- Konu Sahibi siderolites
-
Sezeryan bu fiyat canım , acıbademin Sgk ile anlaşması yok 2013 de sormuştum ben ilk doğumumda 5000 tl idi, özel sigorta firmalarınile anlaşması var bankacı arkadaşlarım acıbademe gidiyor onların sigortası karşılıyornormal mi sezeryan mı benim ilki sezeryan olmuştu çünkü.acıbadem hakkında bilgin var mı canım
Geçmiş olsun canım , doktorunun gitmesine üzüldüm ama vardır bunda bir hayır :) cinsiyet belli olur nisan sonu :)selam kzılar ben de adana dayım. ben marsa ya gidiyorum. başkentte gonca çoban a gidiyordum daha önce. marsa da iki arkadşım var onlar çok ısrar etti bi de orayı deneyeyim dedim. ben de pko var biraz sıkıntı oldu süreç. başkentten hiç memnun kalmadım bu arada. avrupa hastanesine gittim bi ara. bi daha adım atmam. neyse şimdi ki dr umdan çokkkkk memnunum. cihan kabukçu. ama malesef o da yar doç oldu ve denizliye gidiyor gelecek ay. o kadar ilgil biri ki ama ya. ben daha ondan doktor tavsiyesi alacaktım ki ben çağdaş beyle konuştum anlatım seni sonrasın da ona devam edersin dedi. onu bile düşünüp ayarlamış.
kan pıhtılaşma yüzünden clexane iğne kullanıyorum ben her gün. elevit, devit 3 ve gyno ferro sanol. bi daha ki kontrol nisan 27 de. umarım o zaman cinsiyet belli olur çatlıyorum meraktan.
Sevindim canm bebeğin iyi olmasına. Bencede detaylıyı ebru hanım çok iyi yapıyor uzun uzun bakıyor. Detaylını ebru hanıma yaptırman çok isabetli bi karar olmuş.Kızlar günaydın, dün Ebru tarıma gittim ayrıntılı ultrason için muayenehanesi ziyapaşa da sun sineması sokağında yeni yapılan işhanının 1. Katı, gittik önce kilo tansiyon sorular vs sonra muayeneye girdim kadın beni görünce tanıdı şok oldum 4 sene önce 2 kere gördüğü bir insanım ve Başkent'te günde 100 hastaya bakıyordur belki :) ayrıntılıda baktı çok şükür bir sorun yok muayene 30 dakika sürdü bakmadığı yeri kalmadı pıtırcığın:) 3 hafta sonra beyinde 1 bölge var o oluşuyor en son ona bakmam lazım dedi 3 hafta sonra kontrol olarak bakacağım dedi şuan
%80 sağlıklı bir Bebek diyebilirim dedi , muayene ücreti 350 tl 3 hafta sonra almayacak sanırım ücret, bence hem farklı bir doktorun görmesi açısından hem de Ebru hanım gibi sorunlu gebeliklerde uzman bir Prof olması açısından gitmekte fayda var diye düşünüyorum :)
Saol Can'ım, senin doğum tarihi belli oldu mu ? İkiz olduğu için sanırım 36. Haftada alıyorlarSevindim canm bebeğin iyi olmasına. Bencede detaylıyı ebru hanım çok iyi yapıyor uzun uzun bakıyor. Detaylını ebru hanıma yaptırman çok isabetli bi karar olmuş.
Nst de sancı çıkmayınca devam dedi. Salı tekrar gidicem bakalım ne diyecek.en fazla 3 haftam varSaol Can'ım, senin doğum tarihi belli oldu mu ? İkiz olduğu için sanırım 36. Haftada alıyorlar
Hayırlısı bende kızımı 38+3 de doğurmuştum Rıza bey heran normal doğum başlayabilir gecikmeden alalım demişti sen 37. Haftada doğursan ikizler için süper :) senin tek yumurta mı çift yumurta mı ? Cinsiyetleri nedir?Nst de sancı çıkmayınca devam dedi. Salı tekrar gidicem bakalım ne diyecek.en fazla 3 haftam var
3 hafta daha dayanabilsem keşke.erken doğsunlar istemiyorum mümkünse hiç kuvöze girmesinler bu defa hemen kucağıma alayım öyle çok istiyorum ki.. Çift yumurta canım ikiside prensesHayırlısı bende kızımı 38+3 de doğurmuştum Rıza bey heran normal doğum başlayabilir gecikmeden alalım demişti sen 37. Haftada doğursan ikizler için süper :) senin tek yumurta mı çift yumurta mı ? Cinsiyetleri nedir?
Ay çok şanslısın maşallah :)3 hafta daha dayanabilsem keşke.erken doğsunlar istemiyorum mümkünse hiç kuvöze girmesinler bu defa hemen kucağıma alayım öyle çok istiyorum ki.. Çift yumurta canım ikiside prenses
İnşallah canım sağlıkla doğduklarını görmeden içim hiç rahat değil. Seninkilerde ikisi kız dimi?Ay çok şanslısın maşallah :)
Evet 3 yaşında bir kızım var şimdi beklediğimiz pıtırcıkta kızİnşallah canım sağlıkla doğduklarını görmeden içim hiç rahat değil. Seninkilerde ikisi kız dimi?
Maaşallah Allah gönlüne göre vermiş ikinciyide kız olsun çok istiyordun ne güzel.Evet 3 yaşında bir kızım var şimdi beklediğimiz pıtırcıkta kız
Ben iki doz oldum. İlkinde de iki defa olmuştum. İki hamileliğimin arasıda 9 aykızlar selam ben bu hafta sağlık ocağına gideceğim tetanoz aşısı için siz 2.gebeliklerde de oldunuz mu? ebeye sordum bu sefer 1 doz yapsak yeterli dedi
ben 2012 de 2 doz doğum yaptıktan sonra da 1 doz oldum, ebe de bu sefer 1 tane yapsak yeter dedi o zaman heralde en az 3 doz vurulmak:)Ben iki doz oldum. İlkinde de iki defa olmuştum. İki hamileliğimin arasıda 9 ay
Sen en iyisi sağlık ocağı ne diosa onu yap canım :)ben 2012 de 2 doz doğum yaptıktan sonra da 1 doz oldum, ebe de bu sefer 1 tane yapsak yeter dedi o zaman heralde en az 3 doz vurulmak:)
bu hafta gideyim , bir de şeker yüklemesi yaptırdın mı?Sen en iyisi sağlık ocağı ne diosa onu yap canım :)
24. Haftada yaptırdım. Randevunu sabah saatlerine al aç git normal kontrolüne. Doktoruna dersin o da aynı gün yaptırır. 2 saat sürüyor. 1 er saat arayla bakıyorlar.bu hafta gideyim , bir de şeker yüklemesi yaptırdın mı?
ben de yatırmıştım şimdi kimse yaptırmıyor bir de yok canan karatay çok zararlı diyor yok bebeğin böbreğine zararlı vs vs.... biri bir kuyuya taş attı kimse çıkaramıyor,rıza bey de ebru hanımda yaptırmalısın dedi24. Haftada yaptırdım. Randevunu sabah saatlerine al aç git normal kontrolüne. Doktoruna dersin o da aynı gün yaptırır. 2 saat sürüyor. 1 er saat arayla bakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?