Madem mart ayı uğurlu ayım :)) bugün yine kilo vermeye çalısmaya başladim. Ben kalori sayma yöntemiyle verdim kiloları yjna aynı şekilde yapıcam.Yazmak isterim günlüğüne.
Mesela ben günde 1750 kalori alırsam kilomu koruyorum sitedeki hesaba göre ne kadar azaltırsan ona göre kilo veriyorsun.Ben 1200 kalorilerde falan tutuyorum kalori alimini hedefim 1 ayda 3 kilo kadar şimdilik.Örneğin dün 1300 bugün 1100 cl aldım bu şekilde dengeleyebilirsinde
Canim cok guzel anlatmissin durumu. Sende kendimi gordum. Kilo lafi edecekler diye ben de okulda birsey yiyemezdim. Cok zor gunlerdi. Neysrki suan cevrwm daha olgun insanlarla dolu.
İnsallah kilolari da verip kendimize daha cok guvenen insanlar olucaz. Basarabiliriz.
çok içten bi yazı olmuş
umarım hedef kilona ulaşırsınn
Şuan kahvaltım için 1 adet bol pul biberli hafif yağlı çok değil haşlanmış patates yiyorum. pul biberin metabolizmayı hızlandırdığını duyduğum için bol bol ektim metabolizmam 1236 çünkü(normali 1700 lerde olmalıymış)
Benimde metabolizmam yavaş hiç üzülme ve oraya takılma bol su yeşil çay ve hareketli olmak çöZümü:))
hareketli olmaktan kastım illa spor değil aslında süreklü hareket etmek için bahaneler yaratabilirsin mesela ben çocuklarımla kuduruyorum.Çok fazla üzülmüyorum zaten.. ama ben çok fazla spor yapamıyorum 10 dk zor dayanıyorum vücudum o kadar güçsüz kidayanabilsem daha hızlı kilo verebilicem sanırım ama olmuyor :)
Kilo verme yolunda bunu engelleyen bir rahatsızlığın varsa öğrenmen daha iyi sanırım ona göre bir yol belirlersin en azından.Ve sana yumurta tarifleri;
1-Cılbır yumurtayı kaynar suya kırıyorsun 2,3 dakika pişiriyorsun tabağa alıp üstüne isteğe göre sarmısaklı yoğurt ve 1 çay kaşığı yağda pul biber nane kızdırıp bir dilim esmer ekmekle yiyorsun. Ohhhh misssss.
2-omlet yapıp ortasına peynir ufalıyorsun yumurtanın yarısını peynirli kısmın üstüne diğer yarısını da onun üstüne katlıyor dilimleyerek yiyorsun.Anlaşılır bir tarif oldumu bilmiyorum ama:44::44: afiyet olsun:))
hareketli olmaktan kastım illa spor değil aslında süreklü hareket etmek için bahaneler yaratabilirsin mesela ben çocuklarımla kuduruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?