Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Aa çok üzüldüm canım Allah sabır versin. İnşallah ocak ayında hersey istediğin gibi olur. Ben de o aşamaya bi geçebilsem. Laparoskopi ye karar vermem gerekiyor veremedim ama .bugun adanadaydim tayfun bey dedi ki bana sen kumral ada misin ayy evet dedim . Oraya gittiğimde böyle etrafa Baki ben de mi desem sen smay misin gulsahhh01 misin çabuk söyle diye

Ben eylul basinda oldum. Bugün regl belirtileri basliyor malesef hic sekmeden 28 gunde bir. Bende de kanama yogunlasti ama iyi bişi mi bu bilmiyorum

O nerden biliyomus ya ya tanıssak oraya gittigimizde birbirimize konusurduk canim bana biyopsi dedi smear demedi sulu usg yapacak mis sonra biyopsi iki haftaya kadar sonuc cikar sonra uzun protokol baslariz dedi canim bide ben tayfun beye çok güveniyorum ne derse yapıyorum sende ona güveniyorum bence onun dediğini yap canim

Canim ben de güveniyorum sevdim de doktorumu ben öyle herkese ısınamam. Laparoskopi olmak istemiyorum ama olmak zorundayım korkuyorum yumurtaliklarim zarar görür diye

Emin ol onlar daha çok dikkat ederler canim bide bunlar tup bebek doktorları iki misli dikkat ederler amh in kaçtı senin canim
Amh 4 mu ne canım . Ama 3 adet çikolata kistim var onlar alınacak tüpümde şişme olabilirmis sağ tup pek de iyi değilmiş gidici gibi . Sol tup de gidebilir ayy ne bilim kafam çok karisik

Amh 4 mu ne canım . Ama 3 adet çikolata kistim var onlar alınacak tüpümde şişme olabilirmis sağ tup pek de iyi değilmiş gidici gibi . Sol tup de gidebilir ayy ne bilim kafam çok karisik
Canim bende şimdi doktorun yanından çıktım polip varmış pazartesi hitereskopi yapacakmis ilki kimyasal olunca buna bakmam lazım dedi geceki sulu usg de hicbisey yoktu canim simdi bende gordum

Canim bende şimdi doktorun yanından çıktım polip varmış pazartesi hitereskopi yapacakmis ilki kimyasal olunca buna bakmam lazım dedi geceki sulu usg de hicbisey yoktu canim simdi bende gordum
Ay canım pazartesi bana da gün verdi histeroskopi için ama bana dedi ki bayilmisken laparoskopi de yapalım dedi . Korkulu rüya oldu şu laparoskopi. Olmak istemiyorum kimse beni yonlendirmiyor tek başıma karar veremiyorum eşim ailem herkes bana birakti

Laparoskopi emin ellerde yapildigi surece korkacak birsey degil ki
Bana da bayiltma falan diyince korkmustum ama gece hastanede kalmaya bile gerek yok dedi. Keyfi kaldım bir gece.
Korkulacak birsey yok

Laparoskopi emin ellerde yapildigi surece korkacak birsey degil ki
Bana da bayiltma falan diyince korkmustum ama gece hastanede kalmaya bile gerek yok dedi. Keyfi kaldım bir gece.
Korkulacak birsey yok
Sende mo laparoskopi oldun canım kim yaptı peki. Benim sinirlerim çok bozuldu yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum . Eşim bana birakti ailem bana birakti fikir bile vermiyorlar kafayı yicem

Sabah 9 da yapacağız bana öyle dedi hemen cikarsin dedi canim bak buz zorlu bir yoldan geçiyoruz be is icin cok uğraşıyoruz ve bebek tutunsun diye doktorlar bizi yönlendiriyor bizde onların dediğini yapıyoruz bana dediki ilki negatif olmasaydı ben yaptırmaz dim ama ilki negatif bunu yapıp ona göre baslayacagiz bende kabul ettim işte canim

Sende mo laparoskopi oldun canım kim yaptı peki. Benim sinirlerim çok bozuldu yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum . Eşim bana birakti ailem bana birakti fikir bile vermiyorlar kafayı yicem

Evet cnm, beskentte bulent bey yapti. Hic korkulacak bir durum degil. Bi kac saat yatar eve gidersin dedi ama ben de senin gibi sonucta ameliyat diye gerildim ozel oda istedim annemle esimle kaldim. En son gece nerdeyse kalkin gidelim evimize diyecektim araba bile kullanabilirdim o derece iyiydi.
Sonucta da operasyonu izletti, su an kafam gayet rahat acabalar yok. Hic bilmedigimiz yapisikliklar vardi onlar acildi.
Rahat olun, iyi bir merkezde iyi bir dr la iciniz rahat olsun hocam.

Cok gecmis olsun . Sende mi endometriozissin neden laparoskopi yapıldı canım sana. Benim doktorum tayfun bey buarada . Şuan evdeyim ise de gitmedim sAlak salak ağlayıp duruyorum sinirden karar veremiyorum diye

Cok gecmis olsun . Sende mi endometriozissin neden laparoskopi yapıldı canım sana. Benim doktorum tayfun bey buarada . Şuan evdeyim ise de gitmedim sAlak salak ağlayıp duruyorum sinirden karar veremiyorum diye
o kararsızlık bende de var canım, hele sağdan soldan bişiy duyayım daha kararsızlaşıyorum eğer karar verdiğimin sonucu kötü çıkarsa bak ötekini seçmedim böle oldu diye kendime kızıyorum, ama bu sefer artık valla keseye aklıma en yatkına gidicem, hayırlısı ile bugün şu smear için tekrar doktora gideyim sonuçları düzgün gitsin mersin tıp da başlayacam valla kesin karar :)

Yok benim daha onceki ameliyattan dolayi yapısiklik olabilir diye dusundu sanirim dr. Tuplerde de suphelendigi bir durum vardi ama acmadan anlayamam dedi. Suphesinde de hakli cikti. Inan kendini yipratacak bir durum degil. Bence su anda sen kendine daha cok zarar veriyosun.

Insallah bir an evvel temiz sonucunu alirsiniz

Kizlar ya bende polip çıktı pazartesi hitereskopi olacağım anestezili daha önce yoktu bide doktor bundan dolayı bebek tutmamis olabilir dedi bakacağım dedi korkuyorum ya bende hicbisey yokken kist çıktı rahmin üstünde miyom var şimdide polip çıktı daha neler çıkacak bılmıyorum doktora da söyledim offff

Bende çıkanlar
1. 3 adet çikolata kisti
2.hidrosalpinks şüphesi
3.rahim ağzında yapışıklık ya da polip olabilirmis
4.noduller
Çikolata kisti görünen tarafı açınca kimbilir içerisi nasıl .hayırlısı olsun canım. Bizim bebisler çok kıymetli olcak bu gidisle

Ouff off bendede ayni sorunlar vardi. Kistde vardi rahim agzida yapisikti ama bunlar bsey deil kizlar histeroskopide kolay korkmayin uyutuyolar zaten uyaninca serumda takili oluyo. Yanii ayikinca aci bile yok. Sıkıntı yapmayin. Ben yasadim histeroskopi. Bulent bey yapmisti allah razi olsun basarilida gecti. Sabah oluyosun ögleden sonra cikiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…