Nasıl ki sizin anne babanızın cinsel hayatı kendilerinin özeliyse, konu sahibinin de anne babasının cinsel hayatı onların özeli.Burda kamuya mal edilmemesi gereken bir durum var.Eğer öyle olsaydı bu insanları mahkemelerde yargılamamız gerekirdi. Benim konu sahibine tavsiyem ise annesine desteğini hissettirmesi tabi ki, ama bunu annesinin izin verdiği kadar yapabilecektir.Sizce elune'nin babasinin annesini es değiştirme yapmaya zorlamasi onların özel hayati oyle mi?
Sizin basiniza aynisi gelse babaniz ve annenizle ilgili "onların Özel hayati beni ilgilendirmez" mi diyeceksiniz merak ettim dogrusu
Nasıl ki sizin anne babanızın cinsel hayatı kendilerinin özeliyse, konu sahibinin de anne babasının cinsel hayatı onların özeli.Burda kamuya mal edilmemesi gereken bir durum var.Eğer öyle olsaydı bu insanları mahkemelerde yargılamamız gerekirdi. Benim konu sahibine tavsiyem ise annesine desteğini hissettirmesi tabi ki, ama bunu annesinin izin verdiği kadar yapabilecektir.
Oysa burda yapılan yorumlar neredeyse infaza kadar varmış ve resmen halk mahkemesi kurulmuş.Bu durum konu sahibine yardımcı olmayacağı gibi, belki buradan alacağı hırsla sorunların düzelmesi yerine bir yuvanın yıkılmasına da neden olabilir.
Bana sorduğunuz soru ise hala başkalarının cinsel hayatlarını takip ettiğinizi gösterir ki, bırakın bu işleri ve kendi durumunuza bakın...
Arkadaşım bazı insanlar çok okurlar ama sadece işine geldikleri şeyleri alıp karıştırırlar ama ortaya fikir değil sadece salata çıkar, onlara bu saatten sonra bişey öğretemezsin anlatamazsın. Bence polemiğe bile girmeye değmez.Sizce elune'nin babasinin annesini es değiştirme yapmaya zorlamasi onların özel hayati oyle mi?
Sizin basiniza aynisi gelse babaniz ve annenizle ilgili "onların Özel hayati beni ilgilendirmez" mi diyeceksiniz merak ettim dogrusu
Nasıl ki sizin anne babanızın cinsel hayatı kendilerinin özeliyse, konu sahibinin de anne babasının cinsel hayatı onların özeli.Burda kamuya mal edilmemesi gereken bir durum var.Eğer öyle olsaydı bu insanları mahkemelerde yargılamamız gerekirdi. Benim konu sahibine tavsiyem ise annesine desteğini hissettirmesi tabi ki, ama bunu annesinin izin verdiği kadar yapabilecektir.
Oysa burda yapılan yorumlar neredeyse infaza kadar varmış ve resmen halk mahkemesi kurulmuş.Bu durum konu sahibine yardımcı olmayacağı gibi, belki buradan alacağı hırsla sorunların düzelmesi yerine bir yuvanın yıkılmasına da neden olabilir.
Bana sorduğunuz soru ise hala başkalarının cinsel hayatlarını takip ettiğinizi gösterir ki, bırakın bu işleri ve kendi durumunuza bakın...
Arkadaslar şimdi gelebildim. Butun gece uyuyamadım. Aklıma binbinr turlu sey geldi. Belki öz evlat bile degilim belki annemin zayıflıgı budur.
Konunun cok extrem oldugunu biliyorum ama fake oldugunu dusunen atkadaslara söyleyebilecegim tek sey
İlgi cekmek için giyabınbında da olsa babama ahlaksız dedirtecek kadar asagılık değilim.
Biliyorum , biliyorum. Soka soksn kısım o zaten neden boşanmadı?Yuvanın yıkılması demişsin ya, çok güldüm :)
Kusura bakma elunacım, bence annen 20 küsur sene evvel boşanmalıydı.. annene çok üzüldüm...
Biraz daha iyisindir umarım elune. Bende bu konuyu düşünüyorum sürekli ama sanıyorum ki çözümü yok. Tek çözüm annen. Annenden olayların iç yüzünü de öğrenmek lazım. Ne olduysa başlangıcında bu da önemli. Kendi istemiyordu ve siz varsınız diye ayrılamadı desem sizler de büyümüşsünüz. Kötü bir ihtimal ama babanızın elinde bir koz olabilir.
Biliyorum , biliyorum. Soka soksn kısım o zaten neden boşanmadı?
Hiç bir kadın kendide boyle degilse eger bu konuyu duymak bile istemez. Benim aklıma gelen annemin babama bir zayıf karnı var ama ne? Benim aklıma sadece kendi dogumum ile ilgili birseyler geliyor. Fiziksel olarak benzememek bir yana kan gruplarımız bile farklı. Ya kurmaya basladım ben bikemiyorum ya abdala malum oluyor
Canim hakli olarak bu olaya kafa yoruyorsun belki elinde değil ama olasi en kotu senaryoları aklina getirmemeye calis bence..Arkadaslar şimdi gelebildim. Butun gece uyuyamadım. Aklıma binbinr turlu sey geldi. Belki öz evlat bile degilim belki annemin zayıflıgı budur.
Konunun cok extrem oldugunu biliyorum ama fake oldugunu dusunen atkadaslara söyleyebilecegim tek sey
İlgi cekmek için giyabınbında da olsa babama ahlaksız dedirtecek kadar asagılık değilim.
Poker suratı yapacagım mecbur.
Farkındayım davranışlarım değişirse ilk adres annem olacak. Olur da ağızından kaçırırsa dediğim gibi ailemiz dağılır.
Inan bak ayni seyleri dusundum. Sadece kendi meselem icin degil, babam annemi dovjyor diye konu acanlara da ayni seyleri yazdim.ya tüm sayfaları okumak istedim ama bu cevabından sonra vazgeçtim vallahi.
bir annen o adamla yalnız sen gelmiyor benim yanıma diyorsun. bu durumda anneye sorulmaz söke söke zorla getiririm ben.
babana gelince karşısına çıkıp bunların hesabını sormaktan niye korkuyorsun annen inkar eder ya da babandan korkusundan dolayı sana tepki gösterir diye mi diyelim ki böyle oldu ne olacak ailen dağıldı ne olacak
böyle bir aile mi var Allah aşkına evet öfke kontrolüm yok benim ama bir midem bir ahlakım ve vicdanım var. annen o senin bunca yıldır sizin için çekmiş yansıtmamış karşılığı bu olamaz bir annenin.
Aynen oky. Kendi icinde yasadigi sacmaliklar olsa 50 yasindan sonra kafayi yedi zaar derdim. Bu adam kalp hastasi. Pacayi zor kurtardi azrailden. Hic mi aklina gelmiyor yahu benimde 2 kizim var diye.ya bilemiyorum,bir kadın kocasının gay sevgilisini ve eş değiştirme teklifini bilerek nasıl hala devam eder. valla kimse kusura bakmasın siz karışmayın diye.
böyle bir şeye 3 maymunu oynamak kolaymı bilerek. o babaya nasıl bakılır,nasıl sevilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?