Affedemiyorum

Miray12_34

Bşlngç:70 _ gn:65,7 _ hedef:60
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
550
1.393
28
35
Adana
Kızlar bir konuda fikir almak istiyorum sizden.
Ben Bi kamu kurumunda çalışıyorum kurumda samimi olduğum bi tane arkadaşım vardı 15 yaş kadar büyük benden bana kızım diyo güya o kadar seviyor beni tabi ben böyle biliyorum (ismi handan) . Geçen hafta eğitimimiz vardı Eskişehire gittik ben başka Bi odada kaldım o başka odada öyle ayarlanmıştı çünkü (odalar 3 _ 4 kişilikti). Handanın Oda arkadaşlarından birinin Eğitimin bittiği gün cüzdanı kayboldu Berna ismi. Herkes artık evine gidiyor bulunamadı tabi cüzdan, handan benimde 200 TL param kayboldu ben sesimi çıkarmadım sen Bi cüzdanın kayboldu diye malamat oldun demiş Bernaya, Berna da benden mi şüpheleniyorsun demiş bilemiyorum artık demiş. Handan, bernanın kendinin çantasından 200 TL parasını çaldığını cüzdanım kayboldu diyerek kendini masum göstermeye çalıştığını ima etti. Berna beni aradı 1 tane kızı var onun üstüne yemin ederim ki ben almadım dedi ağladı bayağı telefonda, senin hakkında da birsürü şey söylüyor handan dedi ne diyor dedim. Ben cimriymişim 1 TL'nin hesabını yaparmışım, burnum kaf dağındaymış kimseyi beğenmiyormuşum o yüzden evlenmiyormuşum kimseyi kendime layık görmüyormuşum (bu laf Berna beni biriyle tanıştırmak istiyordu onun üstüne söylemiş karışma diye) , ben kahvaltı yapmıyorum kurumda sabah sabah istemiyor canım çünkü, handan simit alıyor haftada bir 3 günde bir beni de çağırıyor gel kahvaltı yapalım diye ben gitmek istemiyorum ama tekrar tekrar telefon ediyor gel beraber kahvaltı yapalım diye bende gittim ama yemin ederim o çağırıyor beni. Sonra Bernaya birsürü laf etmiş ben simit alıyorum gelip yiyor birgünde kendi almaz diye daha neler neler anlatmış hakkımda bende bulunduğumuz ile geldikten sonra söyledim sen hakkımda böyle söylemişsin diye hatırlamıyorum dedi sen beni tanımadınsa ne diyeyim dedi. ben handanla küsüm dün beni çağırdı özür diledi ama affedemiyorum hele hele bana ikram ettiği simiti bile laf eden birine insan nasıl arkadaşım der. Anneme söyledim annem bişey olmaz bunlar ufak şeyler özür de dilemiş affet gitsin dedi ben affedemiyorum ama. Siz olsanız napardınız kızlar ??

Canım kabul etmedi ama inkara etmedi hatırlamıyorum dedi, ben bernanın seviyesine düşmeyeceğim onun senin hakkında söylediklerini söylemeyeceğim dedi. Yani buradan gidip orada benim dedikodumu yapmışlar ve ikisi de hiçbişey olmamış gibi yüzüme bakıyor

öküz öldü ortaklık bitti gibi olmuş. yerinde olsam ikisi ile de yüz göz olmam iş harici.

ben olsam ben de affetmem
söylediklerini hatırlamadığını söylerek ört bas etmeye çalışmış
hadi birini hatırlamıyor tüm söylediklerini nasıl hatırlamaz
iş hayatı böyledir yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazmaya çalışırlar
bir de senden 15 yaş büyük. sana ablalık yapacağına dedikodunu yapmayı tercih etmiş
iş dışında diyaloğa girmemeni öneririm.

ben sana soyleyım ıkısı cok ıyı arkadas olur zamanla sen dısarda kalırsın. bu tip insanlar calısma ortamında heryerde varlar malesef. ıkısındende uzak durmalısın ve bu ders olmalı kımse ile çok samımı olmayacaksın tecrubelrıme gore

Kesinlikle muhatap olmayın, kurumda kahvaltı yapmak idareciler tarafından hoş karşılanmaz böyle bir durumda kendisine ortak arıyor hem sizi kullanıyor hem de arkanızdan konuşuyor, Handan’ ın tehlikeli birisi olduğunu düşünüyorum iletişiminiz selamlaşmaktan öteye geçmesin derim.

Çocuk gibiler ya sanırsın ilkokul birinci sınıf.
Uzak durun hem bunun için sebebiniz de var
Mesafe her zaman iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…