Adım Adım Sağlıklı Bir İnsan Olmaya

Bugün erkenden uyanamamışım.. Dün tam 1 haftayı geride bıraktım geçen hafta çarşamba başlamıştım diyete :)) Biraz kendime geldikten sonra tartılıp kahvaltımı yapıcam inşallah... Kendimde değişimleri şimdiden hissediyorum... Daha çok hareket edesim var müzik açıp hep oynayasım var ve göbeğim gerçekten küçüldü :))))

Tartıldım ve kahvaltımı da yaptım :)

Kahvaltımda 2 haşlanmış yumurtayı zorla yedim (Adet sancımdan dolayı yerken çok midem bulandı üstüne bi de yumurtayı sevmemem eklenince düşünün halimi )

Tartıldığımda da 82.6 çıktım.

1 haftayı geride bırakmışken sonuç:

26 Şubat 2014: 84.9
6 Mart 2014 :82.6
Sonuç : -2.3

:))))))))))) <3 <3

Maşallahın var kız tü tü tü nazar değmesin bi de ben şevke gelsem diyete başlasam heeeç fena olmıycak yaaw ama dayanamıyoom

Maşallahın var kız tü tü tü nazar değmesin bi de ben şevke gelsem diyete başlasam heeeç fena olmıycak yaaw ama dayanamıyoom

Teşkür edirem kuzenciimmm :) Darısı senin de başına inşallahhh... Seni şevke getirebilmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum anlatıyorum yaşadıklarımı ama işte yemek yeme aşkı bizim genlerde daha önce sanırım

Ben de 171 boyundayim gecen sali tartildim en son 76 kiloydum bi alip bi vererek 80 den 76 ya dustum en az 65 falan olmak istiyoruum bugun kalori sayma diyetine basladiim

Sent from my GT-I9300 using Kadınlar Kulübü mobile app

Ben de 171 boyundayim gecen sali tartildim en son 76 kiloydum bi alip bi vererek 80 den 76 ya dustum en az 65 falan olmak istiyoruum bugun kalori sayma diyetine basladiim

Sent from my GT-I9300 using Kadınlar Kulübü mobile app

Aslında çok fazla bi fazlan yokmuş. Diyetisyenim bana şöyle söylemişti mesela benim bıyum 153 ya benim kilo aralığım 43-63 müş. en ideal 53 müş. ama 43ün altına düşmemeliymişim 63 ün üstüne de çıkmamalıymışım sağlığım için..

Senin içinde kilo sınırları 61-81... Yani anlattıklarına göre sen ideal kilo sınırlarını aşmamışsın hiç ne kadar güzel... erkenden kontrolü eline almak istemişsin..
Bitkisel destek kullanıyor musun ?

Hayir kullanmiyorum ya evet ideali asmamisim ama vucudum kaldirmiyo bu kiloyu bi de uzun boylu oldugunlm icin cok iri gosteriyorum siska gozukmek istiyorum dunden bugunde 300 gr almisim.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa neden aldın kaçamak mı yaptın yoksa :)

dün gerçekten çok fazla yedim Hemen pes etmeye başlıyorum galiba... ama toparlıycam bu sefer kendime yenilmek istemiyorum.... Biraz önce tartıldım sadece 100 gram fazla görünüyorum ama dünün etkisi bugüne değil önümüzdeki 2 güne yansıyacak biliyorum... Kendimi yeniden motive etmem gerek..

Canım 1 gün fazla kaçırdın diye hemen motivasyonun kırılmasın.
Bende de oluyor arada ama ertesi gün dikkat edince hemen toparlıyorum.
Bugün biraz dikkat edersin olur biter :)

Canım 1 gün fazla kaçırdın diye hemen motivasyonun kırılmasın.
Bende de oluyor arada ama ertesi gün dikkat edince hemen toparlıyorum.
Bugün biraz dikkat edersin olur biter :)

3 gündür kaçamaklar olup duruyor ama moralim bozuldu yaa

Onu bir mola ya da ödül olarak değerlendirip kaldığın yerden devam et canım

bugün yeniden kendimi toparlama kararı aldım 82.6 kilodaydım tartıldım 82.9 olmuşum çok fark olmadığı için moralim iyi sayılır bugün.. ama keşke havalar düzelse de yürüyüşe çıkabilsem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…