Kesinlikle. Bence kizin babasi hakli. Bu adam aile olabilecek bi adam degil.Tam da benim yazacaklarımı yazmışsınBirgaripinsan Adam demiyor ki sevdiğim kadın zor durumda kalmasın, ben biraz fedakarlık yapayım. Bence olay bilezikten tektaştan da öte adamın sizin fikirlerinizi, isteklerinizi önemsemiyor olması.
Ben şöyle cool bir insanım böyle bişey istemedim diye kendilerini övmeleri biterse sorunun ne olduğunu görecekler inşallah az sabırKizlar mesele kiz istemis mi istememis.mi bu degil bence. Ortada daha yanlis bir sey var. Adam sana tektas alirim ama sozde degil diyo. Bu adam bencil. Herseyin kendi istedigi gibi olmasini istiyor. Makul olayim sevdigim zor durumda kalmasin demiyor. Atla deve degil herkes sozunde iyi kotu bi tektas takmisdir. Haa siz sevmiyosunuzdur istememissinizdir o ayri. Ben olsam cidden bu adamla evlenmem. Mesele ince bi bilezik takamamasi degil. Bu adamla aile olmak zor. Bencil insanla evlilik cok zor.
Peki senin paran neden yok? Calismiyor musun? Sen erkek arkadasindan sunu bunu isterken sen ona ne yapacaksin merakimdan soruyorumParam olsa al bak tektaş aldım bunu bana tak dicem ustune büyükçe de bi kavga edicez ama diyorum ya olay aaa bana şunu taksin aaa bana bunu taksin değil kimsenin ağzına laf vermesin en başta da ailemin
Yok ben bizim kk kızlarını diyorum kendilerini övmeleri biterse sorunun ne olduğunu görecekler diye. Burada mesele tektaş, takı, altın değil ki.Iyi de evlilik teklifi dugunzamani yapilmaz soyle cok bilmis sevgiline evlilik teklifi evlilige karar vermeden yapilir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?