affetmeli miyim

Konuyu o zaman niye açınız affetmelimiyim diye zaten affetmissiniz
İyi o zaman kocanız ve sevgilisiyle mutluluklar
Artık her gün arar ilişkilerinin ayrıntılarını dinler durursunuz
Ne mutlu bir aile ortamı
Haha çok komiksin ben afetmedim boşanmayi erteledim tabi bekara koca boşanma kolay olur bende bekarken senin gibi düşünürdüm ama işin içinde kiymetlin varsa bocaliyosun

Haha çok komiksin ben afetmedim boşanmayi erteledim tabi bekara koca boşanma kolay olur bende bekarken senin gibi düşünürdüm ama işin içinde kiymetlin varsa bocaliyosun
arkadaşıım bekarlıkla ne alakası var. adam seni aldatmış,sen bunu araştırıp öğrenmişsin.
bunu yaptığın için seni üstüne dövmüş.
sonra namusunada laf etmiş. boşanma o zaman..
pes.
ne desin millet sana.
ne açtın konuyu o zaman. otur aldatsın,dayak atsın namusuna laf etsin. ne diyelim sana devam et bu yolda o zaman

Babanızın ölümüne kadar mı ertelediniz
Boşanmayi gerçekleştirmek için babanın ölümünü beklemek sağlıklı bir düşünce mi gerçekten

A

Af yok zaten erteledim boşanmayi sadece
Tabii burdan konuşmak kolay. Anlıyorum sizin yaşadığınız duygusal durumu. Bir yıkım..bir derin kırgınlık. . Hissetmek lazım. Ama maalesef güven eksilince aynı yastığa baş koymak sürekli bir halt yiyormu diye ayrıntılara takılmak zor bi durum. Hemen bosanmiyorsaniz durumu biraz akışına bırakın aklınızın bir köşesinde unutmayın bunu. Kendinizi yavaş yavaş toparlayip biraz fedakarlığı bırakıp kendinizi garantiye alın ve işte ozmn ayrilin. Karşısında eski sizi görmesin. BenCe olay daha farklı. Sadece öpüşme değil. Belliki bulusmuslar ve kimbilir aralarında ne konuşmalar geçti. Sessiz belli etmeden yürütün geminizi ve maddi manevi tamamlayinca herseyi boşanın. Çünkü bir anda hadi ayrılalım olmuyor.çocukların psikolojisi maddi manevi sorumluluklar buna izin vermiyor. Allah yardımcınız olsun.

Esiniz size zerre saygisi sevgisi yok sizinde kendinize sayginiz yok babaniza yansitmayin hem esiniz gitsin evde siz neden gidiyorsunuz iki cocukla bunuda anlamis degilim eve degil esige bastirma .

Valla

Valla akillandim özellikle dul kadin evime giremez

Ama namusu için yaşayan kadınım

Bu zihniyete hersey mustehak. Gördüğü ilk kadına zıplayan kocanı tekrar koynuna al. Faturayı bütün eşi olmayan kadınlara kes.

Bu olayda babasına karşı doldurulan o 6 yasinda ki küçük çocuğa üzüldüm sadece.

Madem affedeceksiniz de diye affetmeli miyim diye konu açıyorsunuz?

Ertelemeye gerek varmi.yasadiklarinizi babaniza anlatsaniz zorla bosamami diyecek.emin olun onunla 1 dak . bile kalma der .Hiç bir baba evladinin Boyle bir adamla evli kalmasini istemez.asil o zaman kalbi tutar

seninki de bir kadın girsede üstüne atlasam diyee
kapılarda yatarmışş .....
affetmemelisin.
baban affetmediğini duysa daha çok üzülür bence.

Kabullenmesi çok zor bence affetsen bile aklından cikartamazsin o şıllığıda bi yolsaydinya sinirini alana kadar

çüşş ahlaksız kadına bak
bide agladımı
ver sen o karıyı bak napıyorum o...

Diğer kadın evlimi? Evliyse eşiyle konuşun.. Baba cidden bahane ise bosanmamak için sineye çekin.. Oturun size bir dahaki kazığı nı bekleyin eşinizin..

Boşancam ama kurban olduğum babam hasta ablam konusunda yüzleri gülmedi benim için üzülmesin en değer verdiği evladı benim

Ya sen kendi düşün önce Tamam baban hasta ama acaba baban seni aldatan bi adamla evli kalsan daha mı mutlu olcak ? Lütfen ya bırak şu adami araştırıyosun hala güçlü ol kimse sana bişey diyemez...

Hanfendi dul kadın diye sınıflamanız hiç hoş değil!! Sizde bir kadınsınız ..

Bencede hiç hoş değil bu tabir. Unutmayın boşanınca yada eşiniz ölünce sizde dul olacaksınız. Önce bi eşinize bakın bu tarz kadınlar piyasa da çok evliside var bekarıda. Önce eşinizde arayın hatayı bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…