adetlere karşıymış...

Ya bu el kim allah aşkına millet için hayatınızı yaşamayı bi bırakın artık.Alsın arabasını gücü yetiyorsa sen de bineceksin ona ilerde ne güzel işte.

O el diye bahsettiginiz cok bilmisler cok konusanlar sonra kendi kizlarini rezil ediyorlar ama bilginiz olsun
O desin bu desin diye biseyler yapmaya kalkismayin.devamli adama sunu al vs.derseniz yapacagi varsada yapmaz

Arabayı önce almak istemesinin nedeni kendi üzerine olsun diye olabilir mi acaba? Yani evlenince alırsanız ortak oluyorya onu düşünmüş olabilir mi? Yada ben mi çok fesatım bilemedim.

Adetlerle ilgisi yok adam başına buyruk karar vermek istiyor yani işine gelmiyor.

hasbam benim kafadan

Param olsa al bak tektaş aldım bunu bana tak dicem ustune büyükçe de bi kavga edicez ama diyorum ya olay aaa bana şunu taksin aaa bana bunu taksin değil kimsenin ağzına laf vermesin en başta da ailemin
Her şeyin tasası size kalmış. Adam düşüncesiz ve bencil. Allah size güç sabır ve güç versin

Adetlere ben de karsiyim.
Nedir sirket ortakligimi kuruyorsunuz yuvami?
El aleme ne kim ne takmis ne yapmis.onemli olan kafalariniz uyusuyormu,ayni evin icinde mutlu olurmusunuz.siz ayni eve girince o el alem disari da kalir.

bunu yapabildiğin için çok şanslısın gerçekten... ben de çoğu adete karşıyım... neymiş evlenirken kırmızı kuşak bağlayacaklarmış belime. anlamı da ''bakireliğimin simgesiymiş''. ''eee'' dedim, ''damat neresine ne bağlayacak bakir olduğuna dair?'' asla bağlatmayacağım o kırmızı kuşağı. ''bakın kızımız daha önce hiç sevişmedi bu da simgesi'' bu adetleri çıkaran deli kuyuya bi taş atmış kırk akıllı da inanmış. işin kötüsü hala da devam ediyorlar.

aynen öyle, etrafımızdakilerin muhalefet olması yüzünden gönlümüzce evlenemiyoruz bile. bana kalsa ben de düğünümü ne şekilde isterim ama ne kendi tarafım dinliyor beni ne de karşı taraf. o adettir bu adettir, şunu bu alır, bu eşyayı şu kişi alır... şu parası, bu altını... en son ki tartışmamızda nişanlıma ''lanet olsun ne istiyorsanız onu yapın benim hevesim kalmadı kendiniz çalın oynayın ben de bi köşede gelinliği giyer süs gibi otururum, benim mutsuzluğum da hepinizin ayıbı olur'' dedim.

Bence de bağlatma o çirkin o iğrenç şeyi beline. Pis zihniyetliler. Hediye paketi gibi seni adama hediye etmelerine izin verme.
Bana kayınpederim ısrar etti. Beni almaya geldiklerinde ele şov yapacaklardı. O zaman dedim eşime asla ama asla o şeyi görmeyeyim bile düğün iptal olur. Bu konuda taviz vermem dedim. Bir kere dedi ben de asla olmaz dedim sustu.
Gurur duyuyorum kendimle o çirkin şeyi bağlamadan evlendim.
Cidden yapma bitsin o iğrenç adet.

El ne karışır yapmayın böyle mutsuz olursunuz..

aynen ben de bu şekilde davranmayı düşünüyorum. bağlatmam asla. kaldı ki bakire de değilim neyin simgesi bu

Aaa kırmızı kuşağın anlamı o muymuş

Sunumsuz yakalanmamak için değil miydi o?

Daha tektas ile evlilik teklif etmeden nasıl söz nişan oluyor anlamadım?

bence sizin en büyük sorununuz 'elalem ne der'cilik..

Umarım bu mesajınızı bana para avcısı muamelesi yapan bazı arkadaşlar da okumuştur çünkü resmen olayı ozetlemissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…