affetmeli miyim

6 yaşında çocuk dert ortağın olmasın lütfen, bu laflar denir mi el kadar bebeye

Ve ayrıca ben nasıl insanım ki benim oğlum olayın ortasindayken ben onun çocuğunu evine gönderdim pisligine bebeni bulaştırma diye

Kendi oğlunu dert ortağı yaparak olayın ortasına çeken sensin evet çok şükela bir insansın

Valla

Valla akillandim özellikle dul kadin evime giremez

Benim annem dul, yollu mu sence???

kocan basta kızmamış mıydı neden beni gönderdin diye kadın da bir şey var ama kocan ne diyor?

Öncelikle dul kadınlar yollu mu oluyor? Annem dul mesela benim, babam yıllar önce vefat ettti. Genelleme yapmanız hiç hoş değil. Kaldı ki, kadın yollu sizin değiminizle onu anladıkta eşiniz ne bu durumda? Bakıyorum da eşleriniz sütten çıkmış akkaşık, masum onu ayartan yollu dul kadın hemen böyle bir yafta yapıştırıyorsunuz. Eşinizin içinde olmasaydı o kadın eşinize yaklaşamızdı bunu unutmayın.

Valla

Valla akillandim özellikle dul kadin evime giremez

Bunun dul olmakla değil samimi olmadığınız insanı eve alıp bir de kocanızla hastaneye göndermekle alakası var.
Eşiniz adam gibi adamsa karşısındaki dulmuş, bekarmış, evliymiş farketmez.
Herkesi aynı kefeye koymayın.

O o..... Hepsini planladi senin s.... Kocanda hemen üzerine kondu. Beni neden yolladin lari hep fasa fiso ....

O.... Cocugum hasta dedi. Sen birsey cakma diye S.... Sana kiziyorum muamelesi yapti.

Affetme!!!!

Evime özellikle dul giremez dediğine göre zaten affetmis kocasını daha niye konu açılır ki, biz kadına sövelim konu sahibi rahatlasın amaç bu

Dul olmayı kafasında böyle bir yere oturtan kadın boşanır mı, elbette hayır, şimdi kendisi kötü gözle bakiyo boşansam bana da böyle bakacaklar iyisimi kör topal ben bu evliliği yürüteyim diyorlar

kucucuk cocuga bunlari mi anlatiyosunuz..bravo yani..ayrilirsaniz ayrilirsiniz nedir bu bahanelerin arkasina siginmak...kendinizi kandiriyorsunuz.

Bu olaylardan çocuklarınızı uzak tutun Siz barışırsınız ya da nefret edersiniz ama o çocugun baba imajını bu kadar zedelemeyin.Kendinize dert ortağı arıyorsunuz ama bu çocuğunuz olmamalı

Çok saçma allah basıma vermesin ama ben çok şüpheciyimdir kurarım hemen mesela şöyle olmuş olabilir...
O kadın kocanızı hastaneye diye çağırdı kocanız onun evine gitti öpüşmekten ileri şeyler oldu (anladınız siz) Eşiniz de o an istedi belki karsı koyamadı vs. Sonra suçlandı kendi kendine ve gelince size neden beni yolladın gibi tepkiler verdi... Mantıklı mı,?bence gayet mantıklı

Öncelikle durumuna çok üzüldüm.Biz de sokak ortasında öpüşmek olmaz mutlaka tenha bir yere gittiler sadece öpüşmekle mi kalmışlar yani?

Ben çok bencilim maalesef böyle konularda boşanacak olsam yok babam hasta yok bebeğim ufak yok babasız mı büyücek diye düşünemem.Belki affederim belki affetmem bilemiyorum ama asla başkasını mazeret göstermem.
Birde affedecek olsam yüz göz olmam herhalde.

Çocuğunuzu ikili ilişkinizden uzak tutun lütfen o sizin dert ortağınız olmaz olamaz.

Dul falan yazmışsınız yorum bile yazmak istemiyorum siz eşinize bakın.

Ya konu sahibi yazdıklarından hiç bir şey anlamadım bu adam la kadın hangi ara öpüşecek kadar samimi oldular kadına laff atana kadar önce kocana bak sen kadında ş.....z tamam ama ş....zin önde gideni senin kocan kocan gözünü aç demekki kocan hemen hazırmış birilerini öpmeye birde bunun yanlışı nasıl oluyor yanaktan ne diye öpüşüyorlar bence bu öpüşmeyle kalmamış bariz işi pişirmişler sen hala affedeyimmi diyorsun ki zaten affediceksin belli

ha karar verilmiş. . boşanılmayacakyta 6 yaşındaki çocukmu dert ortağınız. psiolojisini neden bozuyorsunuz çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…