- Konu Sahibi karagulum0009
-
Haha çok komiksin ben afetmedim boşanmayi erteledim tabi bekara koca boşanma kolay olur bende bekarken senin gibi düşünürdüm ama işin içinde kiymetlin varsa bocaliyosunKonuyu o zaman niye açınız affetmelimiyim diye zaten affetmissiniz
İyi o zaman kocanız ve sevgilisiyle mutluluklar
Artık her gün arar ilişkilerinin ayrıntılarını dinler durursunuz
Ne mutlu bir aile ortamı
Baba evini gec belki de haberlere cikmisti. Esi tarafindan ölduruldu diye.Bir de soruyor musun? Aynisini sen yapsaydin su an agzin gozun mor babanin evine postalaniyordun. Ne diye affedilir ki boyle ahlaksiz herifler. Simdi opusen yarin sevisir. Hos gerci sadece opusmekle de kalmamistir.
arkadaşıım bekarlıkla ne alakası var. adam seni aldatmış,sen bunu araştırıp öğrenmişsin.Haha çok komiksin ben afetmedim boşanmayi erteledim tabi bekara koca boşanma kolay olur bende bekarken senin gibi düşünürdüm ama işin içinde kiymetlin varsa bocaliyosun
Orası kesin ağzım patlak geziyorum ama herşeyin zamanı var sıra banada gelicekBaba evini gec belki de haberlere cikmisti. Esi tarafindan ölduruldu diye.
Haha çok komiksin ben afetmedim boşanmayi erteledim tabi bekara koca boşanma kolay olur bende bekarken senin gibi düşünürdüm ama işin içinde kiymetlin varsa bocaliyosun
dudaklarını patlattı. ve sen bekliyorsun. yazmıştın. oğlun mesleğini eline alınca boşanacaksın. zaman uzun. bekle bakalımOrası kesin ağzım patlak geziyorum ama herşeyin zamanı var sıra banada gelicek
Sira sana gelmis zaten de sen saliyosun sirani. Al cocuklari da ne halt ediyosa etsin o kadinla.Orası kesin ağzım patlak geziyorum ama herşeyin zamanı var sıra banada gelicek
Tabii burdan konuşmak kolay. Anlıyorum sizin yaşadığınız duygusal durumu. Bir yıkım..bir derin kırgınlık. . Hissetmek lazım. Ama maalesef güven eksilince aynı yastığa baş koymak sürekli bir halt yiyormu diye ayrıntılara takılmak zor bi durum. Hemen bosanmiyorsaniz durumu biraz akışına bırakın aklınızın bir köşesinde unutmayın bunu. Kendinizi yavaş yavaş toparlayip biraz fedakarlığı bırakıp kendinizi garantiye alın ve işte ozmn ayrilin. Karşısında eski sizi görmesin. BenCe olay daha farklı. Sadece öpüşme değil. Belliki bulusmuslar ve kimbilir aralarında ne konuşmalar geçti. Sessiz belli etmeden yürütün geminizi ve maddi manevi tamamlayinca herseyi boşanın. Çünkü bir anda hadi ayrılalım olmuyor.çocukların psikolojisi maddi manevi sorumluluklar buna izin vermiyor. Allah yardımcınız olsun.A
Af yok zaten erteledim boşanmayi sadece
Valla
Valla akillandim özellikle dul kadin evime giremez
Ama namusu için yaşayan kadınım
baba dayağı duysa direkt zaten boşan der.Ertelemeye gerek varmi.yasadiklarinizi babaniza anlatsaniz zorla bosamami diyecek.emin olun onunla 1 dak . bile kalma der .Hiç bir baba evladinin Boyle bir adamla evli kalmasini istemez.asil o zaman kalbi tutar
Ama tabii baba bahane.bosanmamak icinbaba dayağı duysa direkt zaten boşan der.
Kabullenmesi çok zor bence affetsen bile aklından cikartamazsin o şıllığıda bi yolsaydinya sinirini alana kadarKızlar benim oglum bu sene okula başladı. Öğretmen beni sınıf annesi yardımcısı seçti bir kadını da sınıf annesi seçti. Kadın bir anda samimi olmaya çalıştı evime geldi.bir gün öğretmen birsey istemiş ben bilmiyorum dedim. Eşim de şurda vardır dedi.bende kont yoktu eşim den aradım sonra kadin kaydetmis eşimi bir kaç defa eşimi aramış eşim kızdım dedi.sonra birgün ağlayarak çocuğum hasta nolur hastaneye goturelim dedi esimde götürdü çocuğu sonra geldi kızdı bana niye beni yolladım diye her neyse bugün eşimi fatura dokümanına bakınca kadının telini gördüm. Tabi kavga felan ikiside pişmanım dedi. Ben gitmek istedim eşim kolumdan tuttu tabi ben dışarı kaçtım binaya rezil olduk. Kadın ağladı yuvani yıkma diye.ama eşimle opusmus içim almıyor iki tane yavrum var biri daha 3 aylık.yuvami yıkmak istemiyorum şimdilik çünkü babam hasta Dr kendi haline bıraktı.kalp hastası uzulunce acillik oluyor ne yapacağımı bilmiyorum yani offf
Kızlar benim oglum bu sene okula başladı. Öğretmen beni sınıf annesi yardımcısı seçti bir kadını da sınıf annesi seçti. Kadın bir anda samimi olmaya çalıştı evime geldi.bir gün öğretmen birsey istemiş ben bilmiyorum dedim. Eşim de şurda vardır dedi.bende kont yoktu eşim den aradım sonra kadin kaydetmis eşimi bir kaç defa eşimi aramış eşim kızdım dedi.sonra birgün ağlayarak çocuğum hasta nolur hastaneye goturelim dedi esimde götürdü çocuğu sonra geldi kızdı bana niye beni yolladım diye her neyse bugün eşimi fatura dokümanına bakınca kadının telini gördüm. Tabi kavga felan ikiside pişmanım dedi. Ben gitmek istedim eşim kolumdan tuttu tabi ben dışarı kaçtım binaya rezil olduk. Kadın ağladı yuvani yıkma diye.ama eşimle opusmus içim almıyor iki tane yavrum var biri daha 3 aylık.yuvami yıkmak istemiyorum şimdilik çünkü babam hasta Dr kendi haline bıraktı.kalp hastası uzulunce acillik oluyor ne yapacağımı bilmiyorum yani offf
Boşancam ama kurban olduğum babam hasta ablam konusunda yüzleri gülmedi benim için üzülmesin en değer verdiği evladı benim
Hanfendi dul kadın diye sınıflamanız hiç hoş değil!! Sizde bir kadınsınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?