- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.761
Aynen canım allahım yardım etsin sabır versin bize doğru yolu bulurz inşallah canım smear testinde temiz gelir insallahhhhhhhhhh Rabbim yüzümüze baksınvalla canım doktorun birine körü körüne inanmakta sıkıntı, sigara ayrı sıkıntı, offf offf napacaz biz yahuuuu ama hamile olduğumu bilsem ağzıma sürmem yeminleeeeee, tabi öncesinde bırakmak gerekiyor, hayırlısıyla şu smear olayını bir halletsem sonra tüpe başlasam valla rahatlar bırakırım belki
ayyyyyy amiiiiiinnnn inşallaaaaahhh canımmm, sen neler yaptın var mı bir gelişme düşünce araştırma başka bişiy, valla boşluktan böle kafa karışıklığından ne araştırsam napsam patlayacağımAynen canım allahım yardım etsin sabır versin bize doğru yolu bulurz inşallah canım smear testinde temiz gelir insallahhhhhhhhhh Rabbim yüzümüze baksın
Canim benim cok tesekkur ederim haftaya carsamba biyopsi yapılacak insallah sonuclar iyi cikarsa uzun protokole baslayacagiz cok korkuyorumKızlar yazamıyorum buaralar pek. Tedaviye başladın sanırım G gulsahhh01 canım, hayırla kolaylıkla sonuçlansın inşallah.artniyetizm mersin Tıp çok kaliteli ama bu yeni bir birim inşallah çok daha iyi olur. Gürkan beyin adını çok duydum. Sigara ve Detox konusuna gelince aslında sigara içmeyenlerin de Detoxa ihtiyacı var. Destekle ya da doğal bi şekilde. Ben oğluma hamile kalmadan 2 ay önce tamamen doğal beslendim ambalajlı gıdalardan uzak durdum. Ekmek ve hamur işi bıraktım. Maydanoz kürü yaptım. Ve Kaplıcaya gittim Çiftehana. Bikaç kiloda vermiştim. Bilmiyorum etkisi var mıydı ama hamile kalmıştım ilk tüp denememde. Yapsak mı bişiler acaba
Canim işte biz tüp e karar vermistik vajinismus çıktı zaten vardı da ben üzerine gidiyordum kendimce halletmeye calisyordum ama şahane bir birliktelgmz arada oluyordu Dr da kafamı karıştırdı ama ben kendimi biliyorum şimdi tüp ve vajinismus u yaparsam psikljm alt üst olck o yüzden ertldm tüpe karar verdim (sanırım herhalde galiba gibi bir hislere sahibim) dün gtiigmde kan tahlili falan verdim regl günümde muayneye gidicem ondan sonra hersey düzene gircek inşallah ne kadar ilaç alcm falan öyle belli olckayyyyyy amiiiiiinnnn inşallaaaaahhh canımmm, sen neler yaptın var mı bir gelişme düşünce araştırma başka bişiy, valla boşluktan böle kafa karışıklığından ne araştırsam napsam patlayacağım
merhaba canımm, korkma nolur, smear pazartesi yapılacak bana sonuç gene pozitif olursa banada biyopsi yapılacakmış, ayyy Allah bizim yardımcımız olsun canım, korksakda korkmadan yani korkuyu içimizde saklayarak gidecez ne gerekiyosa başlayacağızCanim benim cok tesekkur ederim haftaya carsamba biyopsi yapılacak insallah sonuclar iyi cikarsa uzun protokole baslayacagiz cok korkuyorum
Canim benim bence sende yanlış bisey oldu insallah hicbisey cikmayacak bu ayda bebislerini alacaksin ve 9 ay bırakmayacak seni bebislerinmerhaba canımm, korkma nolur, smear pazartesi yapılacak bana sonuç gene pozitif olursa banada biyopsi yapılacakmış, ayyy Allah bizim yardımcımız olsun canım, korksakda korkmadan yani korkuyu içimizde saklayarak gidecez ne gerekiyosa başlayacağız
ayyyyy inşallah hepimiz canımmm inşallaaaahhhhCanim benim bence sende yanlış bisey oldu insallah hicbisey cikmayacak bu ayda bebislerini alacaksin ve 9 ay bırakmayacak seni bebislerin
hepsinden gelsinnnn oohhhhh lallalalalalalaGünaydın bayanlar. Bu topicde korku, olumsuzluk, gerginlik, endişe gibi negatif kelimeleri kullanmak yasak olsunDüşüncelerimiz ve kullandığımız kelimeler hayatımızı etkiliyor. Umut, sağlık, bebek, gülmek, aşk, sevgi, paylaşmak, huzur, para... ne güzel içim açıldı yazarken bile, bunlar serbest olsun☺ Herkese hayırlı cumalar.
iyiyim bende nasıl olayım canım tedaviyi bıraktım maddi yönden sıkıntı yaşıyorum malesef kendimiz deniyoruz olur mı-u olmaz mı allah bilir artık :)azcık smear sonucundan moralim bozuk canım, üniv. hastanesinde tüp bebeğe bakacak 2 doktor var canım, ben gürkan hocayla görüşebildim, aralıkta hasta alımı olmaz ise ocağa alım başlar dedi ama tam net konuşmuyorlar fakat gördüğüm kadın doğum katını ikiye ayırmışlar tüp bebek kısmı ayırmışlar, herşeylerimiz geldi dedi doktor, embriyologda geldi dedi işte bi hasta alımı kaldı geriye bu arada sen nasılsın
Canim mersin tipta aciliyor tup bebek ve fiyat uygun olacak, tam bilmiyorum ama 1500-2000 arasi olabilir, ilaclarini sen alicaksin, oraya bir gorunseneiyiyim bende nasıl olayım canım tedaviyi bıraktım maddi yönden sıkıntı yaşıyorum malesef kendimiz deniyoruz olur mı-u olmaz mı allah bilir artık :)
Tüp bebek okadar mi olacak fiyati çok güzel raporsuz mu bu fiyatCanim mersin tipta aciliyor tup bebek ve fiyat uygun olacak, tam bilmiyorum ama 1500-2000 arasi olabilir, ilaclarini sen alicaksin, oraya bir gorunsene
Canim devlet hastanesi olunca devlet destekli olacakmis ama daha tam net degillerde fiyat cok olmayacakmis, 3 kere olmaz ise o zaman 3000 lere cikacakmis, ozele gircek o zaman, ilk tup icin ve sehrimde olmasindan dolayi bana cok iyi canim, olur olmaz ama ilk deneyecegimTüp bebek okadar mi olacak fiyati çok güzel raporsuz mu bu fiyat
Ne zaman aciliyo peki canim bu ay tedaviye başlayacaktın galibaCanim devlet hastanesi olunca devlet destekli olacakmis ama daha tam net degillerde fiyat cok olmayacakmis, 3 kere olmaz ise o zaman 3000 lere cikacakmis, ozele gircek o zaman, ilk tup icin ve sehrimde olmasindan dolayi bana cok iyi canim, olur olmaz ama ilk deneyecegim
Canım ben adetin 4.gününe randevu almıştım aynı gün iğnelere başladık. Benimki kısa süreli bi tedavi idi. Ben 10 gün iğne kullandım. Sonra hemen çatlattık. 2 gün sonra yumurta toplandı. 3 gün sonra transfer yapıldı. Tedaviye başladıktan 23 gün sonra gebelik testini yapmıştım. Off ne detay yazdım ya pardonCanim dediklerine gore ocak ayina sarkabilir ama listeye adimi yazdirdim, talepde baya varmis, bide aralik istiyorum ya adet aralik sonu olunca tam baslamis olcam ocak basi iste adetin sonlari olacakda bisiy sorcam, simdi adette cagiriyolar ya ignelere ne zaman basliyolar yaaaa bana tam olayi anlatir misin canim
heehehehhe :) güzel detayladın canım :) benim nasıl olur ne zaman başlar valla merak ve heyecan içersindeyim :)Canım ben adetin 4.gününe randevu almıştım aynı gün iğnelere başladık. Benimki kısa süreli bi tedavi idi. Ben 10 gün iğne kullandım. Sonra hemen çatlattık. 2 gün sonra yumurta toplandı. 3 gün sonra transfer yapıldı. Tedaviye başladıktan 23 gün sonra gebelik testini yapmıştım. Off ne detay yazdım ya pardon
Canim ben adetin ikinci günü gittim 3.gunu igneye başladım 12.gun yumurtalar toplandı 15.gun transfer oldu canim simdi uzun protokol olacak canim kaliteli yumurta elde edebilmek için allah emeklerimizi bosa cikarmasin canimCanim dediklerine gore ocak ayina sarkabilir ama listeye adimi yazdirdim, talepde baya varmis, bide aralik istiyorum ya adet aralik sonu olunca tam baslamis olcam ocak basi iste adetin sonlari olacakda bisiy sorcam, simdi adette cagiriyolar ya ignelere ne zaman basliyolar yaaaa bana tam olayi anlatir misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?