- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.921
Buarada doktorun kimdi canim kimde ameliyat olacaksın canimçok geçmiş olsun.ben de ocak ayında hem histeroskopi hem de laparoskopi olacam aynı anda.Rahim şeklinde mı sorun vardı? Tamamen duzeltti mı?
Adetle başlanıyor diye biliyorum canim iki ay 21 gün yap deniyoAma canim ay sonuna dogru 25 i gibi yani adet olcam, simdi sole dusundum, adete az kaldi bittikten sonra havuclusuna gecicem, kurde adetkende devam edin diyo, 21 gun
hadi bakalım hayırlısıyla bebişler gelsin inşallah:) ben şişli memorialdan Semra Kahraman'a ameliyat olacam kısmetseBuarada doktorun kimdi canim kimde ameliyat olacaksın canim
Okudum internetten canim farketmiyomus bide ben havuc olayini adetten sonra ekleyecem, bide su tup bebege baslamayi beklerken arada bos durmayayim :)Adetle başlanıyor diye biliyorum canim iki ay 21 gün yap deniyo
Hayırlısı olsun hepimiz için canim allah emeklerimizi bosa cikarmasin canimhadi bakalım hayırlısıyla bebişler gelsin inşallah:) ben şişli memorialdan Semra Kahraman'a ameliyat olacam kısmetse
Öyle tabi canım da orayı doktorm tavsiye etti onun arkdslrnn oldgu yermis benimle daha çok ayrı yeten ilgilenrler die orayı tavsiye etti kendisi de gelicek transfer zamnı o yüzden karar verdim ama başka bi Dr mda turan çetin i söyledi acaba gdp onunla da görüşme yapsam mi die dusnyrm ama her ayrı Dr kendileri test yapmk istyrlarCanim icine sinmiyo ise iyi arastir kara ver sonra pisman olma zamani geri alamiyos
Canim karari sen vericeksin tabi ama kafini karistirmissin, secim yapmak bu durumda daha zorlu tabi ama doktorlar genelde tavsiye ediyorlar ve bazilari anlasmali calisiyorlarmis, bilmem seninkiler nasil ama su iyidir su kadar deyip kendi paylarini alanlarda oluyormus, olacaksa canim heryerde olur ama sen imkanini nerde ne kadar yapabiliesen yap son karar senin, bide bi rahatla ic sesinle konusmayi deneÖyle tabi canım da orayı doktorm tavsiye etti onun arkdslrnn oldgu yermis benimle daha çok ayrı yeten ilgilenrler die orayı tavsiye etti kendisi de gelicek transfer zamnı o yüzden karar verdim ama başka bi Dr mda turan çetin i söyledi acaba gdp onunla da görüşme yapsam mi die dusnyrm ama her ayrı Dr kendileri test yapmk istyrlar
Canım adanayı istanbulu bilmem ama benim buradaki dr um laporoskopi konusunda çooook iyi. uzamnlık alanı diyebilirim,en iyi tüp dr larının sorun yok dedikleri tüplerimden sol taraftakinde hafif bir kapalılık gördü. istersen Gaziabtebe gel burada yaptır istanbula gitmekense.Ben kafayı yicem yakinda düşünmekten. Tüp bebek olsaydı Adana da yaptircaktim şimdi laparaskopi olunca kafam karışıyor istanbul a mi gitsem napsam
Hadi insallah canim. Hayirlisiyla basla bakalim.selam kızlar, mersin üniv. hastanesine telefon açtım bugün, bütün herşeyleri hazırmış sadece faturalama gibi kıvır zıvır şeyler tam net olmadığından hasta alımı ocak ayına sarkabilirmiş, hayırlısı bakalım bende ocak ayının ilk tüp bebişi olacak sanırım
doktorunun adı ne canım.Canım adanayı istanbulu bilmem ama benim buradaki dr um laporoskopi konusunda çooook iyi. uzamnlık alanı diyebilirim,en iyi tüp dr larının sorun yok dedikleri tüplerimden sol taraftakinde hafif bir kapalılık gördü. istersen Gaziabtebe gel burada yaptır istanbula gitmekense.
Benim içim aslında ya istanbul ya tayfun bey .çünkü adanadaki doktorumu sevdim güvenebilirim. İstanbul yucel karaman düşünmemin tek sebebi kapalı ameliyatı açığa cevirmeme garantisi veriyor ve farklı bir yöntem kullaniyormus.Canım adanayı istanbulu bilmem ama benim buradaki dr um laporoskopi konusunda çooook iyi. uzamnlık alanı diyebilirim,en iyi tüp dr larının sorun yok dedikleri tüplerimden sol taraftakinde hafif bir kapalılık gördü. istersen Gaziabtebe gel burada yaptır istanbula gitmekense.
Bülent Gürhan kahraman Can'ım Dr un adı.ben fikir olsun diye söyledim. Ben de gidiyorum aylardır gittiğim bütün dr lar normal Dedi ama Bülent bey sol tüpümde hafif kapalılık olduğunu söyledi. Biz de martta tüp benek yaptıracağız ama kafam karıştı acaba Ada'na acıbadem Volkan Noyan mı yoksa başkent Esra hoca mıBenim içim aslında ya istanbul ya tayfun bey .çünkü adanadaki doktorumu sevdim güvenebilirim. İstanbul yucel karaman düşünmemin tek sebebi kapalı ameliyatı açığa cevirmeme garantisi veriyor ve farklı bir yöntem kullaniyormus.
Teşekkür ederim.canım . Volkan noyan da iyi bir doktormus ama nedense ben başkent hastanesine gitmek istedim ben .ikisylede konuş hangisi içine sinerse ona gidersin. Ben tayfun beyide çok sevdim çok detaylı muayene ediyor yaklaşımı çok iyiBülent Gürhan kahraman Can'ım Dr un adı.ben fikir olsun diye söyledim. Ben de gidiyorum aylardır gittiğim bütün dr lar normal Dedi ama Bülent bey sol tüpümde hafif kapalılık olduğunu söyledi. Biz de martta tüp benek yaptıracağız ama kafam karıştı acaba Ada'na acıbadem Volkan Noyan mı yoksa başkent Esra hoca mı
Ben kur yapmıyorum ama balık ceviz badem ıspanak brokoli türetmeye çalışıyorum zaten hiç tavuk yemem etide azalttım havuc marul yiyorum iyice otçul oldum. Birde takviye omega 3 alcam sanırım.Bayanlar maşallah kürler yapmaya başlamışsınız. Hem sağlığınız için hem motivasyon için faydalı olur umarım. 1 ay sonra baby çalışmalarım başlıycak ben daha folik bile başlamadım. Hazırlık olarak hiç bişi yapmıyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum o kadar. Bir de sömestrda 1 haftalık bi Kaplıca tatili yapıcaz. Eskiler hep der ya Kaplıca şifalı su iyi gelir diye. Inşallah iyi gelir her ne problemim varsa.
He ya birde spor yapmam lazım zumba mi yapsamsüpermiyiz ne
Canim zumba çok güzel felaket zayıflatıyor ben çok zevk alarak yapiyodumHe ya birde spor yapmam lazım zumba mi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?