- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.901
hiiiiii sen satın mı aldın canımValla Saraçoğlundan aldim bakalim ni tarif
Yok cnm netten izledim. Bi arkadasim sorun yasiyodu olmuyodu sebepsiz. Bunu yapti 1. Ay kimyasal oldu, 2. Ay hamile kaldim simd 8 aylik masallahhiiiiii sen satın mı aldın canım
Canim valla bisey yokmuş hatta doktorla güldük konuştuk biraz ağrım oldu canim simdi eve geldim 3 ay sonra tedaviye baslayacagiz dedi 10 gün sonra sonuc için arayacakGeçmiş olsun canım ben son anda vazgeçtim yoksa bugün orda tanisabioirdik seninle
Sağol canimGecmis olsuuun
Insallah canim üç ay sonraya kaldı tedavi canim olsun insallah tutunur bu sefer yavrumayyyyy canım geçmiş olsunnnnnn, hadi inşallah iyi sonuçlar olur AMİİİİİİİİNNNNN
Gecmis olsun gülşahcim.Slm kizlar ben histeroskopi oldum güzel geçti insallah sonu da güzel olur daha hastanedeyim
İlaç verdi mi canım. Tayfun bey güleryüzlü biri insanı rahatlatiyor.Canim valla bisey yokmuş hatta doktorla güldük konuştuk biraz ağrım oldu canim simdi eve geldim 3 ay sonra tedaviye baslayacagiz dedi 10 gün sonra sonuc için arayacak
Bende netten okudum yapiyorum, yanlis yapiyomuyum bilmiyorum, 2,5 bardak klorsuz suyu jaynat diyo sonra 7-8 inciri ikiye bol kaynar suya at agzi kapali 20 dakika kaynat diyo sonra suz bardaga dinlendir sabah aksam yap ic, 21 gun yap diyo sonra 7 gun yapma sonra gene devam edebilirsin diyo, benimki bole sen farkli bisiy yapiyon mu, tup bebegin baslamasini bekliyom ya o arada bos durmayayim bide bunu deneyeyim dedim :)Yok cnm netten izledim. Bi arkadasim sorun yasiyodu olmuyodu sebepsiz. Bunu yapti 1. Ay kimyasal oldu, 2. Ay hamile kaldim simd 8 aylik masallah
Gecmis olsun canimGünüm gecti
Sanirim yine kistim horladi. Bi defa daha boyle olmustum. Cumartesi bekledim gelmedi, belimde cok agriyo. Oufff..
Ne kötü yhacogu kadin gunu gecince ayy hamileyim heralde diyip sevinir. Bensee kistdir kist diebiliyorum sadece..
Tabi canim üç tane verdi ilk çıktığımda çok agrim vardi igne yaptilar canim valla doktoruma çok güveniyorum oyuzden yaptirdimİlaç verdi mi canım. Tayfun bey güleryüzlü biri insanı rahatlatiyor.
Canim icine sinmiyo ise iyi arastir kara ver sonra pisman olma zamani geri alamiyosKızlar Merhaba ben ankada Tup bebekte karar kıldık ama içime sinmiyor gibi çünkü burda pek yaptıran yok sanrm ne ypcmi sasirdim carsmba GNU gidcem kontrle baklm ne olck
Canim benim insallah kist değildir öyle düşünme canim belki havalardan öyle olmuştur canimGünüm gecti
Sanirim yine kistim horladi. Bi defa daha boyle olmustum. Cumartesi bekledim gelmedi, belimde cok agriyo. Oufff..
Ne kötü yhacogu kadin gunu gecince ayy hamileyim heralde diyip sevinir. Bensee kistdir kist diebiliyorum sadece..
Sağol canim benimGecmis olsun gülşahcim.
Canim bende incir kuru yaptım o ay prolaktin yükseldi kist oldu canim bide birkaç gün sonra havuç kurude yapiliyo canim yumurtalar catlasin diyeİncir kuru cok tatli kizlar yahuuuuu bi onu denemedim onada basladim :) burdaki tup bebek ocaga sarkacak sanirim o acidan aradaki bosluk itinayla doldurulur
Ama canim ay sonuna dogru 25 i gibi yani adet olcam, simdi sole dusundum, adete az kaldi bittikten sonra havuclusuna gecicem, kurde adetkende devam edin diyo, 21 gunCanim bende incir kuru yaptım o ay prolaktin yükseldi kist oldu canim bide birkaç gün sonra havuç kurude yapiliyo canim yumurtalar catlasin diye
çok geçmiş olsun.ben de ocak ayında hem histeroskopi hem de laparoskopi olacam aynı anda.Rahim şeklinde mı sorun vardı? Tamamen duzeltti mı?Slm kizlar ben histeroskopi oldum güzel geçti insallah sonu da güzel olur daha hastanedeyim
Yok canim polip vardı onu aldik dedi ve içini temizledim dedi rahmi istediğimiz kıvama getirdik dedi insallah sonu guzel olur iki ay dinlenme Şubat adetin de ara 21.gun tedaviye baslariz dedi kismet isteçok geçmiş olsun.ben de ocak ayında hem histeroskopi hem de laparoskopi olacam aynı anda.Rahim şeklinde mı sorun vardı? Tamamen duzeltti mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?