Affet Anne

• Konu Sahibi Konu Sahibi elune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tesekkur ederim ponyo, bende istemiyorum konusmak acikcasi.

Baba bunu istiyorsa bu konuşarak vazgeçirilecek bir şey değil. Bu durumdan rahatsız olan kişi ayrılır. Ayaklarının üstünde durmaya çalışır. Ayrılmaya cesaret edemiyorsa da kavga gürültüyle yaşamaya alışır.
Dediğim gibi, senin konuşmanla çözülecek bir şey değil. Ben benzer sıkıntıları annemde de babamda da yaşadım.
İkisine de konuşmak da tehdit de fayda etmedi. Kendi kendilerine bıraktılar ikisi de ayrı ayrı hatalarını.

Haklisiniz, konusmak benim gorevim degil. Bu kadar seyden sonra hala babamin karsisina gecip, bak kizin bile derdini anladi. Karsina gecip hesap sorsa ne yapacaksin? Diye konusmuyorsa , kendi bilir. Hala korkak davraniyor hala karsi gelmeye korkuyor.

Anneme sormak her ikimizde kadin oldugumuzdan mutevellit daha kolaydi. Babama bunu sormak su an cok zor beni icin. Kurtulusunu bunda goruyorsa, belki esime anlatip konusmasini rica edebilirim? Yanlis mi olur?
elune sen çok uzuldun çok sarsildin , yasadiklarin sana anlatilanlar kolay hazmedilecek seyler deil, bizim burda midemiz bulandi babanin istedigi seyden .
ve sen bence saglikli dusunemiuyorsun çok uzuldugun için, esin dunyanin en iyi erkegi olsa melek dahi olsa sonuçta bi insan ve insanlar hata yapar, iusterse 20 yil sonra olsun bu senin onune eglir, he esin kabul edermi konusmayi bence hayir , adamin ozel zevkine ben ne diycem der çikar ve haklida ..

annen senin konusmani isteyerek bencillik etmis,olacak ismi babanla cinselligini konusmak,bizim kulturumuz kaldirmaz bunu,ki bence bunu hiç bi milletin kulturu kaldirmaz, bunun medenilikle gerilikle falan alakasida yok, insanlikla ilgisi var sadece .. galiba annen de sen ogrenince soka girdi saglikli dusunemiyor

Anneme sormak her ikimizde kadin oldugumuzdan mutevellit daha kolaydi. Babama bunu sormak su an cok zor beni icin. Kurtulusunu bunda goruyorsa, belki esime anlatip konusmasini rica edebilirim? Yanlis mi olur?
Annen çok üzerine gittiğini, köşeye sıkıştığını hissettiği için mi babanla konuşmanı istedi?
Eşin bilmemeli ama olaylar kontrolden çıkarsa söylemediğin için sorun yaratabilir.

kulitta bunu elune esine soylemek zorunda deilki, ogrendiginde neden sorun oolsun .. iyi gunde kotu gunde derken bu gunlerimi kasteddik acaba , utandim bunu sana soyleyemezdim , nasil soylenirki vs der eside anlayacakdir , insan olan anlar yani
bence esler kendi ailemizle yani anne babamizla ilgili sorunlari bilmemeli ...

Yani bu durumda tamam söylememek en doğrusu belki ama belli etmemek de zor iş. Bir şeyler sakladığını düşünürse eşi o zaman daha da zor duruma düşebilir. En azından anne babası arasında sorunlar olduğunu söylerse kendi moral bozukluğunu gizlemek zorunda kalmayabilir. Başka bir şey saklıyor olma ihtimali de eşinin aklına gelmez.

Yorumum senin düşündüğün gibi anlaşılıyor canım haklısın. Söylediklerine katılıyorum.
Şunu demek istemiştim.
Hani olaylar hiç tahmin edilemeyen mecralara doğru sürüklenirse, haberim olsaydı akılcı çözümler üretebilirdik diyebilir.
Burada hepimiz kadın bakış açısıyla bir erkeğin durumuna teşhis koymaya çalışıyoruz. Durumun erkek bakış açısıyla
değerlendirilmesi nasıldır bilmiyoruz.
Belki de elune bir uzmandan yardım alarak ne yapacağına karar verse daha iyi olur.

Esime soylemeyi dusunmuyorum, acikcasi dun aksam tepkisini olcmek icin sanki burada bir baskasinin konusunda okumus gibi citlattim. Hani ne acayip seyler oluyor, sen ne diyorsun diye...
Adam direk evlerden irak, benim kayinpederim olsa esimi evine yollamazdim dedi.
Belki olayin icinde ben olursam biraz daha yumusak dusunur ama tepkisi baya sertti.

Ben babanla yuzgoz olma derim.. Sana dusmez bu agir konulari konusmak..

esin hakli maalesef .. dusundugumden daha sert tepki vermi$
al sana erkek bakis açisi

ben forumda boyle boyle okudum desem, niye oyle sapik seyler okuyon diye esim kizar bide bana ..

Esine de asla anlatma kardesine de. Yani kimseye anlatma kisacasi

Hiç bir evlat annesiyle babasının cinsel hayatını bilmemeli. Sen bir talihsizlikle buna ortak oldun ama babayla bunu konuşmak işin çok extrem bir boyutu. Bu şekilde dahil olmamalısın duruma.

Eşin konusunda haklısın, kesinlikle uzak tut onu bu konudan. İşler çok karışır eğer öğrenirse.

Acikcasi uzman bana babanizi getirin diyecek ki kendisi asla kabul etmez. Kabul ettirebilmek icin yuzune yaptiginin yanlis olmasini soylemek lazim, onu soyleceyecek ceasaret su an bende yok.
Is annemde bitiyor. Daha ne omasini bekliyor karsi gelmek icin. Soylesin, vursun yuzune bildigimi belki utanci yeter durup ben ne yapiyorum, cocuklarimin bana olan saygisi sevgisi bitecek diye dusunur.

Ben babanla yuzgoz olma derim.. Sana dusmez bu agir konulari konusmak..
Aynen asude. Anne bi yerde oluyorda baba ile konusmak cok guc. Benden yardim istiyor ama ne sis yansin ne kebap anlayacagin.
Ben babama "anneme boyle birsey var mi diye sordum, reddetti baba. Ama icimde kaldi, bu yazismalari gordum. Var mi boyle birsey" diyecekmisim.
Kendisi siyrilacak yani, babam sen niye cocuga anlatiyorsun diyemeyecek ona, pes diyorum.

esin hakli maalesef .. dusundugumden daha sert tepki vermi$
al sana erkek bakis açisi

ben forumda boyle boyle okudum desem, niye oyle sapik seyler okuyon diye esim kizar bide bana ..
Hım erkeklerin baktığı açıdan görüntü siyah ya da beyaz demek ki. Ara renkler, tonlama yok.

anneniz bu duruma sizin için katlandıysa bunca sene çok güçlü olmalı, şimdi boşanacak ise kendi konuşmalı asla sizi olaya katmamalı.. konuşsanız ne değişecek babanızla? kıyameti koparır babanız başka bişey olmaz.. annenizi desteklemekten başka bişey yapamazsınız..

Evet istiyor ki kopacak kiyamet benim basima kopsun.
Babamla konusacakmisim ancak, annemin reddettigini, kendimin ona inanmayip konusmaya geldigimi soyleyecekmisim.
Valla ne yalan soyleyeyim sunu da duydum ya, ne halleri varsa gorsunler diyesim geliyor.
Kadin hala olaydan nasil siyrilirimin pesinde.

Bu konuda babandan cok annene kizman lazim. Boyle bi babayla sizi buyuttugu icin. Senin bunu ogrenmene sebebiyet verdigi icin. Evlilik kumardir. Adam sapik cikabilir. Gay cikabilir. Biseksuel cikabilir. Hayatta basimiza ne gelicek bilemeyiz. Bizim karakterimizi olusturan basimiza gelenlere karsi verdigimiz tepkilerdir. Istedigi kadar caresiz parasiz yalniz olsun. Evlere temizlige gidilir yine de buna katlanilmaz. Kendi acisini yasamis. Bunu icinde normalleatirmis alismis babanin bu iategine. Kabul etmese de adamin o ozelligine alismis. Ve senin de ogrenmene sebebiyet vererek sana da bir aci yasatmis.

Babanla yuzgoz olmamalisin bu konuda. Onu bu sekilde utandirmaya luzum yok. Cok ciekin bir konusma olur. Mecbur degilsin buna. Annenin yapamadigini sen ustlenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…