Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ah ahh ne zormuş bu isler rahime girilemedi bile ne varsa içerde ayy kucucuk bedenimde olmayan şey yok heralde off bunaldim ben çok skldm tup bebek bile olamaz bana nasıl yerlestircekler girilmiyor ki rahime çetin ceviz çıktı benimki

Canım steril olma konusunda çok haklısın. Çalışanlar için bazen wc sorun oluyor ya da AVM de falan. Ayrıca havuz da çok tehlikeli yaz aylarında. Ama Çamaşır suyu çok da sağlıklı değil sanırım. Ben en aza indirgedim çamaşır suyu olayını. Zaten nefes bile alamıyorum çamaşır suyu kullanınca. Ayrıca Özel bölgede akıntı kaşıntı olduğunda da sirkeli su ile temizliyorum. Bana bir Dr tavsiye etmişti. Iç çamaşırlarını yıkarken de yumuşatıcı kullanmıyorum, deterjanı çok az koyup sirke de döküyorum makinanın içine 90 derecede tabiki . Bebek sahibi olmakla ilgili araştırma yaparken doğal yaşamanın önemini fark edip hayatımdan deterjanı azalttım. Şimdi şişe şişe sirke alıyorum. Temizlikte de kullanıyorum. Evi sirkeli su ile siliyorum. Arkadaşlar bana artık organik diyorlar, sirke görünce beni hatırlıyorlarmış

Haklisin canim heleki evllendikten sonra biz bayanlar daha hassas oluyoruz aslinda, eskiden onemsemezdim, disarda da girerdim wc ye, nolacakki derdim icimden, amam nolacamis gordum simdi, sirke en iyi sokucu temizleyici aslinda ama kokusuna dayanamiyorum ben midem bulaniyo o kokuda icim kalkiyo nasill kullancam yaaa

Canim yaaa aanasini satam ulen bize ne zor islemler yahu ivirzivir ugrasiyos yahuuuu suyundanda koyacam az kaldi, yakinda deli doktoru paklayacak

selam..sulu usg için mi giriş olmadı? Laporoskopi dedi mi tayfun bey? Ben de Ocak ayında hem laporoskopi hem de histeroskopi olacam kısmetse bakalım..Hem rahim şeklim bozuk hem de tüpün biri problemli

Nasıl girilmedi canim ben bi kere yaptirdim şimdi bidaha yapacak biyopsi den korkuyorum bende

Neden yapılamadı canim benimde tayfun doktorum yarın yapacak siz ne yapacaksiniz bugün gorusecektin
Sulu usg yapilacakti olmadı ama . Rahime bişey sokuyorlar ya o alet giremedi Utanıyorum doktordan ya çok acı çekiyorum adamcagizı ugrastiriyorum Allah sabır versin zor iş

Sulu usg yapilacakti olmadı ama . Rahime bişey sokuyorlar ya o alet giremedi Utanıyorum doktordan ya çok acı çekiyorum adamcagizı ugrastiriyorum Allah sabır versin zor iş
Canım bu sorun psikolojik mi yoksa fiziksel bir sıkıntı mı var. Yani çok özür dilerim eşinle de özel anlarınızda sorun var mı. Ben de önceleri muayene olmakta çok zorlanıyordum, rahim filmi çektirdim bağıra çağıra, kürtaj oldum anestezi almadan hepsi çok zordu. ama şimdi o korku geçti çok şükür. Başkentteki tüm tüpcü drlara muayene oldum hepsi çok kibar ve incitmemek için çok çabalıyorlar.

Canim ben psikolojik sanıyordum değilmiş nodul varmış ben de birde ıltihap çıktı p da acı veriyormus belli noktalarda çok acı çekiyorum.mesela geçen muayeneden sonra 4 gün falan adet sancısı gibi ağrım oldu. Eşimle de zor oluyor 2 aydır özellikle önceleri yumurtama günlerini hiç kaçırmazdim acı ceksemde yapardım şimdi nasıl. Olsa olmuyor boşuna acı çekiyorum diye kaciyorum. Biliyorum yanlış yapıyorum ama sanırım psikolojim bozuldu iyice

Çok zor bir durum canım. Ben de öyleydim resmen kaçıyordum. Iltihap varken zaten tam bir işkence. ama son zamanlarda daha iyiyim. Daha doğrusu ben geçen yıl sezeryanla doğum yaptım ondan sonra bu sorun da geçti, adet sancısı da geçti. Sen de operasyonlardan sonra rahatlarsın inşallah canım. Sorun geçmezse de çift olarak cinsel terapi almak da fayda var. Çünkü özel alandaki sıkıntı insanı gergin yapıyor. Tecrübe edildi

Evet benim açından sknti yok da es için problem canım senin doktorun kimdi baskentte

Evet benim açından sknti yok da es için problem canım senin doktorun kimdi baskentte
Ben gayet bencilim bu konuda, benim de hakkım mutlu olmaaakBenim doktorum Bülent Bey canım. Geçen ay histrskp oldum ocak ayını bekliyorum bebek çalışmaları için. Buarada geçen yıl doğumdan sonra oğlumu kaybettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…