam, simdi adette cagiriyolar ya ignelere ne zaman basliyolar yaaaa bana tam olayi anlatir misin canim

Canım ben adetin 4.gününe randevu almıştım aynı gün iğnelere başladık. Benimki kısa süreli bi tedavi idi. Ben 10 gün iğne kullandım. Sonra hemen çatlattık. 2 gün sonra yumurta toplandı. 3 gün sonra transfer yapıldı. Tedaviye başladıktan 23 gün sonra gebelik testini yapmıştım. Off ne detay yazdım ya pardon

heehehehhe :) güzel detayladın canım :) benim nasıl olur ne zaman başlar valla merak ve heyecan içersindeyim :)

Canim ben adetin ikinci günü gittim 3.gunu igneye başladım 12.gun yumurtalar toplandı 15.gun transfer oldu canim simdi uzun protokol olacak canim kaliteli yumurta elde edebilmek için allah emeklerimizi bosa cikarmasin canim

Nasılsınız bayanlar...Hiç ses soluk yok kimseden. Hava güzeldi hafta sonunuz iyi geçmiştir umarım. Ben bu hafta açık öğretim sınavına girdim. Bebeksiz geçen yıllarımda boşluktan faydalanıp 2.üniversitemi okumaya çalışıyorum. 4.sınıftayım. Bir de kendime büyükler için boyama kitabı aldım. 2 gündür boyama yapıyorum. 20 yıl oldu sanırım elime boya almaya, zaten yeteneksizim ve zevksizim, renkler acaip uyumsuz oluyor Buarada bir de papağanımız var onu konuşturmaya uğraşıyorum. Ders çalışırken, boya yaparken, yemek yaparken, papağanla oynarken hiç sıkılmıyorum. Ama ayda bir günümüz var bayan arkadaşlarla. O gün yaklaştıkça geriliyorum. Çünkü tek konuşulan şey, çocukları. Okula yeni başlayanlar, yeni doğanlar, dişi çıkanlar, çişini öğrenenler...uyutmuyor diye söylenenler. Hamile olup aldıkları kilodan bahsedip üzülenler..ben ne kadar güçlüyüm ki çok şükür, yalnızlığa bile isyan etmiyorum. Siz de ben de çok güçlüyüz kızlar. Boş konuşanlara aldırış etmeden yolumuza devam edelim. 2016 çok güzel olcak inşallah... Buarada uzun oldu sanırım kusura bakmayın. Içimden geldi paylaşmak istedim...iyi geceler hepinize.

Merhaba kizlar ben de seyrek girebilenlerdenim . Iki sehirde yasayip yogun bi tempodayim. Girince de hevesle okuyorum yazilarinizi.
Rahim duzeltme operasyonundan sonra 2 ay bebek yasagi oluyordu o bitti ama hala bebek yok. Dr umuz da tup bebek yapmamakta israrci. Bir sene daha olmazsa o zaman gel diyor yas da oldu 36 ama bekleyip deniyoruz bakalim. Sizlerin oldugu gibi benim de kafam karisti ve dr a sordum neden direk tüp degil diye, yapalim bitsin o bir yontemdir dedi dogal yol her zaman en iyisidir. Peki dedik bekliyoruz
Ilk 1.5 yil farkli farkli dr lar denedim ilaclar kullandim ve o zamanlar herseye agliyordum psikoloji alt usttu. Simdi tek dr a guvendim kafayi rahatlattim.
Bir dr a inanip devam edebilmek kafa icin en guzeli sanirim.
Cok guzel haberler almayi bekliyorum sizlerden, mersin bulusmasi olursa katilmak isterim ancak sadece cuma ctesi pazar askamlari musaitim :)
Öpüyorum herkesi, iyi haftalaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…