- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.781
Canim doktorlar normalde yastan dolayi hemen başlamak isterler neden sizde bekliyo lar tabiki normal olması en iyisi ama yani yaş geçiyo yumurta rezervi azalıyor insallah hemen hamile kalirsin bende çok doktor gezdim şimdi tek doktorum var ve ben doktoruma çok güveniyorum beni dinliyor ve sorularımı cevaplıyor bu benim için çok onemliydiMerhaba kizlar ben de seyrek girebilenlerdenim . Iki sehirde yasayip yogun bi tempodayim. Girince de hevesle okuyorum yazilarinizi.
Rahim duzeltme operasyonundan sonra 2 ay bebek yasagi oluyordu o bitti ama hala bebek yok. Dr umuz da tup bebek yapmamakta israrci. Bir sene daha olmazsa o zaman gel diyor yas da oldu 36 ama bekleyip deniyoruz bakalim. Sizlerin oldugu gibi benim de kafam karisti ve dr a sordum neden direk tüp degil diye, yapalim bitsino bir yontemdir dedi dogal yol her zaman en iyisidir. Peki dedik bekliyoruz
Ilk 1.5 yil farkli farkli dr lar denedim ilaclar kullandim ve o zamanlar herseye agliyordum psikoloji alt usttu. Simdi tek dr a guvendim kafayi rahatlattim.
Bir dr a inanip devam edebilmek kafa icin en guzeli sanirim.
Cok guzel haberler almayi bekliyorum sizlerden, mersin bulusmasi olursa katilmak isterim ancak sadece cuma ctesi pazar askamlari musaitim :)
Öpüyorum herkesi, iyi haftalaaaaar
Insallah doğal olur canim bebegin seni çok bekletmEden gelir canimOnce ille dogal yol diyor bulent bey. Deneyelim bakalim biraz dedik biz de. Tup hem psikolojik hem maddi olarak zor sizlerden de dinledigim üzere
Bekliyoruz bakalim, rezervlerim kotu degilmis ortaymis esimin ise iyiymis spermleri. Uyduk doktora :)
Insallah doğal olur canim bebegin seni çok bekletmEden gelir canim
Ben de Bülent hocanın hastasıyım canım. Benim de rahim genişletildi. Bu ilk adetim. Gelecek ayki adetten sonra doğal deneme sürecine başlıycaz. Size 1 sene mi deneyin dedi. Benim yaş 31 ama rezerv kötü. Beni ancak mayısa kadar bekletir diye düşünüyorum. Ama Bülent Hoca ne derse benim için kuraldır, eşim de ben de hocanın önerilerini çok önemsiyoruzOnce ille dogal yol diyor bulent bey. Deneyelim bakalim biraz dedik biz de. Tup hem psikolojik hem maddi olarak zor sizlerden de dinledigim üzere
Bekliyoruz bakalim, rezervlerim kotu degilmis ortaymis esimin ise iyiymis spermleri. Uyduk doktora :)
fiyatlar çok uygun hadi bakalım inşallah iyi olurCanim mersin tipta aciliyor tup bebek ve fiyat uygun olacak, tam bilmiyorum ama 1500-2000 arasi olabilir, ilaclarini sen alicaksin, oraya bir gorunsene
İnsallah canimda su aralar moralim bozuk, bir virus varmis bugun baska doktor daha dedi ama sonuclar 1 aya cikacakmis, bu durumda tup bebek olabilecek mi olursa dogru mmu olcak offfffffiyatlar çok uygun hadi bakalım inşallah iyi olur
Ben de Bülent hocanın hastasıyım canım. Benim de rahim genişletildi. Bu ilk adetim. Gelecek ayki adetten sonra doğal deneme sürecine başlıycaz. Size 1 sene mi deneyin dedi. Benim yaş 31 ama rezerv kötü. Beni ancak mayısa kadar bekletir diye düşünüyorum. Ama Bülent Hoca ne derse benim için kuraldır, eşim de ben de hocanın önerilerini çok önemsiyoruz
Canim ya ne virüsü bu ya canim önce bunu netleştir sonra tüp bebeğe başla çünkü allah korusun bebegin tutunmasina engel olmasın canim ya insallah kotu bisey cikmayacak canimİnsallah canimda su aralar moralim bozuk, bir virus varmis bugun baska doktor daha dedi ama sonuclar 1 aya cikacakmis, bu durumda tup bebek olabilecek mi olursa dogru mmu olcak offffff
Ay inşallah ya, benim de umudum bu yönde. Doğal ve çok sağlıklı bir hamilelik...Senin operasyon hangi ayda yapıldı canım...bir de benim regl yoğunluğu artmış önceden kanama az olurdu şuan çok. Iyi bişe sanırımBende de rezervler iyi de sayilmaz kotu de ama yine de once bi deneyin dedi. Ama ben de 1 yil bekleyebilecegimi sanmiyorum :) daha once bir arkadasin kuzenine yapti ayni operasyonu 3. Ayda hamile kaldi hem de 9 yil bebeksizlikten sonra.
Darısı bizlere olur ins
Canım çok çok geçmiş olsun tedavisi ne şekilde olacak.İnsallah canimda su aralar moralim bozuk, bir virus varmis bugun baska doktor daha dedi ama sonuclar 1 aya cikacakmis, bu durumda tup bebek olabilecek mi olursa dogru mmu olcak offffff
Canim kanserCanim ya ne virüsü bu ya canim önce bunu netleştir sonra tüp bebeğe başla çünkü allah korusun bebegin tutunmasina engel olmasın canim ya insallah kotu bisey cikmayacak canim
walla canım benimde kafam karıştı, şimdi doktor araştırdım, yenişehir hastanesi çok yakın bana bi kaç güne oraya gidip bu virüsle alakalı görüşcem ona göre netleşcem, kanser riskimde varmışCanım çok çok geçmiş olsun tedavisi ne şekilde olacak.
Şifa diliyorum canım sana çok geçmiş olsun. Tüpten önce senin ve rahminin sağlığı önemli tabiki. Tüp olayını bikaç ay daha ertele canım. Bu durumuna yoğunlaşarak tedavisine bakman en hayırlısı sanırım. Kendine iyi bak aklına olumsuz şeyler getirme cnm.Canim kanser
walla canım benimde kafam karıştı, şimdi doktor araştırdım, yenişehir hastanesi çok yakın bana bi kaç güne oraya gidip bu virüsle alakalı görüşcem ona göre netleşcem, kanser riskimde varmışonun için testin sonucunu 1 ay bekleyemem birde tüpe aysonu ocak başı başlanacaktı onun içinde acilen bişiyler yapmam lazım, şu an gittiğim doktorun verdiği ilaçlara başladım ama sonucun 1 aya çıkmasını beklemeden yenişehir hastanesinde ki mehmet ergün eser ona gidicem, test sonucunu hemen verip ona göre plan yaptırırsa süper olacak
Selam.Ben okudum ama çok net anlayamadım.Tekrar smear yapılacaktı sonuç pozitif mi çıktı yine?İnsallah canimda su aralar moralim bozuk, bir virus varmis bugun baska doktor daha dedi ama sonuclar 1 aya cikacakmis, bu durumda tup bebek olabilecek mi olursa dogru mmu olcak offffff
Canim benim inşallah iyi sonuç alırsın . Üzüldüm şimdi açıkçası Rabbim yardımcımız olsun . Dualarimdasın canımCanim kanser
walla canım benimde kafam karıştı, şimdi doktor araştırdım, yenişehir hastanesi çok yakın bana bi kaç güne oraya gidip bu virüsle alakalı görüşcem ona göre netleşcem, kanser riskimde varmışonun için testin sonucunu 1 ay bekleyemem birde tüpe aysonu ocak başı başlanacaktı onun içinde acilen bişiyler yapmam lazım, şu an gittiğim doktorun verdiği ilaçlara başladım ama sonucun 1 aya çıkmasını beklemeden yenişehir hastanesinde ki mehmet ergün eser ona gidicem, test sonucunu hemen verip ona göre plan yaptırırsa süper olacak
saol canım inşallah iyi çıkar bakalım şimdi tekrar smear yaptırdım ama sonuç 1 aya dediler ama ben beklemeyeceğim o kadar, haftaiçi başka hastaneye gidip sonucu hemen elde edecem tekrar pozitif çıkarsa ertelerim bide doktorun dediğine göre ertelerim eğer sorun olmaz ise bakalım yaptırcam sanırım, aaayyy walla kafam bi milyonŞifa diliyorum canım sana çok geçmiş olsun. Tüpten önce senin ve rahminin sağlığı önemli tabiki. Tüp olayını bikaç ay daha ertele canım. Bu durumuna yoğunlaşarak tedavisine bakman en hayırlısı sanırım. Kendine iyi bak aklına olumsuz şeyler getirme cnm.
saolasın canım inşallah iyi çıkar bakalım, esirgeme dualarını canım AMİİİİNNNNNNCanim benim inşallah iyi sonuç alırsın . Üzüldüm şimdi açıkçası Rabbim yardımcımız olsun . Dualarimdasın canım
şimdi smear alındı ama doktor eski sonuca göre yorum yaptı ve yeni alınan smear pozitif olursa ona göre bakacaklar duruma belki biyopsi yada şu an ilaca ve fitile başladım belki yeterli olacak, şu an sıcağı sıcağına bilemiyorum bende cnımSelam.Ben okudum ama çok net anlayamadım.Tekrar smear yapılacaktı sonuç pozitif mi çıktı yine?
Yarın dananin kuyruğu kopacak benim. İçinde bakalım laparoskopi mi tup bebek mi kesinlesecek inşallah laparoskopi ye gerek kalmazsaolasın canım inşallah iyi çıkar bakalım, esirgeme dualarını canım AMİİİİNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?