- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi karagulum0009
-
O pislik kadın boşanmış çocuğun boynu bükük ama ben oğluma da dedim x sen okulunu okuyup eline mesleğini alınca kardeşini de alıp gitcez dedim tamam anne ben size bakarım babama gerek yok dio bunu diyen 6 yaşında ama sanırsın karşında büyük adam var benim dert ortağım oğlum zaten
Ve ayrıca ben nasıl insanım ki benim oğlum olayın ortasindayken ben onun çocuğunu evine gönderdim pisligine bebeni bulaştırma diye
Valla
Valla akillandim özellikle dul kadin evime giremez
Valla
bizide haberdar et ..meraktayim.Ye
Yemin şart edio opmedim diye bugün 9 da belli olacak
kucucuk cocuga bunlari mi anlatiyosunuz..bravo yani..ayrilirsaniz ayrilirsiniz nedir bu bahanelerin arkasina siginmak...kendinizi kandiriyorsunuz.O pislik kadın boşanmış çocuğun boynu bükük ama ben oğluma da dedim x sen okulunu okuyup eline mesleğini alınca kardeşini de alıp gitcez dedim tamam anne ben size bakarım babama gerek yok dio bunu diyen 6 yaşında ama sanırsın karşında büyük adam var benim dert ortağım oğlum zaten
Bu olaylardan çocuklarınızı uzak tutunO pislik kadın boşanmış çocuğun boynu bükük ama ben oğluma da dedim x sen okulunu okuyup eline mesleğini alınca kardeşini de alıp gitcez dedim tamam anne ben size bakarım babama gerek yok dio bunu diyen 6 yaşında ama sanırsın karşında büyük adam var benim dert ortağım oğlum zaten
ha karar verilmiş. . boşanılmayacakyta 6 yaşındaki çocukmu dert ortağınız. psiolojisini neden bozuyorsunuz çocuğunO pislik kadın boşanmış çocuğun boynu bükük ama ben oğluma da dedim x sen okulunu okuyup eline mesleğini alınca kardeşini de alıp gitcez dedim tamam anne ben size bakarım babama gerek yok dio bunu diyen 6 yaşında ama sanırsın karşında büyük adam var benim dert ortağım oğlum zaten
birde ne yazdığınızı anlayabilsemKızdı ama sonra da fingirdemis işte benim oglum biraz oke kariyi bilir misin öyle herşeyi duyacak bilecek kaynanam gibi kadın söyledi esimde o o....u ne diyeceğini bilememis yalan söylüyor dedi
buda yanlış. bekarı evlisi ayrılmışı farketmiyor. genellleme yapmayınValla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?