Adana'da yaşayan hamileler:)

Canım sağlık Bakanlığı yapılması gerektiğini söylüyor. Ebru Hanım gün vermişti bana şeker yüklemesi için tam o hafta ayşe hanıma başladım medline da yapıldı. Aslına bakarsan canan Karatay haklı ama canan karatayın ısrarla yapmayın demesi şekerin her türlü tüketilmesine karşı olmasından. Ekmekte de şeker var diye yemeyin diyor. Ama bi taraftanda testte yapılan yükleme 2 3 dilim baklavayla eşdeğermiş ki düşün normalde bizler ne kadar çok şekerli şeyler tüketiyoruz zaten. O yüzden bu doktorda onaylıyorsa çok çekimser kalmaya gerek yok diye düşünüyorum.

dün gece 22:00 de özsütte kestaneli pasta yedim heralde 2000 kalori felandır:)))) bana da saçma geliyor hamileler götürüyor tatlıları sonra zararlı diye bu testi yaptırmıyorlar, ben tatlı yemeyen hamile görmedim, canan karataydan da hiç hoşlanmıyorum zaten, şimdide rıza bey aradı bu hafta gel diyor mecbur gideceğim:))

:)) ohh yarasın bak aklıma düşürdün çok severim kestaneli pasta akşam eşime sipariş vereyim dur:)

Bugün rıza beyi gördüm sen geldin aklıma :))

Babasıda birceyi beğendi. Ne isim söylesem beğendiremiyordum ama bu iki ismi çok beğendi. Herkes birceyi beğendi ama ablamlar biraz kafamı karıştırıyor
isim işi zor, birce söylemesi de kolay ama gülce belki gülse ile karıştırılabilir, birce ve gülse de güzel olur bence

20. Haftadasın erken değilmi yükleme için doktorunmu söyledi? 24 28. Haftalarda yapılıyor diye biliyorum
öyle mi anlamadım daha önce ne zaman yapıldığını hatırlamıyorum, dün asistanı aradı kaçıncı haftadasınız dedi 20 dedim tamam gelin dedi yanlış mı anladı acaba? neyse yarın bakalım çıkar ortaya

Git bakalım bi neymiş
Günaydın canım, şimdi Rıza beyin yanından çıktım 18-28. Hafta yapıyoruz şeker testini 24-28 şart değil dedi, şimdi kan verdim bekliyorum bu arada çok lezzetli Elmalı bir gazoz içtim o 4 sene önceki tadı kötü şekerli su tarih olmuş :) bir de kalorisine baktım 61 kalori kolanın 5 de biri :) bu test için bir ücret ödemedim sadece muayene ücretini verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…