• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım?

İşle ilgili aradım üç 4 dakika çok resmi bir konuşma gerçekleştirdik bu kadar
Düşünüyorum ve yazacağım y

telefondan ayrı olarak şu anda mesaj trafiğiniz var mı? o trafiğin içine yedirmek lazım niyetini.

Hayır yok
Benim yüzünden cumartesi günü çalışıyor(ben de ) ordan mı girsem ya

- ya x bey'ciğim, siz d ebenim yüzümden bu mis gibi günde çalışıyorsunuz. kusura bakmayın.
+ ... (burada cevap vermesine izin ver. muhtemelen est. filan diyecek)
- olsun. elimde olmadan öyle hissettim. imkanım olsa bunun yerine güzel bir kahve içmeyi tercih ederdim bunun yerine.

- ya x bey'ciğim, siz d ebenim yüzümden bu mis gibi günde çalışıyorsunuz. kusura bakmayın.
- olsun. elimde olmadan öyle hissettim. imkanım olsa bunun yerine güzel bir kahve içmeyi tercih ederdim bunun yerine.
Çok doğal akışında mükemmell Sigridcim teşekkürler 🤩

Bu kadın daha ne yapsın 🤣

Çok rahat çok profesyonel dhdhjff yaz bunu @Lady Mary baskın basanindir

yalnız kahve hamlesini de hemen bugün yapmasını bekleme. bilhassa sevgililer gününde bu gibi şeyler erkeklerin gözünü korkutur. bunu benim yaptığım gibi "seninle flört edeceğiz" ayılığına bağlanmaması lazım. kahve içip hoş sohbet edeceğiniz bir an gibi planlaman lazım. başka bir gün için sözleşmen lazım. bunun sözünü al ve uygun bir günde "bana kahve sözün vardı. yarın gerçekleştirsek mi?" diye hemen adamı bağlaman lazım. bu ilk buluşma gerçekleşirse de gerçekten bir kahve içimlik buluşun, öyle 3-4 saat oturup vır vır konuşup kendine dair her şeyi dökerek bütün merakını bitirmeyin ve sohbet sararsa daha masadan kalkmadan teşekkür edip "bir sonraki kahveler benden. çok güzel bi yer biliyorum" falan diyin.

yalnız kahve hamlesini de hemen bugün yapmasını bekleme. bilhassa sevgililer gününde bu gibi şeyler erkeklerin gözünü korkutur. bunu benim yaptığım gibi "seninle flört edeceğiz" ayılığına bağlanmaması lazım. kahve içip hoş sohbet edeceğiniz bir an gibi planlaman lazım. başka bir gün için sözleşmen lazım. bunun sözünü al ve uygun bir günde "bana kahve sözün vardı. yarın gerçekleştirsek mi?" diye hemen adamı bağlaman lazım. bu ilk buluşma gerçekleşirse de gerçekten bir kahve içimlik buluşun, öyle 3-4 saat oturup vır vır konuşup kendine dair her şeyi dökerek bütün merakını bitirmeyin ve sohbet sararsa daha masadan kalkmadan teşekkür edip "bir sonraki kahveler benden. çok güzel bi yer biliyorum" falan diyin.
Şimdi bana adım adım kılavuz gerekiyor ben kahve dedikten sonra ne demeli mesela ne derse yeşil ışık yaktığı anlamına geliyor?

Ayyyyy ilk dediğini yazdım
Cevap olarak
Benim daha önce ona söylediğimi bir lafı alıp (beni sizler yarattınız )-olur mu öyle şey Ladymary hanimcigim beni sizler yarattınız😁 demiş
Hö? Yazma bır şey bakalım.

Hangisini yazdın ya kafam karıştı adamın cevabina

Şimdi bana adım adım kılavuz gerekiyor ben kahve dedikten sonra ne demeli mesela ne derse yeşil ışık yaktığı anlamına geliyor?

zaten "bu sıralar çok yoğunum" gibi ağız yaparsa hiç kurcalama. "yaaa gerçekten çok iyi dedin!" gibi bi şey derse. "bildiğiniz güzel bi kahveci var mı?" diye yapıştır.

Ayyyyy ilk dediğini yazdım
Cevap olarak
Benim daha önce ona söylediğimi bir lafı alıp (beni sizler yarattınız )-olur mu öyle şey Ladymary hanimcigim beni sizler yarattınız😁 demiş

hah! "gerçekten niyetim bu değildi, x beyciğim! bana kalsa şu anda çalışmak yerine şöyle güzel bir latte içmeyi tercih ederdim şu güzel cumartesi gününde."

Ay düşünürken fenalaştım.. cipciddi muhabbetin ortasında mı söylim bunu 😳 daha flörtöz davetkar ama direkt davet içermeyen önerin varsa şablon şeklinde yazmanı bekliyorum ✍️
Ben olsam karşılaşmış gibi yapacağım bir senaryo uydururdum 😂 ve beni görmesini sağlardım

Selam, biraz akıl almaya geldim

Çalıştığım yerin sevkiyatını yapan bir lojistik firması var, iki ortaklar. Biri aşırı konuşkan, sosyal, ortamı ısıtan tip çok çenesi düşük ve evli. Diğeri ise tam tersi; sakin, ağır, çok konuşmayan, biraz kendi halinde biri. biz firmayla yıllardır çalışıyoruz ama hep mail ve telefon üzerindeydi.

Daha sonra çenesi düşük olan bir kere bizi ziyarete geldi
Yılbaşında ise ikisi geldi.
ziyarete geldiklerinde diğer ortağı ilk kez gördüm ve enerjisi duruşu hoşuma gitti.
çok kibar konuşuyor ve yaşlarımız yakın, hayat tarzımız da.

Mesajlaşmalarımız genelde iş odaklı ama arada küçük şakalaşmalar oluyor. Konuşkan olan ortağı bazen “ikinizle ofisten cıkmama challenge yapalım” gibi laf atıyor ve bir noktada beni diğer adamla eşleştirir gibi bir dil kullanıyor. Ama bu gerçekten bir ima mi yoksa sadece muhabbet mi, emin değilim.
ben begendiğim kişiyi normal çalışan sanıyordm, şirketin büyük çoğunluğu onunmuş diğeri söyledi.
Ya da ben sigarayı bıraktım diyorum, ona bıraktırmaya çalışıyorum falan diye hep lafını açıyo.

Şimdi kafam karışık olan kısım şu:

böyle ağır erkekler net bir sinyal görmeden zaten adım atmaz mı?

Ya da ben isteğimi belli edeyim olursa olur olmazsa olmaz mı?

Zaten yılda bir yüz yüze gelmiyoruz

Siz olsanız küçük bir adım atar mıydınız?

Bir şey hissettim ve arkasından gidesim var

Adım atıp iyi ki diyen ya da pişman olan var mı

Gerçekten objektif dış göz lazım bana 😅
Sizi begenseydi çoktan ilk adımı atardı. İş çevreniz de benzetmiş adım atmayın derim

Sizi begenseydi çoktan ilk adımı atardı. İş çevreniz de benzetmiş adım atmayın derim
Evet ama ben dünyanın en duygularını göstermeyen insanıyım. bütün sevgililerim de bana adım atmadan önce onlardan hoşlandığımmdan %100 emin olana kadar beklediklerini bana itiraf ettiler

Selam, biraz akıl almaya geldim

Çalıştığım yerin sevkiyatını yapan bir lojistik firması var, iki ortaklar. Biri aşırı konuşkan, sosyal, ortamı ısıtan tip çok çenesi düşük ve evli. Diğeri ise tam tersi; sakin, ağır, çok konuşmayan, biraz kendi halinde biri. biz firmayla yıllardır çalışıyoruz ama hep mail ve telefon üzerindeydi.

Daha sonra çenesi düşük olan bir kere bizi ziyarete geldi
Yılbaşında ise ikisi geldi.
ziyarete geldiklerinde diğer ortağı ilk kez gördüm ve enerjisi duruşu hoşuma gitti.
çok kibar konuşuyor ve yaşlarımız yakın, hayat tarzımız da.

Mesajlaşmalarımız genelde iş odaklı ama arada küçük şakalaşmalar oluyor. Konuşkan olan ortağı bazen “ikinizle ofisten cıkmama challenge yapalım” gibi laf atıyor ve bir noktada beni diğer adamla eşleştirir gibi bir dil kullanıyor. Ama bu gerçekten bir ima mi yoksa sadece muhabbet mi, emin değilim.
ben begendiğim kişiyi normal çalışan sanıyordm, şirketin büyük çoğunluğu onunmuş diğeri söyledi.
Ya da ben sigarayı bıraktım diyorum, ona bıraktırmaya çalışıyorum falan diye hep lafını açıyo.

Şimdi kafam karışık olan kısım şu:

böyle ağır erkekler net bir sinyal görmeden zaten adım atmaz mı?

Ya da ben isteğimi belli edeyim olursa olur olmazsa olmaz mı?

Zaten yılda bir yüz yüze gelmiyoruz

Siz olsanız küçük bir adım atar mıydınız?

Bir şey hissettim ve arkasından gidesim var

Adım atıp iyi ki diyen ya da pişman olan var mı

Gerçekten objektif dış göz lazım bana 😅
Kadınların admı atmasını doğru bulmuyorum.doğru bulmuyorum derken işe yarayacağını düşünmüyorum.isteyen erkek çekinmiyor bence.

Öyle adım atıp istediğini alan cok kişi var ama ben reddedilmekten acaip korkuyorum bir yandan da o niye beğenip yazmıyor diye düşünüyorum
Yazmıyorsa öyle bir düşüncesi yoktur üzgünüm.telefon var herşey var yani.

"Erkeklerle iletişimin 1001 yolu" diye kitap çıkar alalım üstad

Kaç yaşlarındasınız?
Ben 20’li yaşlarımın başında yapmıştım ama bir iş arkadaşlığımız yoktu karşı tarafla. Yani reddedilirsem bir daha görüşmeyecektik zaten. İyi ki dediğim bir şey değil ama keşke yapmasaydım da demiyorum😅 Birkaç kez görüştük ama sonu bir yere varmadı benimkinin.
Şakalaşma bu sizin beğendiğiniz adamla mı oluyor yoksa ağzı gevşek ortak mı onu o durumda bırakıyor? Bence en önemli nokta bu. Bazen böyle işgüzar tipler insanları istemedikleri durumlarda bırakabiliyor.
Bir ilişkiyi erkek yürütüyor bence.dediğin gibi o ego tatminiyle bir iki iletişim görüşme oluyor sonra tıkanıyor.biz sonradan ikna olabiliyoruz ya da başka özelliklerden etkilenebiliyoruz ama erkek net oluyor bana göre.

Back
X