Görüldü mü peki?Kahve muhabbetini yazdım içmek isterdim diye cevap yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüldü mü peki?Kahve muhabbetini yazdım içmek isterdim diye cevap yok
Ya valla buna katılamayacağım. İlişki tek taraflı bir şey değil ki erkeğin yürütmesi yeterli olsun.Bir ilişkiyi erkek yürütüyor bence.dediğin gibi o ego tatminiyle bir iki iletişim görüşme oluyor sonra tıkanıyor.biz sonradan ikna olabiliyoruz ya da başka özelliklerden etkilenebiliyoruz ama erkek net oluyor bana göre.
HayırGörüldü mü peki?
Gördü ama mesajı açmadı galiba belki de bitirmesi gereken bir iş vardırGörüldü mü peki?
Sigrid harikasın ay bana da akıl verir misinnnnhah! "gerçekten niyetim bu değildi, x beyciğim! bana kalsa şu anda çalışmak yerine şöyle güzel bir latte içmeyi tercih ederdim şu güzel cumartesi gününde."
Durmadan girdiğini nasıl gördün çevrimiçi si açık mj
Niye böyle dediniz şimdi?Şu forumda ilişkiler ve erkekler üzerine en sözü dinlenmeyecek olan insanlardan birisin.
Flörtleşmekten ilişkiden ne anlıyorsun da gelmiş bir de akıl veriyorsun
Gördü ama mesajı açmadı galiba belki de bitirmesi
Evet son görülme deDurmadan girdiğini nasıl gördün çevrimiçi si açık mj
Bu ne bacım ne diyor bu adam Allah Allah sen anlamazsan biz nasıl anlayalım ay“Zira sevgili ortağım iş için Sakaryaya gönderme peşinde ama bilmiyor ki kendi hayatı da tehlikeye girecek” demiş.
Şimdi bunlar ne demek?
Ya bence sevgilisi olduğunu düşünme diye bunu yazdı“Zira sevgili ortağım iş için Sakaryaya gönderme peşinde ama bilmiyor ki kendi hayatı da tehlikeye girecek” demiş.
Şimdi bunlar ne demek?
“Zira sevgili ortağım iş için Sakaryaya gönderme peşinde ama bilmiyor ki kendi hayatı da tehlikeye girecek” demiş.
Şimdi bunlar ne demek?
Ben de anlayamıyorum kiBu ne bacım ne diyor bu adam Allah Allah sen anlamazsan biz nasıl anlayalım ay
Yani sevgilisi yoo mu?
Bence sevgilisi yok iş için Sakarya’ya yollamak istiyor ortağı. Ama kendi hayatı tehlikeye girecek demesinden ben onun Sakarya’ya gitmek yerine sizinle kahve içmeyi istediğini anladım benYani sevgilisi yoo mu?
Ben bugünkü plan derken ortağının onu Sakarya'ya göndermesi gibi anladım. Bir partneri olsa idi açık açık yazardı yanlış anlama olmasın diye.