Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Hersey oluyo bitiyoda mevzu derin olunca yüzecek heves kalmiyo. Valla yeminle ben yoruldum. 4ncü denemeyi gözüm kesmiyo kizlar. Sanki bdaha yapsam yine kimyasal yine kimyasal olacakmis gbime geliyo. Bi kumardayimda zar atiyorum, ya tutacak ya tutmayacak. Esimden evimden evliligimden uzaklastim, sanki herseye kirildim. Toplum icine bile cikmak istemiyorum. Herkes colugunu cocugunu anlatiyo. Valla ciddi ciddi biriyle bir araya gelip toplaninca o ortamda hep bi dogum hikayesi, hep bi bebek bakimi, yok yurudu yok dişi cikti, yok sehpayi düt düt yapip halinin ustunde sürdü.... hep bi hikaye .. sıkıldım milletin eniğini cülüğünü dinlemekten diyip eşime hircinlaşiyorum. 1 sene ara vericem. Toparlanana kadar tedaviye gitmicem. Normalde bu reglimden sonra genetik taniya gitmem gerekiyo ama hazır degilim.

Cenem düştü..

Bugün doluyum heralde. Günler arabesk

Oluyor öyle insana arada bir canım biz okulda tuvalet egitimlerini de dinledik şimdi krese gectik bana evde oturmak hiç yaramadı bütün gün stresten evi supurdum

Yapma ya canim bendede miyom solda kist ve sol taraf çok tembel ilk tedavide solda hiç yumurta yoktu 7 tane nin hepsi sağdaki lerdi

Hitereskopi de bunlar düzeliyor mu canim yani bende ki polip Gidecekmi ne yapacaklar off ya ilk başta hicbisey yok ken şimdi birsürü şey çıktı ya esimdede bendede sorun bitmiyo

Canim hepimiz öyleyiz benim abimin ikincisi doğdu çok seviyorum ikisinide ama içim çiz ediyo görümcem evlenir evlenme bir tane yi yaptı arka arkaya evlendik biz daha uğraşıyoruz canim valla bende yoruldum hemde çok ama bizim zamanımız yok bir senede olmazsa bidaha çocuk için ugrasamiyacagiz esimden dolayi

Gulsahhh01 canım. Pazartesi yapilacakti bana ben vazgeçtim 1 ay daha zaman istedim. Beni evde bayiltsalar sonra Tayfun beye götürseler ben olsam çıksam

Gulsahhh01 canım. Pazartesi yapilacakti bana ben vazgeçtim 1 ay daha zaman istedim. Beni evde bayiltsalar sonra Tayfun beye götürseler ben olsam çıksam
Canim neden bekletiyosun yap kurtul işte valla bende çok korkuyorum zor ya ne yapabilirim bilmiyorum deli gibi korkuyorum sonra diyorum bebisim sağlıklı gelsin de ben razıyım bunlara

artniyetizm merhaba canim bi kac gundur giremiyodum. Noldu bu testler bugun bdaha vericem yazmissin. Eee kac gunde cikacakki sonuc.
Canim merhqba gittim doktora diyorki bu test yanlis bu smear degil 3-4 gune cikacak sonuc, doktor tup bebekde de bi sorun gormedi yaptir dedi icini karartma dedi, adam cok rahatlatici konustu bide bosuna antibiyotik alma dedi, sonucu bekleyecem ama varya deli gibi camasir suyu kullanir oldum, psikolojimi bozdular

Canim neden bekletiyosun yap kurtul işte valla bende çok korkuyorum zor ya ne yapabilirim bilmiyorum deli gibi korkuyorum sonra diyorum bebisim sağlıklı gelsin de ben razıyım bunlara
Ay canım ben histereskopi den hiç korkmuyorum sen de korkma ben laparoskopi den korkuyorum
Ya tayfun beyle konuşunca hemen olasım geliyor eve gelince fikrim değişiyor .

Canimsin korkma bak yillarca tedavi gordum bisiy bulamadilar ilk adanaya basladigimda hoooop direk polip var dedi doktor ameliyat dedi ben sok :) sonra ameliyat oldum hic sorun yok ameliyatta sorunsuz gayet guzel

Ben de çok kızıyorum o çok konuşanlara... Girdiğim ortamlardan sıkılıyorum,insanlar çok sığ konuşacak başka konuları yok sanki. Ya da bana mı öyle geliyor acaba. Yalnızken ya da eşimle beraberken daha mutluyum. İnsanlardan uzaklaştım.

Hitereskopi de bunlar düzeliyor mu canim yani bende ki polip Gidecekmi ne yapacaklar off ya ilk başta hicbisey yok ken şimdi birsürü şey çıktı ya esimdede bendede sorun bitmiyo
Aslinda histeroskopi basarisiz tup bebek denemelerinin ardindan rahmin icini gormek icin yapiliyo. Sorun varsada onariyolar o anda. Benim rahim agzi kapaliydi ve rahim ici yapisikti onardilar. Ama miyom polip onun hakkinda bilgim yok canim. Aynen yha hic sorun bitmiyo gulsah. Valla bu ise girmeden bu kadar derdim yoktu diorum tovbe yarabbim

Aynen canim bende valla yalnizken daha mutluyum

Cok g

Can smear testn nasıl cikti
Canim bugun yapildi bi tane daha ama bu doktor onceki dogru degil hem bu smear sonucuda degil emin misin smear aldiklarina dedi, sende bisiy yok dedi muayenede, icimi rahatlatti, en gec 1 haftaya sonuc cikacak bide ilaclari kullanma dedi, diger doktor antibiyotik vermisti bosuna kullsndim, tup bebeginede basla dedi sorun yokmus

Canimsin korkma bak yillarca tedavi gordum bisiy bulamadilar ilk adanaya basladigimda hoooop direk polip var dedi doktor ameliyat dedi ben sok :) sonra ameliyat oldum hic sorun yok ameliyatta sorunsuz gayet guzel
Bende de polip işte hitereskopi olacam inşallah sonuclari mız güzel olur sen ne yaptin canim bugun doktora gidiyodun

Bende de polip işte hitereskopi olacam inşallah sonuclari mız güzel olur sen ne yaptin canim bugun doktora gidiyodun
Gittim canim sonucun yanlis oldugunu hatta bu testin smear olmadigini soyledi smear aldi engec 1haftaya cikicak, gonul rahatligiyla git tup bebek yaptir dedi ilaclari icme dedi

Canim polip alacaklar hatta onu biyopsi ye gonderecek bana öyle dedi canim valla ben bekaret ne kist ne başka bişey yoktu şimdi neler çıktı hocam başka bişey cikacakmi dedim lütfen çıkmasın artık dedim insallah sonu iyi olacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…