- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.861
Ayy cok sevindim canim tabiki muayene ile anlardi bisey olduğunu insallah bebisin tutunacak sana canim :) peki nerde yaptiracaksin canimGittim canim sonucun yanlis oldugunu hatta bu testin smear olmadigini soyledi smear aldi engec 1haftaya cikicak, gonul rahatligiyla git tup bebek yaptir dedi ilaclari icme dedi
Canim saoll insallah valla :) burda mersinde su an karar butceye gore bir terslik olmaz ise aralik sonu baslatirlarsa bende ilk denememe baslayacagim, insallah ilk ve son olurAyy cok sevindim canim tabiki muayene ile anlardi bisey olduğunu insallah bebisin tutunacak sana canim :) peki nerde yaptiracaksin canim
Insallah canim maddi ve manevi çok zor canim allah yardimcimiz olsunCanim saoll insallah valla :) burda mersinde su an karar butceye gore bir terslik olmaz ise aralik sonu baslatirlarsa bende ilk denememe baslayacagim, insallah ilk ve son olur
Aynen canim insallahInsallah canim maddi ve manevi çok zor canim allah yardimcimiz olsun
Gunaydin canim nasilsingünayyyyydddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn hanımlaaaarrrr :)
Günaydiiiinnn.. yakın olsakta sabah kahvesine toplansak eyiydigünayyyyydddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn hanımlaaaarrrr :)
bugün enerjik kalktım canım, sanırım dünkü doktorun motive konuşması rahatlattı beni, kızıyorum bazı doktorlara sorunun var ise daha tatlı dille anlatmaları lazım ama dünkü saolsun :) sen nasılsın canımGunaydin canim nasilsin
ayyyyy süper olurdu canımmmm :) çalışıyorum amaGünaydiiiinnn.. yakın olsakta sabah kahvesine toplansak eyiydi
beeeeennnnnnToplanalim kızlar bana uyar mersinde olanlar kim burda
Ahahajahhaha dimi cok tatli. Banada esim yollamisti bu resmi ayni sana benziyo die (kaşlar saclardan dolayi)derino senin profil resmindeki kızın o suratı görünce kaşlarım küçük emraha dönüyo yüzüm üzgün hale bürünüyo yiyesim geliyo bu kızı çok tatlı sıpaaaaaa
bi ara bakayım instagramda ne şekilmiş bu tatlı sıpaaaaAhahajahhaha dimi cok tatli. Banada esim yollamisti bu resmi ayni sana benziyo die (kaşlar saclardan dolayi)
:)) videolari felanda var instgramda "Breanna Youn" muydu neydi adi.
süpersin :) bu kararsızlık demeyelim emin olmak kendinden :) bide daha huzurlu evlenmişsindirNe cins bi insanım ben ne kadar kararsizim. Kızlar biz eşimle nikah günü aldık o gün geldi vazgeçtim gitmedim1 hafta sonra daha hazir hissettim O ZAMAN evlendim
Hiç iyi bişey değil ama bak sağlığım için bir karar veremiyorumsüpersin :) bu kararsızlık demeyelim emin olmak kendinden :) bide daha huzurlu evlenmişsindir
Canim saglik icin gercekten hepimiz kararsiziz, bak kendimden daha yeni ornek bi tahlil yaptiriyorum saglik ocaginda kanser olabilirsin diyolar baska doktora gidiyorum direk kanser diyo, en son birine daha gittim sacmalamasinlar diyo, saglik icin gercekten zor karar vermek, hele bizim igne ipligine bagli bebislerimiz olunca karar cooookk zorHiç iyi bişey değil ama bak sağlığım için bir karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?