Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kızlar Merhaba ben ankada Tup bebekte karar kıldık ama içime sinmiyor gibi çünkü burda pek yaptıran yok sanrm ne ypcmi sasirdim carsmba GNU gidcem kontrle baklm ne olck

Günüm gecti
Sanirim yine kistim horladi. Bi defa daha boyle olmustum. Cumartesi bekledim gelmedi, belimde cok agriyo. Oufff..

Ne kötü yha cogu kadin gunu gecince ayy hamileyim heralde diyip sevinir. Bensee kistdir kist diebiliyorum sadece..

Yok cnm netten izledim. Bi arkadasim sorun yasiyodu olmuyodu sebepsiz. Bunu yapti 1. Ay kimyasal oldu, 2. Ay hamile kaldim simd 8 aylik masallah
Bende netten okudum yapiyorum, yanlis yapiyomuyum bilmiyorum, 2,5 bardak klorsuz suyu jaynat diyo sonra 7-8 inciri ikiye bol kaynar suya at agzi kapali 20 dakika kaynat diyo sonra suz bardaga dinlendir sabah aksam yap ic, 21 gun yap diyo sonra 7 gun yapma sonra gene devam edebilirsin diyo, benimki bole sen farkli bisiy yapiyon mu, tup bebegin baslamasini bekliyom ya o arada bos durmayayim bide bunu deneyeyim dedim :)

Gecmis olsun canim

Kızlar Merhaba ben ankada Tup bebekte karar kıldık ama içime sinmiyor gibi çünkü burda pek yaptıran yok sanrm ne ypcmi sasirdim carsmba GNU gidcem kontrle baklm ne olck
Canim icine sinmiyo ise iyi arastir kara ver sonra pisman olma zamani geri alamiyos

Canim benim insallah kist değildir öyle düşünme canim belki havalardan öyle olmuştur canim

İncir kuru cok tatli kizlar yahuuuuu bi onu denemedim onada basladim :) burdaki tup bebek ocaga sarkacak sanirim o acidan aradaki bosluk itinayla doldurulur
Canim bende incir kuru yaptım o ay prolaktin yükseldi kist oldu canim bide birkaç gün sonra havuç kurude yapiliyo canim yumurtalar catlasin diye

Canim bende incir kuru yaptım o ay prolaktin yükseldi kist oldu canim bide birkaç gün sonra havuç kurude yapiliyo canim yumurtalar catlasin diye
Ama canim ay sonuna dogru 25 i gibi yani adet olcam, simdi sole dusundum, adete az kaldi bittikten sonra havuclusuna gecicem, kurde adetkende devam edin diyo, 21 gun

çok geçmiş olsun.ben de ocak ayında hem histeroskopi hem de laparoskopi olacam aynı anda.Rahim şeklinde mı sorun vardı? Tamamen duzeltti mı?
Yok canim polip vardı onu aldik dedi ve içini temizledim dedi rahmi istediğimiz kıvama getirdik dedi insallah sonu guzel olur iki ay dinlenme Şubat adetin de ara 21.gun tedaviye baslariz dedi kismet iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…