- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
- Konu Sahibi siderolites
-
Canım sağlık Bakanlığı yapılması gerektiğini söylüyor. Ebru Hanım gün vermişti bana şeker yüklemesi için tam o hafta ayşe hanıma başladım medline da yapıldı. Aslına bakarsan canan Karatay haklı ama canan karatayın ısrarla yapmayın demesi şekerin her türlü tüketilmesine karşı olmasından. Ekmekte de şeker var diye yemeyin diyor. Ama bi taraftanda testte yapılan yükleme 2 3 dilim baklavayla eşdeğermiş ki düşün normalde bizler ne kadar çok şekerli şeyler tüketiyoruz zaten. O yüzden bu doktorda onaylıyorsa çok çekimser kalmaya gerek yok diye düşünüyorum.ben de yatırmıştım şimdi kimse yaptırmıyor bir de yok canan karatay çok zararlı diyor yok bebeğin böbreğine zararlı vs vs.... biri bir kuyuya taş attı kimse çıkaramıyor,rıza bey de ebru hanımda yaptırmalısın dedi
dün gece 22:00 de özsütte kestaneli pasta yedim heralde 2000 kalori felandır:)))) bana da saçma geliyor hamileler götürüyor tatlıları sonra zararlı diye bu testi yaptırmıyorlar, ben tatlı yemeyen hamile görmedim, canan karataydan da hiç hoşlanmıyorum zaten, şimdide rıza bey aradı bu hafta gel diyor mecbur gideceğim:))Canım sağlık Bakanlığı yapılması gerektiğini söylüyor. Ebru Hanım gün vermişti bana şeker yüklemesi için tam o hafta ayşe hanıma başladım medline da yapıldı. Aslına bakarsan canan Karatay haklı ama canan karatayın ısrarla yapmayın demesi şekerin her türlü tüketilmesine karşı olmasından. Ekmekte de şeker var diye yemeyin diyor. Ama bi taraftanda testte yapılan yükleme 2 3 dilim baklavayla eşdeğermiş ki düşün normalde bizler ne kadar çok şekerli şeyler tüketiyoruz zaten. O yüzden bu doktorda onaylıyorsa çok çekimser kalmaya gerek yok diye düşünüyorum.
:)) ohh yarasın bak aklıma düşürdün çok severim kestaneli pasta akşam eşime sipariş vereyim dur:)dün gece 22:00 de özsütte kestaneli pasta yedim heralde 2000 kalori felandır:)))) bana da saçma geliyor hamileler götürüyor tatlıları sonra zararlı diye bu testi yaptırmıyorlar, ben tatlı yemeyen hamile görmedim, canan karataydan da hiç hoşlanmıyorum zaten, şimdide rıza bey aradı bu hafta gel diyor mecbur gideceğim:))
Bugün rıza beyi gördüm sen geldin aklıma :))dün gece 22:00 de özsütte kestaneli pasta yedim heralde 2000 kalori felandır:)))) bana da saçma geliyor hamileler götürüyor tatlıları sonra zararlı diye bu testi yaptırmıyorlar, ben tatlı yemeyen hamile görmedim, canan karataydan da hiç hoşlanmıyorum zaten, şimdide rıza bey aradı bu hafta gel diyor mecbur gideceğim:))
Ya doktora mı gittin bugün, kızlar nasılmış?????Bugün rıza beyi gördüm sen geldin aklıma :))
Çok şükür iyiler maşallah. Günde aldık 05.05 de hayırlısıyla doğumYa doktora mı gittin bugün, kızlar nasılmış?????
ayy çok yakınnnnn:))) çok heyecanlı:) isim ne koyacaksınız?Çok şükür iyiler maşallah. Günde aldık 05.05 de hayırlısıyla doğum
Babası gülce olsun dedi bende ona uygun birce ya da ece arasında kaldım. Nasıl senceayy çok yakınnnnn:))) çok heyecanlı:) isim ne koyacaksınız?
gülce ve birce çok güzel benceBabası gülce olsun dedi bende ona uygun birce ya da ece arasında kaldım. Nasıl sence
Babasıda birceyi beğendi. Ne isim söylesem beğendiremiyordum ama bu iki ismi çok beğendi. Herkes birceyi beğendi ama ablamlar biraz kafamı karıştırıyorgülce ve birce çok güzel bence
isim işi zor, birce söylemesi de kolay ama gülce belki gülse ile karıştırılabilir, birce ve gülse de güzel olur benceBabasıda birceyi beğendi. Ne isim söylesem beğendiremiyordum ama bu iki ismi çok beğendi. Herkes birceyi beğendi ama ablamlar biraz kafamı karıştırıyor
Gülceyi değiştiremem o babasının koyduğu isim ama benimki ya birce ya da ece olacakisim işi zor, birce söylemesi de kolay ama gülce belki gülse ile karıştırılabilir, birce ve gülse de güzel olur bence
o zaman birce kesin kalsın bence çok güzelGülceyi değiştiremem o babasının koyduğu isim ama benimki ya birce ya da ece olacak
Dimi ama. Bana da birce ağır basıyoro zaman birce kesin kalsın bence çok güzel
İçme su dışında hiçbişey yiyip içmebuarada yarın sabaha randevu aldım şeker yüklemesi için, sen kan hapını içip mi gittin içmeden mi? aç gideceğiz ya acaba ilacı içsem miMyprincesses
20. Haftadasın erken değilmi yükleme için doktorunmu söyledi? 24 28. Haftalarda yapılıyor diye biliyorumbuarada yarın sabaha randevu aldım şeker yüklemesi için, sen kan hapını içip mi gittin içmeden mi? aç gideceğiz ya acaba ilacı içsem miMyprincesses
öyle mi anlamadım daha önce ne zaman yapıldığını hatırlamıyorum, dün asistanı aradı kaçıncı haftadasınız dedi 20 dedim tamam gelin dedi yanlış mı anladı acaba? neyse yarın bakalım çıkar ortaya20. Haftadasın erken değilmi yükleme için doktorunmu söyledi? 24 28. Haftalarda yapılıyor diye biliyorum
Git bakalım bi neymişöyle mi anlamadım daha önce ne zaman yapıldığını hatırlamıyorum, dün asistanı aradı kaçıncı haftadasınız dedi 20 dedim tamam gelin dedi yanlış mı anladı acaba? neyse yarın bakalım çıkar ortaya
Günaydın canım, şimdi Rıza beyin yanından çıktım 18-28. Hafta yapıyoruz şeker testini 24-28 şart değil dedi, şimdi kan verdim bekliyorum bu arada çok lezzetli Elmalı bir gazoz içtim o 4 sene önceki tadı kötü şekerli su tarih olmuş :) bir de kalorisine baktım 61 kalori kolanın 5 de biri :) bu test için bir ücret ödemedim sadece muayene ücretini verdimGit bakalım bi neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?