Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Mersinde gittiğim doktora gidip hesap sormak istiyorum ama neyse . Ben tayfun beye gidene kadar aslında hiç gerçekten muayene olmamışim. birde özele gidiyordum Şipşak hoba 5 dk da Beşiktaş daha ben içerdeyken 2.hastayı alıyordu.

İste canim hepimiz bize hitap eden doktoru ve hastaneyi ariyoruz aslinda, ben isterdeim adanada devam edeyim ama sartlar ole sorun olduki bizde ilk denemeyi doktor az konussa bile mersin tipta yaptircam, ama ne hikmet ise mersin tipa tup icin konusmaya gittik gurkan hoca gayet sabirla her soruyu cevapladi tahlillere bakti hatta israrla baska soru var mi dedi bekledi ve telefonda gorustuklerim cok sabirla konustular benle, buda daha ilimla yaklastirdi beni insallah badlayinca ilk denemefe tedaviyide ilimli guzel yaparlar

Stresten alışveriş yapim azcık dedim hiçbişey alamadım .sinemaya gittim filmi izlemedim.aklım hep üreme sistemimde gözümün önünde endometriozis çikolata kist hidrosalpinks laparoskopi amh kıstler 3 tane içimde halay çekiyor ohh ... ya ne gicik kist bunlar çikolata yemez oldum bunlar yüzünden. .. acilen kendime bir uğraş bulmaliyim . Ben böyle stres yaparak kendime daha çok zarar veriyorum aslında.

Evet canim zarari dusuncelerimizle kendimize veriyoruz, bak bir tanidigimin kardesinde cikolata kisti var idi doktor asla hamile kalamazsin deyip hayallerini yikmis sonra o cikolata kistiyle dogal yollarla hamile kaldi ve dogurdu

Evet canim zarari dusuncelerimizle kendimize veriyoruz, bak bir tanidigimin kardesinde cikolata kisti var idi doktor asla hamile kalamazsin deyip hayallerini yikmis sonra o cikolata kistiyle dogal yollarla hamile kaldi ve dogurdu
Maşallah maşallah... darısı başımıza canım insallah

günaydıııınnnnnn hanımmmlaaarrrrr :) eveeeetttt buluşmamızı ayarlıyor muyuz, şu an sayımız kaç acabaaaaaa, haydi hanımlar iş çıkışlarımızı yazalım akşam kahve keyfini yapalım beraber, az rahatlamak beynimizde kemiren düşünceleri konuşmak bizimde hakkımızzzzzzzzz

Ben calismiyorum tatlim hep musaitim.

Zormu isin? Ben evlenmeden once calisiyosum. Ama ev le işi yurutemeyince 2 3 ay sonra istifa ettim :) kocam cok daginik pasakli. Bende takintiliyim braz eee hal boyle olunca baktim yol arkadasim kocam degilde domestos olmus :)
Ayyyy guldurdun beni :) valla canim isi isverenler zorlastiriyo, ben yerel gaazete yapiyorum sitelerine haber de giriyorum ama istiyolarki evdeyken de haftaasonuda surekli haber gireckmisim, oldu baska, ulen ev aldi basini gidiyooo isten cikinca ozel hayatimdaki yapmam gerekenleri yapmaya calisiyorum yok ya insanlarin evlilere saygisi yok, adam isi gorulsun ya istersen kendi isini halledeeme yeterki onlarin isi hallolsun, yaaaa calismak zorunda olmasam yapacagimi biliyomda sabrediyom ogretmenlik atamam bil olsa aaahhhh

Baskasinin yaninda calismak cok zor. Allah guc kudret versin canim. Insallah ataman olur.

Ben şimdilik cuma aksam gelip pzt aksam dönüyorum. Son 5 haftam :)
Uydurabilirsem programımi katilmak isterim ben de.
Bu arada bugun incir havuç kürüne basliyorum ins :) var mi tavsiyesi olan

Ben şimdilik cuma aksam gelip pzt aksam dönüyorum. Son 5 haftam :)
Uydurabilirsem programımi katilmak isterim ben de.
Bu arada bugun incir havuç kürüne basliyorum ins :) var mi tavsiyesi olan
canım günaydın :) programı ayarlayacaz inşallah :) bu arada bende incir kürüne dün başladım, tüp bebek başlayana kadar birde onu denemeye karar verdim :) çok tatlı amaaaaaaaa ayyy içim geçiyo içerken :) ben sadece incirden yapıyorum şu an ama sen nasıl yapıyosun, internette baktım, 21 gün yapıyomuşun sabah akşam

Valla Saraçoğlundan aldim bakalim ni tarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…