Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Gittim canim sonucun yanlis oldugunu hatta bu testin smear olmadigini soyledi smear aldi engec 1haftaya cikicak, gonul rahatligiyla git tup bebek yaptir dedi ilaclari icme dedi
Ayy cok sevindim canim tabiki muayene ile anlardi bisey olduğunu insallah bebisin tutunacak sana canim :) peki nerde yaptiracaksin canim

Ayy cok sevindim canim tabiki muayene ile anlardi bisey olduğunu insallah bebisin tutunacak sana canim :) peki nerde yaptiracaksin canim
Canim saoll insallah valla :) burda mersinde su an karar butceye gore bir terslik olmaz ise aralik sonu baslatirlarsa bende ilk denememe baslayacagim, insallah ilk ve son olur

kızlar sayımız 3 oldu iş çıkışlarımızı ayarlıyalım bir kahve çay içip dertleşelim benceeeeeeeeeee, azıcık dertleşsek birbirimize yardımcı oluruz psikolojik açıdan, pozitif enerjiiiiiiiii

derino senin profil resmindeki kızın o suratı görünce kaşlarım küçük emraha dönüyo yüzüm üzgün hale bürünüyo yiyesim geliyo bu kızı çok tatlı sıpaaaaaa

derino senin profil resmindeki kızın o suratı görünce kaşlarım küçük emraha dönüyo yüzüm üzgün hale bürünüyo yiyesim geliyo bu kızı çok tatlı sıpaaaaaa
Ahahajahhaha dimi cok tatli. Banada esim yollamisti bu resmi ayni sana benziyo die (kaşlar saclardan dolayi)
:)) videolari felanda var instgramda "Breanna Youn" muydu neydi adi.

Hiç iyi bişey değil ama bak sağlığım için bir karar veremiyorum
Canim saglik icin gercekten hepimiz kararsiziz, bak kendimden daha yeni ornek bi tahlil yaptiriyorum saglik ocaginda kanser olabilirsin diyolar baska doktora gidiyorum direk kanser diyo, en son birine daha gittim sacmalamasinlar diyo, saglik icin gercekten zor karar vermek, hele bizim igne ipligine bagli bebislerimiz olunca karar cooookk zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…